8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam
8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam 8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam 8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam

8-канальний конвертер лінійних сигналів TascamLA-81MK2

  • ID товару: 8264

Новий товар

8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam - це один з кращих однонаправлених перетворювачів від найвідомішого бренду в цій серії, основною метою якого є конвертація балансних сигналів у небалансні, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного) у вас вдома.

Більше деталей

18 249 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TASCAM

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

LA-81MK2 Tascam - це свого роду підсилювач сигналу з можливістю монтування в річку (висота становить 1U) розроблений для обробки звуку, а саме високоякісного конвертування одного сигналу в інший, безпосередньо балансного в небалансний.

Ця модель є професійним пристроєм, який забезпечує можливість комутації між різним обладнанням найоптимальнішим способом. Для досягнення цієї мети розробники забезпечили LA-81MK2 вісьмома вхідними роз'ємами XLR (збалансовані) та вісьмома вихідними роз'ємами типу RCA (незбалансовані) .

А завдяки тому, що пристрій обладнано матрицею, що перемикається, яка може лінкувати сигнали, можливо проводити багатозонну маршрутизацію цих же аудіо сигналів або, наприклад, ділити їх для того, щоб писати відразу на кілька пристроїв.

Важливими особливостями цієї моделі є можливість вибирати номінальний рівень у заявлених межах +4 dBu або –20 dBu для роз'ємів XLR, а також наявність спецперемикань (±12 dB) для того, щоб користувач міг набагато детальніше налаштовувати рівні. До того ж, у цьому пристрої передбачені індикатори-світлодіоди для додаткового відображення сигналу в каналах.

Для того, щоб розімкнути контакти "землі" на всіх каналах даного перетворювача, розробники оснастили його спеціальними перемиканнями "ground lift" і об'єднали їх у систему з найголовнішим загальним перемикачем. Це зроблено з метою, щоб максимально уникнути сторонніх шумів і спотворених звуків, які можуть бути викликані тим, що з'явилася замкнута петля.

Цей конвертер має міцний міцний корпус, відрізняється гарною надійною збіркою і тривалим терміном служби.

Для LA-81MK2 Tascam відсутня необхідність підключення мережного адаптера живлення, тому що модель має власний блок живлення. Цей перетворювач однозначно є одним із найкращих у своїй лінійці та порадує користувачів співвідношенням ціна/якість.

 
Характеристики
БрендTascam
МодельLA-81MK2
Тип8-канальний конвертер лінійних сигналів (баланс-небаланс)
Частотний діапазон20 Гц – 100 кГц, ± 3 дБ
Вхідний рівеньномінальний +4 дБн, ± 1 дБ (перемикач на +4 дБ) або -20 дБн, ± 1 дБ (перемикач на -20 дБ), максимальний +30 дБ (перемикач на +4 дБ) або +8 дБ (перемикач на - 20 дБ)
Входи8 роз'ємів типу XLR (збалансовані)
Виходи8 роз'ємів RCA (незбалансовані)
Співвідношення сигнал/шум90 дБ (A) (20 кГц ФНЧ) або 87 дБ (A) (20 Гц HPF та 20 кГц LPF)
живлення100–240 В змінного струму, 50/60 Гц
Імпедансвихідний імпеданс 200 Ом
Вихідний рівеньномінальний -10 дБВ, ± 1 дБ, максимальний +18 дБВ
Гармонічні спотворення0,005% або менше
споживана потужність6 Вт
Розміри (Ш х В х Г), мм483 мм х 44 мм х 280 мм
Вхідний імпеданс54 кОм (всі перемикачі вимк.) або 6,7 кОм (всі перемикачі вкл.)
Вага3 кг
Опір навантаженняномінальне 10 кОм, мінімальне 1 кОм

Напишіть відгук

8-канальний конвертер лінійних сигналів TascamLA-81MK2

8-канальний конвертер лінійних сигналів LA-81MK2 Tascam - це один з кращих однонаправлених перетворювачів від найвідомішого бренду в цій серії, основною метою якого є конвертація балансних сигналів у небалансні, а також інтеграція різнотипних пристроїв (підключення профі обладнання до непрофесійного) у вас вдома.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ