Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black
Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black

Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black

  • ID товару: 21704
  • Артикул: SB-G90E-K

SB-G90E-K

Новий товар

Заснована на колишньому лінійно-фазовому принципі, система SB-G90 включає двосторонні співвісні конічні динаміки (в т. ч. середньо-і високочастотні), що забезпечують швидкість відгуку і високу чутливість при відтворенні звуку.

Більше деталей

95 999 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Technics

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустична система з точковим джерелом звуку

Щоб підвищити якість відтворення звуку у просторі, необхідно, щоб за будь-якому розташуванні слухача фронти що з динаміків хвиль збігалися, т. е. потрібне точкове джерело звуку. Заснована на колишньому лінійно-фазовому принципі, система SB-G90 включає двосторонні співвісні конічні динаміки (в т. ч. середньо-і високочастотні), що забезпечують швидкість відгуку і високу чутливість при відтворенні звуку.

Динамік із точним забезпеченням фази (співвісний двосторонній динамік)

У ВЧ-динаміці використовується міцна та легка купольна мембрана з алюмінію. Оптимізована за допомогою симуляції купольна форма мембрани дозволяє відтворювати частоти широкому діапазоні до 100 кГц, а фазовий штепсель забезпечує високу узгодженість фазових характеристик. Крім того, у моделі SB-G90 використовуються підвісні звукові котушки, в повітряний зазор яких вміщена магнітна рідина, що не допускає підвищення температури, що забезпечує чудову лінійність потужності. Все це дозволяє відтворювати високочастотні звуки з найдрібнішими деталями.
Як і у ВЧ-динаміці, у СЧ-динаміці також застосовується конічна мембрана з високоміцного та легкого анодованого алюмінію. Великі магніти, мідні конденсатори, а також підвісні звукові котушки, що забезпечують високу лінійність, все це дозволяє досягти низьких спотворень і високої потужності магнітного контуру. Крім того, динамік поміщений на міцну литу раму з антирезонансними ребрами, що не допускають появи навіть незначного небажаного резонансу. Цим забезпечується точність та швидкість відгуку при відтворенні звуків середніх частот.
Крім того, конічна форма мембрани СЧ-динаміка передбачає, що звук у ній утворюється в точці, що знаходиться недалеко в осьовому напрямку від точки, в якій утворюється звук ВЧ-динаміка, розташованого точно в центрі СЧ-динаміка. Завдяки цьому звуки кожного діапазону накладаються один на одного без затримки, забезпечуючи високу лінійність відтворення фаз. Також внутрішня сторона СЧ-динаміка має гладку поверхню, що передає звук із ВЧ-динаміка слухачеві без жодних спотворень. Все це дозволяє відтворювати звук СЧ- та ВЧ-діапазонів з високою точністю та швидкістю відгуку, а також досягати найвищої ясності уявлення звуку.

BDMA (Збалансоване розміщення динаміка)

Зазвичай динамік закріплюється на перегородці, тому центр тяжкості не збігається з точками опори. В цьому випадку сила, що діє на звукову котушку під час роботи динаміка, призводить до вібрації динаміка, яка, у свою чергу, може викликати спотворення звукових хвиль, що виходять від мембрани, і знижувати якість звуку. Крім того, у цьому випадку вібрація динаміка може передаватися на перегородку, повторно позначаючись як звук.

Принцип збалансованого розміщення динаміка передбачає його закріплення на допоміжній перегородці всередині корпусу в центрі ваги, що запобігає вібрації динаміка, а також передачі його вібрації на перегородку. Така конструкція дозволяє зменшити спотворення звукових хвиль, що утворюються на мембрані, та вібрацію перегородки, створюючи звукове поле з чудово чистим та реалістичним відтворенням найдрібніших нюансів кожного звуку.

16-сантиметровий широкодіапазонний НЧ-динамік з низькими спотвореннями

"Інноваційні широкодіапазонні НЧ-динаміки включають такі елементи, як подвійні магніти, що забезпечують потужність, і магнітні контури з високолінійними звуковими котушками, мідними і короткими алюмінієвими кільцями. Ці компоненти дозволяють домогтися точного відтворення звуку на широкому діапазоні низьких частот з низькими частотами. високим відгуком навіть при значних відхиленнях мембрани.Крім того, динамік має литу опорну раму, конструкція якої усуває навіть мінімальні резонансні звуки.Міцна та легка конічна мембрана з анодованого алюмінію забезпечує узгодження тонів зі звуками, що виробляються НЧ- та ВЧ-динаміками. потужні та глибокі баси.

Високоякісний мережевий контур

Конструкція прецизійного мережного контуру багаторазово доповнювалася і перероблялася з метою підвищення характеристик кожного динаміка та забезпечення збалансованості звуку. У контурі використовуються ретельно підібрані високоякісні елементи: конденсатор на поліпропіленовій плівці, дросельна котушка з повітряним сердечником і дроти безкисневої міді.

Щоб уникнути впливу вібрації від динаміків, контур розташовується у власному корпусі. Це додатково підвищує точність і атмосферність звуку, що відтворюється.

Міцний корпус

Для підвищення міцності корпус укріплений хрестоподібними розпірками із допоміжними перегородками, на яких закріплені динаміки, та горизонтальними підсилювальними панелями. Для кожного динаміка використовується окрема перегородка, що мінімізує передачу вібрації з одного динаміка на інший. Крім того, всередині корпусу оптимально розміщені два різних звукопоглинаючих матеріалу, що пригнічують стоячі хвилі і зменшують випадкові звуки внаслідок відображення звуку від стінок корпусу.
Багатошарове поліуретанове покриття корпусу зменшує його вібрацію, пригнічуючи відтворення непотрібних звуків. Цим забезпечується широке звукове поле з точним уявленням звуку.


Характеристики

  • Тип: тристоронній фазоінвертор з чотирма динаміками (у т. ч. двосторонні конічні СЧ- та ВЧ-динаміки);
  • Динаміки:
    • НЧ-динамік: 16 см (6½ дюйми), конічні, 2 шт.;
    • СЧ-/ВЧ-динаміки: співвісні, 16 см (6½ дюйма);
    • конічний, 1 шт. та 2,5 см (1 дюйм), купольний, 1 шт.;
  • Частоти поділу: 480 Гц, 3.2 кГц;
  • Частотний діапазон: 27 Гц – 100 кГц (-16 дБ), 32 Гц – 85 кГц (-10 дБ);
  • Рівень звукового тиску: 88 дБ/2,83 В (м)
  • Імпеданс: 4 ОМ;
  • Потужність: 100 (Вт) (Номінальна), 200 (Вт) (макс.);
  • Рекомендована потужність посилення: 40-200 Вт (Динамік випробуваний за IEC60268-5, короткочасне максимальне випробування);
  • Габарити Ш х В х Г: 302×1114×375 мм;
  • Вага: 32 кг;
  • Комплектація: Наконечники, 4 шт. Ковпачки для наконечників, 4 шт. Проставки, 4 шт. Опорна пластина, 4 шт. Гвинти для опорних пластин, 12 шт. Гумові ніжки, 4 шт. Посібник з експлуатації, 1 шт. Сітка динаміка, 1 шт. Ганчірка для очищення, 1 шт.
 
Характеристики
БрендTechnics
МодельSB-G90E-K
ТипАкустична система
Тип колонкиПідлогова
Частотний діапазон27 Гц - 100 кГц (-16 дБ), 32 Гц - 85 кГц (-10 дБ);
Імпеданс4 Ом
ДинамікиНЧ-динамік: 16 см (6½ дюйми), конічні, 2 шт.; СЧ-/ВЧ-динаміки: співвісні, 16 см (6½ дюйма); конічний, 1 шт. та 2,5 см (1 дюйм), купольний, 1 шт.;
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм302×1114×375 мм;
Вага без упаковки32 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Technics SB-G90E-K Black

Заснована на колишньому лінійно-фазовому принципі, система SB-G90 включає двосторонні співвісні конічні динаміки (в т. ч. середньо-і високочастотні), що забезпечують швидкість відгуку і високу чутливість при відтворенні звуку.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ