Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut
Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut

Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut

  • ID товару: 29948

Новий товар

Тип: підлогова акустична система Частотний діапазон: 35-26000 Гц Чутливість: 90.5 дБ Імпеданс: 4 Ом Максимальний звуковий тиск: 113 дБ Драйвери: ВЧ-динаміки 25 мм твітер з м'яким тканинним куполом СЧ динамік 1 x 7 дм НЧ динамік 2 x 9 дюйми з дифузорами, армованими деревними волокнами Розміри: 1172 x 260 x 406 мм Вага: 37.1 кг

Більше деталей

72 495 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Потужні стовпчики OBERON 9 – флагман серії OBERON. Два вуфери 9" з довгим ходом забезпечують неймовірні динамічні можливості. OBERON 9 - трисмугові High-End колонки, що поєднують у собі високу ступінь витонченості з невимушеною міццю для відтворення музики і фільмів на реальних рівнях гучності. у вашому будинку.

Сучасний дизайн
Закруглені краї та особлива фактура тканини нових грилів DALI надає серії OBERON більш легкого та сучасного вигляду. У моделях підлоги він доповнюється алюмінієвим постаментом елегантної форми.

SMC технологія
Залізний полюсний наконечник вуферів OBERON увінчаний диском із м'якого магнітного компаунду (SMC), який мінімізує негативні властивості заліза. Технологія SMC суттєво знижує механічні спотворення. А це означає, що ви отримаєте більше задоволення від прослуховування музики!


Зручне розташування
Матеріали, з яких виконані динаміки, схема кросовера та геометрія корпусів серії OBERON оптимізовані для широкого розсіювання. Завдяки цьому досягається чудове звучання навіть при прослуховуванні не з оптимальної позиції. Ще один плюс – серйозне зниження гармонійних спотворень. Ось чому колонки DALI не потрібно нахиляти.

У підлогових трисмугових колонках OBERON 9 використовуються один 7-дюймовий і два 9-дюймові SMC вуфери з паперово-волокнистими дифузорами. За верхні частоти відповідає м'якупольний твітер із надлегким дифузором діаметром 29 мм.

Все це, у поєднанні з великим і при цьому елегантним корпусом, дозволяє чудово передавати найглибші баси та заповнювати кімнату насиченим, детальним звучанням. Незважаючи на свої розміри, ці колонки дуже елегантні та вражають здатністю природно та достовірно відтворювати будь-які музичні стилі. Колонки OBERON 9 підходять практично для будь-яких аудіосистем та будь-якої музики та фільмів.

Незважаючи на розмір, колонки OBERON 9 легко впишуться в будь-який інтер'єр, будь-яку кімнату. Матеріали, з яких виконані динаміки, схема кросовера та геометрія корпусів серії OBERON оптимізовані для широкої діаграми розсіювання.

Завдяки цьому досягається однорідне та якісне звучання навіть при прослуховуванні поза слухацькою зоною, зі зрушенням від центральної осі. Це важливо – ми ж не завжди сидимо прямо перед колонками, коли слухаємо музику. Ще один плюс такого підходу – суттєве зниження гармонійних та частотних спотворень. І це також є причиною того, що колонки DALI не потрібно нахиляти.

  • Тип: підлогова акустична система
  • Частотний діапазон: 35-26000 Гц
  • Чутливість: 90.5 дБ
  • Імпеданс: 4 Ом
  • Максимальний звуковий тиск: 113 дБ
  • Драйвери:
    • ВЧ-динаміки 25 мм твітер з м'яким тканинним куполом
    • СЧ динамік 1 x 7 дюйми з дифузорами, армованими деревними волокнами
    • НЧ динамік 2 x 9 дюйми з дифузорами, армованими деревними волокнами
  • Частота налаштування фазоінвертора: 31 Гц
  • Частота кросовера: 780 Гц/3400 Гц
  • Рекомендована потужність підсилювача: 50-400 Вт
  • Відстань від стіни, що рекомендується: 20-80 см
  • Розміри: 1172 x 260 x 406 мм
  • Вага: 37.1 кг
 
Характеристики
БрендDALI
МодельOberon 9
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Рекомендована потужність підсилювача50-400 Вт
Максимальний звуковий тиск113 дБ
Частотний діапазон35 Гц – 26 кГц
Імпеданс4 Ом
ДинамікиВЧ-динаміки 25 мм твітер з м'яким тканинним куполом СЧ динамік 1 x 7 дюйми з дифузорами, армованими деревними волокнами НЧ динамік 2 x 9 дюйми з дифузорами, армованими дерев'яними волокнами
Чутливість90,5 дБ
Частота кросовера780 Гц/3400 Гц
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірDark Walnut
Розміри (В x Ш x Г), мм1172 x 260 x 406 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Акустичне оформленняЗакриті
Вага без упаковки37,1 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика DALI Oberon 9 Dark Walnut
Тип: підлогова акустична система Частотний діапазон: 35-26000 Гц Чутливість: 90.5 дБ Імпеданс: 4 Ом Максимальний звуковий тиск: 113 дБ Драйвери: ВЧ-динаміки 25 мм твітер з м'яким тканинним куполом СЧ динамік 1 x 7 дм НЧ динамік 2 x 9 дюйми з дифузорами, армованими деревними волокнами Розміри: 1172 x 260 x 406 мм Вага: 37.1 кг

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ