Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak
Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak

Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak

  • ID товару: 29950

Новий товар

Бренд: DALI. Тип пристрою: пасивна акустика, фазоінверторний тип. Призначення: фронтальний гучномовець. Кількість смуг: 2. Кількість динаміків: 3. Чутливість, дБ: 88,5. Звуковий тиск, дБ: 110. Діапазон частот, що відтворюються, Гц: 36-26000. Тип випромінювачів: динамічний. Твіттер: 29 мм, з тканинною купольною мембраною. СЧ/НЧ-випромінювач: 2 x 7" (177 мм). Частота розділу кросовера, Гц: 2300. Номінальний опір: 6 Ом. Рекомендована потужність підсилювача, Вт: 30-180. Матеріал: MDF. Вага, кг: 14,8 Габарити (ШxВxГ), мм: 200x1015x340.

Більше деталей

96 998 грн.

Дивитись всі товари бренду: Dali

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Підлогові колонки Oberon 7 C призначені для просторих приміщень, де музика має простір для дихання, і здатні відтворювати аудіо з вищими рівнями гучності, ніж Oberon 1 C. Вони задовольнять найсуворіших цінителів музики та аудіофілів, що прагнуть до створення сучасних Hi-Fi . У просторих приміщеннях більше можливостей розташування колонок, і хоча найчастіше Oberon 7 C будуть розташовані по обидва боки екрана і використовуватися для озвучування відеопрограм, проте основною їх роллю буде відтворення цифрової музики.

У витончених колонках DALI Oberon 7 C використовуються подвійні 7-дюймові SMC вуфери з дифузорами з паперово-волокнистого матеріалу і надлегкий 29-міліметровий м'якокупольний твітер, як і Oberon 1 C. Незважаючи на свої розміри, Oberon 7 C відрізняються швидко і природно передавати будь-які музичні жанри, навіть на низьких рівнях гучності. Колонки Oberon 7 C оснащені вбудованим литим постаментом, оснащеним точками кріплення для шипів або ніжок.

З випуском Oberon 7 C та Sound HUB Compact компанії DALI вдалося створити бездротовий Hi-Fi, еквівалентний за якістю звучання пасивним системам і доступний ще ширшій аудиторії поціновувачів музики. Тепер не треба вибирати між чудовою якістю звучання та зручною інтеграцією – Oberon 7 C та Sound HUB Compact забезпечать і те, і інше.

Вуфер/SMC
У колонках Oberon 7 C використовується пара 7-дюймових вуферів з дифузорами з фірмового матеріалу – суміші тонкої паперової пульпи та деревних волокон, що дозволяє створити жорстку, легку та добре керовану структуру. У поєднанні з оптимізованим підвісом і хрестовиною дифузор з високою точністю, без будь-якого фарбування відтворює сигнал аж до мікродеталей. Звукова котушка виготовлена з алюмінієвого дроту з мідним покриттям. Технологія м'якого магнітного компаунду SMC дозволяє суттєво знизити механічні спотворення.

Завдяки впровадженню елементів, що не проводять електрику, в магнітну структуру SMC значно зменшує вплив різних спотворень, властивих динамікам з рухомою котушкою. Так, завдяки SMC мінімізуються вихрові струми, підвищується лінійність магнітного потоку, знижується магнітний гістерезис та зменшується розкид показників індуктивності звукової котушки залежно від її положення. Всі ці разом взяті переваги роблять динаміки SMC особливо підходящими для активного посилення.

Дифузор лежить на гумовому підвісі, вибраному за м'якість і гнучкість. Це дозволяє забезпечити вільний хід дифузора при вкрай низькому ефекті, що демпфує, і дозволяє магнітній системі повністю контролювати рухи дифузора.

Підсилювач
Кожна колонка Oberon 7 C оснащена парою підсилювачів потужності класу D (з замкненою петлею зворотного зв'язку) з піковою потужністю 50 Вт, вибраних за відмінне звучання та чудову динаміку. Один підсилювач направляє сигнал на твітер, інший – на пару вуферів. Співвідношення сигнал/шум 100 дБ гарантує, що навіть найдрібніша деталь у тихому музичному пасажі відтворюватиметься ясно і точно.

В електронному модулі на задній панелі Oberon 7 C встановлені: бездротовий приймач, інтерфейс налаштування користувача, цифровий сигнальний процесор, кросовер і високоефективні підсилювачі потужності з блоком живлення.

Підсилювачі живляться від спеціально розробленого імпульсного блоку живлення потужністю 65 Вт, здатного динамічно розділяти ресурси між двома підсилювачами залежно від потреб. В результаті Oberon 7 C вкрай економічні в плані споживаної потужності, але при цьому не втрачають жодної можливості виявити чудову динаміку.

Твіттер
Для відтворення високих частот Oberon 7 C служить м'якокупольний твітер з надлегким дифузором 29 мм. Завдяки легкості дифузора суттєво розширено область відтворення найвищих частот. Збільшений діаметр дифузора та звукової котушки підвищує чутливість і максимально допустиму потужність, знижує спотворення та дозволяє динаміку відтворювати нижчі частоти, полегшуючи таким чином завдання кросовера. У зв'язку з підвищеною потужністю та суттєво зниженою компресією сигналу для охолодження магнітної котушки використовується магнітна рідина.

Корпус

Корпус колонок Oberon 7 C виконаний з фрезерованих ДВП та оброблений деревним або матовим ламінатом. Висока жорсткість корпусу, кутові шви та оптимізовані внутрішні розпори дозволяють знизити резонанси. Кутові шви все рідше і рідше зустрічаються в конструкціях сучасної акустики, проте ми в DALI вважаємо, що вони відіграють важливу роль у забезпеченні жорсткості.

Спеціально підібрані матеріали для демпфування внутрішньої частини корпусу стратегічно розташовані так, щоб максимально знизити енергію середніх частот, не погіршуючи пікової віддачі по басах і не скорочуючи частотний діапазон, як часто буває в акустичних системах з фазоінвертором.

Oberon 7 C оснащені двопелюстковими портами фазоінвертора, спроектованими для забезпечення мінімальної турбулентності, спотворень та компресії з урахуванням потенційної близькості до стіни. Завдяки такій конструкції знижується рівень повітряної турбулентності при підвищенні рівня гучності, а басова віддача залишається стабільною на всіх рівнях гучності. Розташування портів фазоінвертора на задній панелі має важливу перевагу – будь-яка середньочастотна енергія, що проникає через корпус, залишає його далеко від позиції слухача.

Технічні характеристики:

  • Бренд: DALI
  • Тип пристрою: пасивна акустика, фазоінверторного типу
  • Призначення: фронтальний гучномовець
  • Число смуг: 2
  • Кількість динаміків: 3
  • Чутливість, дБ: 88,5
  • Звуковий тиск, дБ: 110
  • Діапазон частот, що відтворюються, Гц: 36-26000
  • Тип випромінювачів: динамічні
  • Твіттер: 29 мм, з тканинною купольною мембраною
  • СЧ/НЧ-випромінювач: 2 x 7" (177 мм), дифузор з паперу, армованого деревними волокнами
  • Частота розділу кросовера, Гц: 2300
  • Номінальний опір: 6 Ом
  • Рекомендована потужність підсилювача, Вт: 30-180
  • Матеріал: MDF
  • Вага, кг: 14,8
  • Гарантія, міс.: 12
  • Габарити (ШxВxГ), мм: 200x1015x340
 
Характеристики
БрендDALI
МодельOberon 7 С
ТипПасивна акустика
Тип колонкиПідлогова
Рекомендована потужність підсилювача30-180 Вт
Максимальний звуковий тиск110 дБ
Частотний діапазон36 Гц – 26 кГц
Імпеданс6 Ом
Кількість динаміків3
Кількість смуг2
ДинамікиТвітер: 29 мм, з тканинною купольною мембраною СЧ/НЧ-випромінювач: 2 x 7дюйма (177 мм), дифузор з паперу, армованого деревними волокнами
Чутливість88,5 дБ
Частота кросовера2300 Гц
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірLight Oak
Розміри (Ш х В х Г), мм200 x 1015 x 340 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Акустичне оформленняЗакриті
Тип випромінювачаДинамічні
Вага без упаковки14,8 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика DALI Oberon 7 З Light Oak
Бренд: DALI. Тип пристрою: пасивна акустика, фазоінверторний тип. Призначення: фронтальний гучномовець. Кількість смуг: 2. Кількість динаміків: 3. Чутливість, дБ: 88,5. Звуковий тиск, дБ: 110. Діапазон частот, що відтворюються, Гц: 36-26000. Тип випромінювачів: динамічний. Твіттер: 29 мм, з тканинною купольною мембраною. СЧ/НЧ-випромінювач: 2 x 7" (177 мм). Частота розділу кросовера, Гц: 2300. Номінальний опір: 6 Ом. Рекомендована потужність підсилювача, Вт: 30-180. Матеріал: MDF. Вага, кг: 14,8 Габарити (ШxВxГ), мм: 200x1015x340.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ