Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold
Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold

Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold

  • ID товару: 11497
  • Артикул: 243752

243752

Новий товар

Pioneer SE-MS9BN-G Gold оснащені активним шумозаглушенням, а режим Ambient Awareness дозволяє отримувати необхідну кількість звуку із зовнішнього світу. За допомогою функції «Асистент» можна пропускати/зупиняти пісні, отримувати сповіщення та шукати голосове управління. Bluetooth підтримує aptX HD. Час прослуховування музики - 24 год . Оздоблення преміум-класу з алюмінієвим корпусом.

Більше деталей

8 322 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Pioneer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Pioneer SE-MS9BN-G Gold оснащені технологією активного шумоподавлення, щоб повністю занурити вас у музику без перешкод від навколишнього шуму. У режимі Ambient Awareness Mode використовується більш просунута технологія, ніж у більшості активних систем шумоподавлення, що дозволяє отримувати потрібну кількість звуку із зовнішнього світу, що дає можливість не бути повністю ізольованим від вашого оточення. За допомогою нової функції «Асистент» ви можете пропускати або призупиняти пісні, отримувати повідомлення про нові повідомлення та шукати за допомогою голосового керування, не виймаючи смартфон. Bluetooth технологія підтримує Qualcomm aptX HD audio, що забезпечує високу якість відтворення під час вільного бездротового підключення. Завдяки вбудованому акумулятору великої ємності можливе безперервне 24-годинне відтворення музики - чудовий варіант для тривалих перельотів. Оздоблення преміум-класу з алюмінієвим корпусом додасть якісного акценту вашому повсякденному стилю.

Особливості моделі Pioneer SE-MS9BN-G Gold :

1. Режим шумоподавлення та контролю навколишнього середовища. Pioneer не тільки є шановним брендом у аудіофілах, але й має досвід розробки пристроїв для допомоги людям з порушеннями слуху. Цей технічний досвід допомагає зробити технологію активного шумоподавлення Pioneer однією з найефективніших. Частоти зовнішнього шуму нейтралізуються частотами, що генеруються у протифазі. Музика перетворюється на розслаблююче, комфортне та задовільне прослуховування. Тим часом, режим Ambient Awareness Mode пропускає рівно стільки звуку, щоб ви не повністю відрізали від того, що відбувається навколо вас.

2. Тривалий час роботи та функція швидкої зарядки. Легкий внутрішній акумулятор забезпечує до 24 годин роботи у режимі відтворення. Цього достатньо, щоб покрити тривалі подорожі без підзарядки, яка займає близько чотирьох годин за допомогою USB-кабелю, що додається. Також в комплект входить кабель для навушників, що дозволяє вам продовжувати слухати музику, навіть якщо батарея розрядиться.

3. Високоякісний звук із Qualcomm aptX HD audio . Qualcomm aptX HD audio гарантує, що ваші Bluetooth-сумісні навушники Pioneer SE-MS9BN-G Gold можуть відтворювати звук високої чіткості із частотою до 48 кГц/24 біт (LPCM). Подібно до aptX, який забезпечує бездротове відтворення, не відмінне від якості компакт-дисків, аудіосигнал aptX HD зберігає цілісність даних за допомогою унікального методу передачі, що забезпечує більш якісне прослуховування, ніж компакт-диск. З аудіосистемою aptX HD можна насолоджуватися музикою HQ без проблем з кабелем.
(Примітка: потрібний пристрій-джерело звуку Qualcomm aptX HD, сумісний з аудіо)

4. Новий рівень комфорту та розкоші. Від якісних навушників чекають комфорту, але Pioneer йде далі. Розробники вивчили кожен аспект дизайну, щоб забезпечити максимальне занурення та комфорт, пом'якшення точок тиску та розподіл ваги для тривалого прослуховування без утоми. У Pioneer SE-MS9BN-G Gold був удосконалений баланс гнучкості та жорсткості, щоб відповідати вашій формі голови. Підвіски, що регулюються, низькопрофільні амбушюри, навколишні вухо, широке оголов'я з поліуретановою подушкою і ергономічні амбушюри, які правильно поєднані з головою, - все це забезпечує винятковий комфорт.

5. Функція багатоточкового зв'язку з'єднує два телефони. Функція багатоточкового зв'язку дозволяє одночасно підключати два смартфони бездротової мережі. Телефонуйте з одного телефону та слухайте музику з іншого. Просте в управлінні рішення для людей із робочим та особистим телефонами.

6. Оптимізовано для Google Assistant. Бажаєте зателефонувати лише за допомогою голосу? Або може бути, вам подобається ідея керувати музикою, не торкаючись телефону? Все це та багато іншого можна зробити за допомогою Pioneer SE-MS9BN-G Gold , що підтримує Google Assistant. Натиснувши та утримуючи кнопку, ви можете попросити Google Assistant відтворити пісні, плейлисти, виконавців та альбоми. Крім того, насолоджуйтесь новинами, подкастами та радіо. Отримуйте сповіщення про нові дзвінки, повідомлення або події. Відповідайте друзям, родичам та колегам, використовуючи лише свій голос.
(Примітка: може знадобитися передплата послуг потокової передачі музики. Деякі інші програми можуть бути несумісними з Google Assistant та S9)

7. Легко керуйте своїми навушниками за допомогою абсолютно нової програми. Новий розширений додаток для навушників Pioneer, розроблений спеціально, пропонує швидке та плавне бездротове з'єднання із сумісним смартфоном, легкий доступ до функцій покращення якості викликів та перемикання між режимами шумоподавлення одним дотиком. У майбутніх оновленнях програми з'являться нові функції, які покращать музичне життя.
(Примітка: працює тільки при бездротовому підключенні)

8. Залишайтеся у зв'язку з бездротовою технологією Bluetooth. Більше не потрібно розплутувати кабелю або копатися у пошуках телефонів, щоб зменшити гучність або відповісти на дзвінок. Будьте вільні з бездротовим доступом до кращих функцій телефону. Bluetooth підтримує стандартні кодеки SBC та високоякісні кодеки AAC для визначної якості звуку. Завдяки інтуїтивно зрозумілим кнопкам на корпусі у вас під рукою ви можете приймати, здійснювати та завершувати телефонні дзвінки, а також пропускати треки або відрегулювати гучність звуку і з легкістю отримайте доступ до Google Assistant.

9. Свобода руху. Забудьте про дроти. Попрощайтеся з кабелями, що постійно заплутуються, і докучливими адаптерами. Ці бездротові навушники, створені Pioneer, забезпечують відмінну якість звуку, зручність та свободу рухів.

10. Миттєве сполучення з NFC. Підключити Pioneer SE-MS9BN-G Gold до сумісного телефону, DAP або аудіокомпонента простіше. Просто доторкніться до пристроїв з NFC разом, і вони підключаться автоматично.

11. Пориньте у звук Hi-Res. Якщо вам подобаються глибокі, енергійні баси та живі середні частоти, то ці навушники Pioneer SE-MS9BN-G Gold стануть для вас ідеальним рішенням. Великі драйвери діаметром 40 мм, які відтворюють насичений, динамічний басовий звук, у той час як легкі, але високопровідні звукові котушки CCAW відтворюють низькі, середні та високі частоти з приголомшливою чіткістю - ідеальний компаньйон для вашої бібліотеки Hi-Res Audio (за допомогою додатка навушників, підключеного до сумісного програвача).

12. Підключи та слухай музику в Hi-Res. Завдяки тому, що багато смартфонів і більшість DAP підтримують Hi-Res Audio, чудово мати можливість повною мірою випробувати велику динаміку без будь-яких застережень і компромісів з Pioneer SE-MS9BN-G Gold . Просто підключіть кабель, що додається, і нехай широкосмугові драйвери відтворюють музику високої роздільної здатності у всій красі. Природно, кабельне з'єднання також дозволяє продовжувати прослуховування, якщо батарея розрядиться.

Характеристики моделі Pioneer SE-MS9BN-G Gold :

  • Тип навушників: повнорозмірні бездротові навушники з активним шумопоглинанням
  • Тип підключення: комбіноване (бездротове та провідне)
  • Тип конструкції: накладні
  • Особливості конструкції: складна конструкція, регульоване оголов'я, поворотні чаші
  • Тип кріплення: оголов'я
  • Тип випромінювача: динамічний
  • Акустичне оформлення: закритого типу
  • Формат акустики: 2.0 (стерео)
  • Кількість випромінювачів з кожного боку: 1
  • Діаметр мембрани: 40 мм
  • Частотний діапазон: 5 Гц – 22 кГц (з Bluetooth) або 5 Гц – 40 кГц (при дротовому підключенні)
  • Роздільна здатність: до 48 кГц/24 біт (LPCM)
  • Максимальна потужність: 1000 мВт
  • Чутливість: 100 дБ
  • Роз'єми та інтерфейси: Bluetooth, NFC, micro USB для заряджання, mini-jack 3.5 мм
  • Версія Bluetooth: 4.2, Class 2
  • Частота, що використовується: 2.4 ГГц (2.4000 Гц – 2.4835 ГГц)
  • Модуляція: FHSS
  • Профілі Bluetooth: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
  • Кодеки, що підтримуються: Qualcomm aptX/Qualcomm aptX HD/SBC/ AAC
  • Радіус бездротового зв'язку: до 10 м (32 фути)
  • Додатково: регулятор гучності, відповідь/завершення виклику, плей/пауза під час відтворення, виклик голосового помічника, можливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, вбудований всеспрямований мікрофон зафіксований у корпусі, множинне сполучення до 8 пристроїв, багатоточкове сполучення для 2-х пристроїв, універсальна гарнітура для смартфонів і різних пристроїв, акумулятор, що перезаряджається, функція активного шумоподавлення і режим Ambient Awareness Mode
  • Особливості: потужна CCAW звукова котушка широкого спектру, підтримка відтворення аудіо Hi-Res, підтримка Qualcomm aptX HD audio, оптимізовані для Google Assistant
  • Управління: функціональні клавіші на корпусі
  • Матеріал корпусу: алюміній та пластик
  • Матеріал амбушюр: шкірозамінник
  • Кабель: односторонній, знімний
  • Форма штекера: L-подібний
  • У комплекті: навушники, кабель micro-USB, шнур навушників, чохол, документація
  • Тип акумулятора: літій-іонний акумулятор 3.7 В постійного струму
  • Час автономної роботи: до 27 годин (ANC вимкнено ) і до 24 годин (ANC включено )
  • Час заряджання: 4 години
  • Вага: 300 г (10.6 унцій)
  • Колір: коричневий/золотистий
  • Гарантія від виробника: 12 місяців
  • Країна-виробник: Китай
  • Розміри коробки (Ш x В x Г): 7.9 дюйми x 10 дюймів x 4.3 дюйми
 
Характеристики
БрендPioneer
МодельSE-MS9BN-G Gold
Типкомпактні накладні навушники з активним шумозаглушенням
Управлінняфункціональні клавіші на корпусі
максимальна потужність1000 мВт
Частотний діапазон5 Гц – 22 кГц (з Bluetooth) або 5 Гц – 40 кГц (при дротовому підключ.)
Кількість каналів2.0
Bluetoothверсія 4.2, Class 2
живленнялітій-іонний акумулятор 3.7 У постійного струму
Країна виробникКитай
ПриміткиПрофілі Bluetooth: HSP, HFP, AVRCP, A2DP
Кількість динаміків1
Динаміки40 мм
Чутливість100 дБ
Розширення48 кГц/24 біт
Інтерфейс підключеннябездротовий та дротовий
Час роботидо 27 год або до 24 год
Радіус діїдля Bluetooth – до 10 м
Матеріал корпусуАлюміній, Пластик
Комплектаціянавушники, кабель micro-USB, шнур навушників, чохол, документація
Коліркоричневий/золотистий
Додатковорегулятор гучності, відповідь/завершення виклику, плей/пауза при відтворенні, виклик голосового помічника, можливість складання та регулювання конструкції та оголов'я, вбудований всеспрямований мікрофон зафіксований у корпусі
Гарантія12 місяців
Тип підключеннякомбіноване
Тип навушниківПовнорозмірні
Особливостімножинне сполучення до 8-ми пристроїв, багатоточкове сполучення для 2-х пристроїв, універсальна гарнітура для смартфонів і різних пристроїв, акумулятор, що перезаряджається, функція активного шумоподавлення і режим Ambient Awareness Mode
Інтерфейс провідного підключення1 x mini-jack (роз'єм 3.5 мм)
Акустичне оформленняЗакриті
Роз'єми та інтерфейсиBluetooth, NFC, micro USB для заряджання, mini-jack 3.5 мм
Діапазон бездротових частот2.4 ГГц (2.4000 Гц - 2.4835 ГГц)
Тип конструкціїнакладні
Тип випромінювачадинамический
Особливості конструкціїскладна конструкція, регульоване оголов'я, поворотні чаші
Тип кріпленняоголов'я
Матеріал амбушюршкірзам
Вага300 г
Кабельодносторонній, знімний
Форма штекераL-подібний
Підключення кабелюзйомний
Час зарядки4 години
Тип мікрофонувбудований
Блок живленнявласний

Напишіть відгук

Навушники з шумозаглушенням Pioneer SE-MS9BN-G Gold

Pioneer SE-MS9BN-G Gold оснащені активним шумозаглушенням, а режим Ambient Awareness дозволяє отримувати необхідну кількість звуку із зовнішнього світу. За допомогою функції «Асистент» можна пропускати/зупиняти пісні, отримувати сповіщення та шукати голосове управління. Bluetooth підтримує aptX HD. Час прослуховування музики - 24 год . Оздоблення преміум-класу з алюмінієвим корпусом.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ