Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red
Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red

Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red

  • ID товару: 11475
  • Артикул: 245050

245050

Новий товар

Ці компактні накладні навушники з активним шумопоглинанням Pioneer SE-S6BN-R Red запрошують вас у світ спокійної музики без нав'язливого зовнішнього шуму. Цілих 30 годин безперервного відтворення та зручної функції швидкого заряджання, яка заряджає навушники 3 годинами відтворення всього за 10 хвилин. Динаміки діаметром 40 мм забезпечують глибокі, потужні баси та виразні середні частоти.

Більше деталей

5 016 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ці компактні накладні навушники Pioneer SE-S6BN-R Red з функцією активного шумозаглушення відкриють для вас двері в світ безтурботного музичного задоволення, яким ви зможете насолодитися в літаку, поїзді, кафе або громадських місцях, позбавившись зовнішнього шуму, що постійно заважає. Завдяки 30 годинам безперервного відтворення та зручній функції швидкого заряджання, що продовжує роботу пристрою на 3 години після 10-хвилинної зарядки, проблеми з низьким рівнем заряду батареї залишаться в минулому.

Великі драйвери динаміків діаметром 40 мм порадують вас потужним басом та виразним звуком у діапазоні середніх частот. Ці навушники Pioneer SE-S6BN-R Red з функцією шумозаглушення виконані в мінімалістичному японському стилі, володіють компактним розміром і чотирма добре підходящими колірними схемами. Ці деталі надають даному продукту автентичного зовнішнього вигляду, який відображається в багатому досвіді співпраці компанії Pioneer з представниками клубної, електронної та Хіп-Хоп сцен.

Особливості моделі Pioneer SE-S6BN-R Red:

1. Функція активного шумоподавлення. ANC створює майже безшумне тло для вашої музики, перетворюючи шумні кабіни літаків, вагони поїздів, робочі місця та кафе в спокійну обстановку, де ви можете розслабитися та насолодитися музикою у тиші. Шумопригнічення працює як при дротовому підключенні (з використанням знімного кабелю для навушників), так і при бездротовому підключенні через бездротову технологію Bluetooth.

2. Тривалий час роботи та функція швидкої зарядки. Насолоджуйтесь тривалим часом автономної роботи з 30 годинами безперервного відтворення (ANC вимкнений) або 20 годинами (ANC включений), чого достатньо для тривалих польотів. Якщо ви забули підзарядити і помітили, що йдіть, Fast Charge забезпечить тригодинне відтворення після 10-хвилинної зарядки.

3. Якісний звук завдяки 40-мм динамікам. Навушники оснащені динамічними драйверами діаметром 40 мм, що забезпечують потужні баси та широку частотну характеристику. В результаті вмілої настройки виходять деталізовані середні частоти для вокалу та плавні, невтомні високі частоти. Якість звуку додатково покращується за рахунок високоякісного кодека бездротової передачі звуку AAC, який знижує втрати та затримку та зберігає якість відтворення звуку, особливо на iPhone.

4. Складна конструкція для зручності транспортування. Ці навушники можна скласти для економії місця та безпеки під час їх перевезення. Завдяки поворотним і складним механізмам корпусу всередині оголов'я навушники зручно зберігаються в сумці без плутанини з проводами. Завдяки тонкому профілю вони розміщуються у вузьких портфелях або сумочках, так що ви дійсно можете слухати музику в будь-якому місці.

5. Одночасне підключення двох пристроїв. Функція багатоточкового зв'язку дозволяє одночасно підключати два пристрої бездротової мережі. Ви можете слухати музику зі свого планшета або ноутбука, коли ви підключені та готові приймати вхідні дзвінки зі свого смартфона.
При цьому важливо відзначити, що тільки один пристрій може одночасно здійснювати/приймати дзвінки або відтворювати звук.

6. Прослуховування музики та керування дзвінками без допомоги рук. Все необхідне управління без допомоги рук здійснюється за допомогою однієї багатофункціональної кнопки на корпусі. Голосовий помічник або відхилення виклику активуються під час натискання та утримання центральної кнопки. Відтворення/пауза та прийом/завершення виклику одним натисканням кнопки в центрі; та повторний набір подвійним натисканням кнопки у центрі. До того ж, можна регулювати гучність, перемотувати треки та багато іншого. Кнопка Power ON/OFF (натисніть та утримуйте) також включає/вимикає ANC одним натисканням.

7. Використання голосового помічника. Натисніть і утримуйте центральну кнопку, щоб активувати голосового помічника на смартфоні або планшеті з підтримкою Google Assistant або Siri. Після підключення ваш помічник буде реагувати на різні команди, не торкаючись пристрою.

8. Вільне прослуховування музики будь-де без проводів. Навушники оснащені бездротовою технологією Bluetooth 5.0, яка використовується у найновіших смартфонах. Відчуйте свободу пересування без заплутування кабелів. Бездротове з'єднання дуже просте: після того, як ви зареєстрували навушники на своєму пристрої один раз, вони автоматично з'єднуються при виборі зі списку пристроїв Bluetooth, що відображається на екрані.

9. Привабливий зовнішній вигляд та цікавий дизайн. Bluetooth для простого підключення двох пристроїв. Вбудовані в корпус кнопки керування відтворенням музики та набором телефонного номера без допомоги рук для зручності використання. Компактна складна конструкція. Все це і не тільки розробники втілили в цікавому дизайні цієї моделі.

Характеристики моделі Pioneer SE-S6BN-R Red :

  • Тип навушників: повнорозмірні бездротові навушники з активним шумопоглинанням
  • Тип підключення: комбіноване (бездротове через Bluetooth та провідне)
  • Тип конструкції: накладні
  • Особливості конструкції: складна конструкція, регульоване оголов'я, поворотні чаші
  • Тип кріплення: оголов'я
  • Тип випромінювача: динамічний
  • Акустичне оформлення: закритого типу
  • Формат акустики: 2.0 (стерео)
  • Кількість випромінювачів з кожного боку: 1
  • Діаметр мембрани: 40 мм
  • Частотний діапазон: 1 0 Гц – 22 кГц (з Bluetooth) або 10 Гц – 28 кГц (при дротовому підключенні)
  • Рознімання та інтерфейси: Bluetooth, USB-С для зарядки, mini-jack 3.5 мм позолочений штекер
  • Версія Bluetooth: 5.0, Class 2
  • Частота, що використовується: 2.4 ГГц (2.4000 Гц – 2.4835 ГГц)
  • Модуляція: FHSS
  • Профілі Bluetooth: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
  • Радіус бездротового зв'язку: до 10 м
  • Додатково: регулятор гучності, відповідь/завершення виклику, плей/пауза при відтворенні, виклик голосового помічника, можливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, вбудований всенаправлений мікрофон зафіксований у корпусі, множинне сполучення до 8 пристроїв, багатоточкове сполучення для 2 , універсальна гарнітура для смартфонів і різних пристроїв, акумулятор, що перезаряджається, функція активного шумоподавлення
  • Управління: функціональні клавіші на корпусі
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Матеріал амбушюр: шкірозамінник
  • Матеріал оголов'я: пластик
  • Кабель: прямий, односторонній, знімний
  • Довжина кабелю: 1.2 м (4 фути)
  • Форма штекера: L-подібний
  • У комплекті: навушники, кабель USB-С для заряджання, кабель навушників, що знімається, документація
  • Тип акумулятора: літій-іонний акумулятор 3.7 В постійного струму
  • Місткість акумулятора: 545 мАг
  • Час автономної роботи: до 30 годин (ANC вимкнено ) і до 20 годин (ANC включено )
  • Час заряджання: 3 години
  • Швидка зарядка: за 10 хвилин - 3 години роботи
  • Вага: 205 г (7.23 унції)
  • Колір червоний
  • Розміри коробки (Ш x В x Г): 133 мм x 203 мм x 60 мм (5 1/4 дюйма x 8 дюймів x 2 3/8 дюйма)
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельSE-S6BN-R Red
Типкомпактні накладні навушники з активним шумозаглушенням
Управлінняфункціональні клавіші на корпусі
Частотний діапазон10 Гц – 22 кГц (з Bluetooth) або 10 Гц – 28 кГц (при проводовому підключенні)
Кількість каналів2.0
Довжина шнура1.2 м
Bluetoothверсія 5.0, Class 2
живленнялітій-іонний акумулятор 3.7 У постійного струму
ПриміткиПрофілі Bluetooth: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Кількість динаміків1
Динаміки40 мм
Вбудована ємність акумулятора545 мАг
Інтерфейс підключеннябездротовий та дротовий
Час роботидо 30 год або до 20 год
Радіус діїдля Bluetooth – до 10 м
Матеріал корпусуПластик
Комплектаціянавушники, кабель USB-С для заряджання, знімний кабель навушників, документація
Колірчервоний
Додатковорегулятор гучності, відповідь/завершення виклику, плей/пауза при відтворенні, виклик голосового помічника, можливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, вбудований всеспрямований мікрофон зафіксований у корпусі
Тип підключеннякомбіноване
Тип навушниківПовнорозмірні
Особливостімножинне сполучення до 8-ми пристроїв, багатоточкове сполучення для 2-х пристроїв, універсальна гарнітура для смартфонів і різних пристроїв, акумулятор, що перезаряджається, функція активного шумоподавлення
Інтерфейс провідного підключення1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Акустичне оформленняЗакриті
Роз'єми та інтерфейсиBluetooth, USB-С для заряджання, mini-jack 3.5 мм позолочений штекер
Тип конструкціїнакладні
Тип випромінювачадинамічний
Особливості конструкціїскладна конструкція, регульоване оголов'я, поворотні чаші
Тип кріпленняоголов'я
Матеріал амбушюршкірзам
Вага205 г
Кабельпрямий, односторонній, знімний
Матеріалоголов'я - пластик
Форма штекераL-подібний
Підключення кабелюзйомний
Час зарядки3:00

Напишіть відгук

Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-S6BN-R Red

Ці компактні накладні навушники з активним шумопоглинанням Pioneer SE-S6BN-R Red запрошують вас у світ спокійної музики без нав'язливого зовнішнього шуму. Цілих 30 годин безперервного відтворення та зручної функції швидкого заряджання, яка заряджає навушники 3 годинами відтворення всього за 10 хвилин. Динаміки діаметром 40 мм забезпечують глибокі, потужні баси та виразні середні частоти.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ