Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition
Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition

Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition

  • ID товару: 2860

Новий товар

Ціна за пару.

Акустика для підлоги Klipsch Heritage Heresy III Special Edition. Обмежений випуск (70 пар). Компактна акустична підлогова система класичної рупорної лінійки Heritage, 3 смуги, 3 динаміка, НЧ: 15”, СЧ: 1,75”, ВЧ: 1”, чутливість 102 дБ, імпеданс 4 Ом, габарити 394х605х37. Оздоблення каліфорнійським чорним горіховим деревом.

Більше деталей

139 080 грн.

2 Товари(ів)
Наявність уточнюйте
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Спеціальна лімітована (всього 70 пар) серія в обробці особливо цінними породами натурального дерева: каліфорнійський чорний горіх із західного узбережжя США або рожеве дерево (палісандр) зі Східної Індії. Також на переробку піддався гриль — тепер на ньому вінтажний логотип, а самі сітки виконані з вовни ягняти (для оздоблення чорний горіх) або з вплетенням сріблястих ниток (для рожевого дерева). Ці акустичні системи продаються повністю узгодженими парами, що можна перевірити за серійними номерами, що відрізняються на одиницю, та дзеркальною відповідністю малюнка оздоблення.

Випущений у 1957 році компактний 3-смуговий напільник Heresy використовувався для озвучування центрального каналу та встановлювався між двома топовими спікерами Klipschorn з метою покращення стереопанорами. Приятель шефа компанії Пола Кліпша назвав цю модель акустичною «єрессю» (heresy), оскільки, на його думку, вона порушувала принципи кутового розташування рупорних систем і використовувала безрупорний басовий динамік. Саме ця назва і була запозичена схильною до іронії Полом для даних АС. У результаті колонки здобули величезну популярність серед поціновувачів якісного звучання в усьому світі. У 1985 році з'явилася оновлена друга версія, а зараз модель переживає вже третє своє втілення - Klipsch Heresy III.

Характерна особливість даної акустичної системи - це закритий кабінет, який встановлений під кутом на скошену основу для точнішої спрямованості на слухача. При необхідності основу можна зняти. Як матеріал для корпусу використовується MDF. Ще одна перевага Klipsch Heresy III полягає в тому, що, на відміну від інших моделей серії Heritage, ця АС не вимагає якогось особливого розташування в приміщенні для прослуховування.

Відтворенням високих частот займається дюймовий компресійний Twitter з мембраною з титану, оснащений рупором Tractrix, бічні сторони якого виконані у формі геометричної кривої трактриси. Така конструкція дозволяє отримати більш точне та вільне від спотворень звучання, а також покращити дисперсні характеристики випромінювача. Середньочастотний діапазон озвучує 1,75" компресійний драйвер з титановою мембраною, поміщений в експоненційний рупор. Низькочастотною областю «завідує» 12-дюймовий НЧ-драйвер прямого випромінювання, дифузор якого виготовлений з волоконного композиту. кутку.

У фільтрах моделі задіяні якісні комплектуючі. Частоти «зшиваються» на позначках 850 Гц і 5 кГц. Для приєднання акустичного кабелю застосовуються дві пари клем, тобто. доступне двопровідне підключення.

Модель Klipsch Heresy III має досить високий показник чутливості в 99 дБ (хороший варіант для використання у зв'язці з ламповими підсилювачами), а також відрізняється музичним, тонально збалансованим та детальним звучанням із чудовою динамікою, якісним басом та мінімальною кількістю спотворень.

Бренд Klipsch
Країна США
Тип акустики Підлогова
Потужність (Вт) 100-150
Кількість смуг 3
Колір корпусу Червоне дерево
Матеріал корпусу МДФ
Опір 8
Чутливість 95 дБ і більше
Поріг діапазону НЧ 55 Гц і більше
Поріг діапазону ВЧ 20 – 24,9 кГц
Діаметр ВЧ динаміка 1" (дюйм)
Діаметр СЧ динаміка 1,75" (дюйм)
Діаметр НЧ динаміка 12" (дюйм)
Ширина (мм) 394
Висота (мм) 605
Глибина (мм) 337
Вага, кг) 20

Напишіть відгук

Акустична система Klipsch Heritage Heresy III Special Edition

Ціна за пару.

Акустика для підлоги Klipsch Heritage Heresy III Special Edition. Обмежений випуск (70 пар). Компактна акустична підлогова система класичної рупорної лінійки Heritage, 3 смуги, 3 динаміка, НЧ: 15”, СЧ: 1,75”, ВЧ: 1”, чутливість 102 дБ, імпеданс 4 Ом, габарити 394х605х37. Оздоблення каліфорнійським чорним горіховим деревом.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ