Навушники Technics EAH-A800G-K
Навушники Technics EAH-A800G-K Навушники Technics EAH-A800G-K Навушники Technics EAH-A800G-K Навушники Technics EAH-A800G-K Навушники Technics EAH-A800G-K

Навушники Technics EAH-A800G-K

  • ID товару: 33226

Новий товар

Навушники Technics EAH-A800G, повнорозмірні та бездротові з активним шумозаглушенням, можна порівняти зі справжніми мікрофонними масивами: у кожній чаші навушників працюють цілих 4 мікрофони.

Більше деталей

10 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Technics

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Насамперед, вони відповідають за технологію шумозаглушення, яка в EAH-A800 реалізована гібридним чином: крім стандартного активного алгоритму, використовується популярна система виділення корисного сигналу з шуму, що застосовується у звичайній електроніці. Це дозволило розробникам заявити, що EAH-A800 має "найкращі в галузі" характеристики активного шумоподавлення.

Під час телефонних розмов використовуються всі чотири мікрофони, заглиблені в корпус для захисту від вітру. Уся ця мікрофонна система функціонує в різних режимах, таких як Natural Ambient Mode, який змішує музику з навколишнім шумом, та Attention Mode, який дозволяє уважніше сприймати звуки.

Навушники Technics EAH-A800 є справжніми спортсменами серед навушників. У режимі відтворення вони можуть працювати до 50 годин. Крім того, 30 годин навушники протримаються у режимі розмови. Через Bluetooth їх можна підключити до двох пристроїв одночасно за допомогою високоякісного кодека LDAC, який забезпечує роботу з сигналом 24 біт/96 кГц. Якщо зняти навушники з голови, музика автоматично зупиниться та відновиться, коли вони знову будуть одягнені протягом хвилини; інакше доведеться запускати все наново.

Згідно з заявою виробника, надм'які амбушюри рівномірно розподіляють тиск навколо новостворених динаміків діаметром 40 мм з тришаровою діафрагмою з поєднання поліефірефіркетону та поліуретану. За динаміком розташована порожнина, яку Technics назвали камерою акустичного контролю та управління повітряним потоком.

В електроніці навушників, як і у великих виробах Technics, використовуються тонкоплівкові полімерні багатошарові конденсатори. Налаштування новинки, такі як пару, параметри шумозаглушення або режими звуку, доступні через програму Technics Audio Connect.

 
Характеристики
БрендTechnics
МодельEAH-A800G-K
Частотний діапазон4 Гц – 40 кГц
Чутливість105 дБ
КолірЧорний
Тип підключенняБезпровідне
Тип навушниківПовнорозмірні
ОсобливостіСкладні, Мікрофон, Bluetooth , Регулятор гучності, Активне шумопоглинання
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вид безпровідних навушниківПовнорозмірні
Призначення навушниківДля плеєра, Для телефону
Опір навушників34 ом
Версія Bluetooth5.2

Напишіть відгук

Навушники Technics EAH-A800G-K

Навушники Technics EAH-A800G, повнорозмірні та бездротові з активним шумозаглушенням, можна порівняти зі справжніми мікрофонними масивами: у кожній чаші навушників працюють цілих 4 мікрофони.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ