Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black
Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black

Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black

  • ID товару: 29905

Новий товар

3-смугова Bowers & Wilkins 702 S3 – це флагман нової серії 700 з індексом S3 і найсучасніша акустична система, яка задає новий рівень якості у своєму класі. Її карбоновий купольний ВЧ дифузор розміщений у новому масивному корпусі, запозиченому у серії 800 Diamond. Це забезпечує ще більш реалістичні високі частоти, тоді як механічно розв'язаний СЧ-динамік, посилений революційною біонічною підвіскою, забезпечує видатну прозорість та відкритість середніх частот.

Більше деталей

Обмежена пропозиція:

240 630 грн.

298 428 грн.

-57 798 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Bowers & Wilkins

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Завдяки новій конфігурації порту фазоінвертора, спрямованого вниз, і трьом басовим дифузорам з профілем Aerofoil, 702 S3 здатна видавати такі баси, які одночасно і неймовірно глибокі, і неймовірно чіткі. Якщо ви хочете мати найкраще, це те, що вам потрібно. Карбонові купольні ВЧ дифузори спеціально розроблені для 700 серії. Забезпечуючи кардинальне поліпшення порівняно з алюмінієвим дифузором ВЧ з подвійним куполом, вони підвищують частоту першого резонансу до 47 кГц, забезпечуючи високу точність і детальність звукового образу. Більш довга труба навантаження сприяє отриманню ще більш вільного і відкритого звуку на високих частотах. Ретельно розв'язаний механічно корпус відфрезерований із цільного алюмінієвого блоку, щоб краще протистояти резонансам. Вперше застосований у серії 800 Diamond, біонічне підвіс центруючої шайби революціонізує характеристики СЧ-дифузора 700-ї серії. Він значно знижує небажаний тиск повітря та забарвлення звуку, характерне для традиційної тканинної центруючої шайби.

Результат? Неймовірна прозорість середніх частот, на яку ви не очікували. Завдяки своїй композитній конструкції, дифузор Continuum™ дозволяє уникнути різких переходів у поведінці, які можуть погіршити звучання звичайних динаміків. В результаті виходить більш відкрите, нейтральне виконання, яке передає голоси та інструменти з високою точністю та прозорістю. Всі колонки підлоги в новій серії 700 використовують механічну розв'язку СЧ-динаміка, що покращує ясність і відкритість звучання на середніх частотах. Розроблений з використанням передових методів комп'ютерного моделювання, дифузор басових драйверів Aerofoil™ має змінну товщину, забезпечуючи жорсткість та міцність там, де це необхідно найбільше. Нова вигнута передня панель та окремі корпуси драйверів значно знижують забарвлення звуку, забезпечуючи більш чистий та іммерсивний звук.

Прецизійний звук

У серії 700 використовується безліч найсучасніших технологій, запозичених у нашої увінчаної нагородами серії Diamond 800, щоб забезпечити найкращу якість звуку у своєму класі.

ВЧ дифузор у масивному корпусі

У серії 700 використано останнє покоління культового ВЧ дифузора-нагорі з масивним подовженим цільним корпусом. Більш довга труба навантаження сприяє отриманню ще більш вільного і відкритого звуку на високих частотах. Ретельно розв'язаний механічно корпус відфрезерований із цільного алюмінієвого блоку, щоб краще протистояти резонансам.

Карбоновий купольний ВЧ дифузор

Карбоновий купольний ВЧ дифузор спеціально розроблений для 700-ї серії. Забезпечуючи кардинальне поліпшення в порівнянні з алюмінієвим дифузором ВЧ з подвійним куполом, він підвищує частоту першого резонансу до 47 кГц, забезпечуючи високу точність і детальність звукового образу.

Механічна розв'язка СЧ-динаміка

Всі 3-смугові колонки в новій серії 700 мають окремий СЧ-динамік, що використовує чотири ключові технології Bowers & Wilkins: дифузор Continuum, FST підвіс, біонічне підвіс центруючої шайби та вібророзв'язку, яка забезпечує мінімальні перешкоди від роботи басових драйверів.

Біонічний підвіс

Іноді, щоби щось кардинально змінити, потрібно мислити нестандартно. Перехід від наших знаменитих СЧ-дифузорів із жовтих арамідних волокон до технології Continuum призвів до значного покращення характеристик на середніх частотах. Тепер ми звернули увагу на ще один важливий елемент: тканинну центруючу шайбу. Новий біонічне підвіс революціонізує якість її роботи, значно знижуючи небажаний тиск повітря і забарвлення звуку, характерне для традиційної тканинної центруючої шайби. Результат? Неймовірна прозорість середніх частот, яку ви вважали за неможливе.

Дифузор Continuum™

Завдяки своїй композитній конструкції, дифузор Continuum™ дозволяє уникнути різких переходів у поведінці, які можуть погіршити звучання звичайних динаміків. В результаті виходить більш відкрите, нейтральне виконання, яке передає голоси та інструменти з високою точністю та прозорістю.

Вигнута фронтальна панель

Нова серія 700 вперше оснащена вигнутою передньою панеллю. Це дозволяє розмістити драйвери середніх та низьких частот в окремих «капсулах», які виступають із неї. У поєднанні з гнутою конструкцією цей новий підхід, запозичений у серії 800 Diamond, знижує внесок у звучання самого корпусу, створюючи чистіший, відкритий і захоплюючий звук.

Профіль Aerofoil™ дифузорів басових драйверів

Розроблений з використанням передових методів комп'ютерного моделювання, дифузор басових драйверів Aerofoil™ має змінну товщину, забезпечуючи жорсткість та міцність там, де це необхідно найбільше. Результат: глибокий та динамічний бас.

Продуманий дизайн

Завдяки своїм струнким пропорціям, першокласним деталям і витончено вигнутій формі корпусу, а також новому оздобленню кольору «мокко», нова серія 700 відрізняється красою і невимушеною елегантністю. Серія 700 доступна в чотирьох варіантах елегантного оздоблення: Mocha, Satin White, Gloss Black

Технічні характеристики:

  • Специфікація Bowers & Wilkins 702 S3 (Gloss Black)
  • Опис 3-смугова, підлогова акустична система у фазоінверторному корпусі
  • Розміри Висота: 1138 мм (на подіумі)
  • Ширина: 290 мм (на подіумі)
  • Глибина: 410 мм (на подіумі)

Динаміки

  • ВЧ: 1 х 25 мм, дифузор з карбону в окремій камері, розташований зверху корпусу
  • СЧ: 1 х 150 мм, FST дифузор Continium кевлару
  • НЧ: 3 х 165 мм, дифузори Aerofoil

Частотна характеристика

  • 28 Гц - 33 кГц
  • 46 Гц - 28 кГц (+/- 3 дБ)
  • Потужність, що подається 30 Вт - 300 Вт на 8 Ом без кліпування
  • Чутливість (1 Вт/1 м) 90 дБ
  • Вхідний опір 8 Ом (мін. 3,1 Ом)
 
Характеристики
БрендBowers & Wilkins
Модель702 S3
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Потужність30 Вт – 300 Вт
Частотний діапазон28 Гц – 33 кГц / 46 Гц – 28 кГц
Імпеданс8 Ом
Кількість смуг3
ДинамікиСЧ: 1 х 150 мм, FST дифузор Continium кевлару, НЧ: 3 х 165 мм, дифузори Aerofoil
ТвіттерВЧ: 1 х 25 мм, дифузор з карбону в окремій камері, розташований зверху корпусу
Чутливість90 дБ
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм1138 x 290 x 410 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за комплект
Гарантія12 місяців
Акустичне оформленняФазоінвертор

Напишіть відгук

Підлогова акустика Bowers & Wilkins 702 S3 Gloss Black

3-смугова Bowers & Wilkins 702 S3 – це флагман нової серії 700 з індексом S3 і найсучасніша акустична система, яка задає новий рівень якості у своєму класі. Її карбоновий купольний ВЧ дифузор розміщений у новому масивному корпусі, запозиченому у серії 800 Diamond. Це забезпечує ще більш реалістичні високі частоти, тоді як механічно розв'язаний СЧ-динамік, посилений революційною біонічною підвіскою, забезпечує видатну прозорість та відкритість середніх частот.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ