Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black
Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black

Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black

  • ID товару: 30618

Новий товар

Підлогові колонки Klipsch R-600F, що входять до оновленої серії Reference Base цієї компанії, мають доопрацьовану в порівнянні з попередньою версією конструкцію. Зовні колонки стали привабливішими завдяки новому вініловому покриттю під натуральне дерево, а також помітному кріпленню елементів на передній панелі. Крім того, колонки отримали нові опори, які мають досить елегантний вигляд та забезпечують необхідну стійкість.

Klipsch R-600F обладнана двома басовими динаміками діаметром 165 мм. Вони мають дифузори IMG з мідним напиленням, і такі динаміки надають колонкам зі знятими захисними сітками дуже яскравий вигляд. При цьому залишивши грилі на передніх панелях АС Klipsch R-600F можна зробити менш помітними в інтер'єрі. Сітки обладнані магнітними фіксаторами.

Більше деталей

35 526 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Klipsch

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Басовики навантажені на запатентований фазоінвертор Trastrix – порт такої конструкції, що забезпечує дуже низький рівень шумів та чудову ефективність, раніше використовувався у дорожній акустиці Klipsch. Розміщення вихідного отвору в нижній частині корпусу свідчить, що внутрішній обсяг колонки використовується для навантаження басовиків. Завдяки такому рішенню ці порівняно компактні колонки звучать потужно та насичено. Для усунення фарбування звуку за високої гучності корпус Klipsch R-600F посилений внутрішніми стяжками. Блок вхідних роз'ємів є парою позолочених гвинтових клем.

Твітер у Klipsch R-600F встановлений у новому рупорі Tracrix з кутами розкриття 90 х 90 градусів, внутрішня поверхня якого стала більш плавною. Збільшена площа рупора, що розкриває, покращила узгодження встановленого в ньому ВЧ-динаміка з басовиком. Це дозволило зробити характеристику розділювального фільтра плавнішою, покращивши звучання на середніх частотах. Твітер обладнаний алюмінієвим куполом на підвісці з лінійним переміщенням LTS, виготовленим із каптону. ВЧ-динамік відтворює звук у широкому діапазоні з мінімальними спотвореннями, завдяки чому колонки формують протяжну та сфокусовану стереокартину.

Огляд Klipsch Reference R-600F/R-800F

Серія Reference у лінійці Klipsch займає нижню позицію, незважаючи на гучну назву. Це фактично базові колонки, простіше і дешевше за які нічого не пропонується, проте детальне знайомство з парою моделей довело, що своє звучання вони мають по праву. Минуло трохи менше двох років з тих пір, як ми детально вивчили пару підлог підлоги і настав час заново знайомитися з цією серією - адже виробник її повністю оновив. Оновлена серія Reference містить два розміри практично всіх типів колонок, включаючи сабвуфер і центральний канал, що дозволяє створювати стереосистеми та домашні кінотеатри різних масштабів. Без оригінальних рішень також не обійшлося. Цілком типова на вигляд акустика Dolby Atmos в лінійці всього одна, але вона виконує відразу дві функції: крім розміщення на колонках підлоги її також можна підвішувати на стіну, використовуючи в ролі тилової і бічної акустики навколишнього звуку.

У ситуації, коли ця модель використовується як висотні канали Dolby Atmos, розробники пропонують досить оригінальний спосіб підключення через кабельну лінію, закладену всередину підлоги. Вхідні клеми і для основної стереопари, і для висотних колонок розташовуються в нижній частині підлоги, а у верхній частині корпусу приховані вихідні клеми під роз'єми типу "банан", до яких і приєднуються висотні канали. Але й на цьому дива не закінчуються. Для справжніх кіноманів було розроблено спеціальну версію молодших напільників R-605FA, в яку вже інтегрована акустика Dolby Atmos. Але на момент тесту найцікавіші колонки з вбудованими висотними каналами ще не були доступні, тому ми досліджуємо дві класичні підлоги - R-600F та R-800F.

Працюючи над дизайном нових Klipsch Reference, фахівці компанії зробили практично неможливе завдання – вони змінили більшість елементів конструкції, не порушивши при цьому класичного дизайну серії. Дивись здалеку – звичайні Klipsch: чорні корпуси, квадратні рупори, мідного кольору динаміки. Підходиш ближче, вдивляєшся в деталі - і протилежне враження: у нових Reference немає нічого спільного зі старими. Фактура обробки зовсім інша, більш агресивна, з глибоким вираженим рельєфом дерева. Окантовка фасадної частини тепер скошена, тому виглядає більш складною та багатою, а сама передня панель має чорний колір під тон корпусу. Фланці НЧ/НЧ динаміків стали естетичнішими - вони суцільні, без отворів з головками шурупів.

Квадратний рупор Trastrix також вписаний в дизайн передньої панелі акуратно, тепер він займає всю верхню частину від краю до краю і знову ж таки не має видимих отворів для кріплення. Якщо поставити поряд минулу та нинішню версію Refernece, вони виглядають як брутальний робочий прототип та доведений до досконалості дизайнерами кінцевий результат. Єдиний елемент конструкції та дизайну, який, на мою думку, зовсім не змінився – це опори. В основі ми, як і раніше, можемо спостерігати пластикові планки з агресивними ніжками, що виступають за межі корпусу. Вони надають акустиці невеликий нахил назад, більш ефективного поширення звукових хвиль у приміщенні, і навіть ніяк не регулюються по висоті. А найсуворіше – різьбових втулок у корпусах колонок немає і опціональні ніжки чи шипи використовувати не вийде. Хіба що поставити колонки на вібророзв'язуючий подіум з опорами, що регулюються. Або можна по-старому регулювати висоту установки і нахил підкладки монет. Тут, очевидно, будуть потрібні дайми і четвертаки. Що стосується конструкції корпусу – вона цілком традиційна. МДФ, всередині посилення розпірками та часткове заповнення звукопоглиначем. І в тому, і в іншому важко переконатися, зазирнувши всередину фазоінвертора.

Нові Klipsch Reference порадували чистим і сфокусованим саундом, з перших нот затвердивши перевагу поколінь. Усі основні ознаки фірмового звукового почерку збереглися – з деякими змінами, щоправда. Але розпочати варто з головного. Акустика Klipsch звучить куди більш зібрано і строго, ніж багато домашніх Hi-Fi колонок, а частотна характеристика прагне лінійного без пом'якшуючих звучання провалів в області середніх частот. Саме це збиває деяких поціновувачів домашнього аудіо з пантелику і породжує розмови про крикливі лапори та інші недосконалості, зумовлені конструкцією. Щоб розібратися в питанні, достатньо послухати хороші студійні монітори. Вони мають рівну АЧХ без пом'якшення та затемнення середини, що робить звучання не лише яскравим та світлим, але також максимально інформативним. Саме на них схоже звучання Klipsch. А за наявності рупорного забарвлення звук був би яскравим, але не інформативним, з відвертою кашею в зоні середніх частот.

Ніякої каші в звуку R-600F і R-800F не спостерігається - навпаки, обидві моделі чудово справляються з металом, не викликаючи дискомфорту і роблячи кожний гітарний риф. Чудову розбірливість у всьому частотному діапазоні доповнює чудова ритмічність та контрольований бас, завдяки чому особливо цікавим стає прослуховування альтернативних команд. Старі добрі Primus та Rage Against The Machine звучать чудово. Чи треба говорити, що з класичним роком та сучасним інді проблем не виникає? Рок і метал я навів приклад не тому, що Klipsch – це жанрові рокерські колонки, а тому, що ці музичні напрямки на акустиці з м'яким "домашнім" саундом часто звучать недостатньо переконливо та реалістично. Загалом же підлога Reference проявила себе абсолютно універсальною. Мабуть, навіть універсальнішими, ніж попередня версія.

Можливості нових Klipsch можна відчути під час калейдоскопічної зміни жанрів. Щойно ідеально звучала доля - і відразу після цього так само захоплююче звучить камерна класика. З технічного погляду це діаметрально протилежні завдання. У першому випадку акустика повинна бути максимально динамічною, щоб ефектно малювати звукову картину великими мазками, а в другому їй потрібно максимально точно відтворювати тонкі відтінки і обертони, працювати з нюансуванням звуків і промальовувати мелодії, що красиво переливаються.

В обох випадках Klipsch Reference слідували успішно, доносили суть музики, не створювали дискомфорту або відчуття нестачі складових звукової картини.

Як секретний інгредієнт системи цілком можна було допомогти підсилювач. Бувають такі моделі, що змушують грати абсолютно "мертві" колонки. Але ситуація виявилася зворотною: акустика показала себе добре з принципово різними моделями, внаслідок чого підбір підсилювача став скоріше способом змінити характер звучання системи. Якщо потрібен саунд максимально точний, детальний і сфокусований, варто вибрати підсилювач класу D, хочеться трохи тепліше – можна знайти серед транзисторних моделей класу АВ, ще тепліше – гібридний підсилювач із ламповим попереднім каскадом, він пом'якшить та округлить звук, не зшивши його драйву. Ну і, мабуть, м'який, домашній і затишний саунд можна отримати з ламповим підсилювачем. Причому до апарату, що видається 25-30 Вт, можна сміливо підключати навіть великі R-800F, ознак перевантаження та нестачі гучності в такій ситуації не спостерігалося. Єдине, що варто пам'ятати при виборі підсилювача та джерела – їх краще оглядати у ціновій категорії вище, ніж та, до якої належить акустика.

Повертаючись до питання порівняння старих і нових Reference: звуковий почерк у них максимально схожий, але оновлена аудіочастина перевершує колишню за низкою параметрів. Не завжди ці відмінності є радикальними, але всі вони йдуть на користь звуку. В результаті подача музики стала ще більш цілісною, суцільною, детальною та збалансованою. Помітно краще нові Reference виявили себе на делікатному музичному матеріалі, видавивши більше відтінків та нюансів. Одним словом, розробники успішно почаклували над динаміками, та й стикування смуг вийшло більш безшовним. Друге порівняння, без якого не обійтися - порівняння малих і великих статей, і різниця між ними була помітна лише в басовій частині діапазону: на СЧ та ВЧ вони були практично ідентичні. Відповідно, помітити відмінності можна лише на записах, які мають виражений нижній бас та інфрактур - а це, як правило, електронна музика.

Характеристики Klipsch R-600F

  • Число смуг 2
  • Кількість динаміків 3
  • Тип корпусу фазоінвертор Trastrix на задній панелі
  • Твітер 1" (25 мм) твітер з алюмінієвою купольною мембраною, поміщений у рупор Tracrix 90 х 90 градусів
  • СЧ/НЧ-випромінювач 2 х 6,5" (165 мм) СЧ/НЧ-драйвер з дифузором IMG, покритим міддю
  • Діапазон частот 38 Гц – 21 кГц
  • Чутливість 96 дБ (2,83 В/1 м)
  • Номінальний імпеданс 8 Ом
  • Підводиться потужність підсилювача 100-400 Вт (пікова)
  • Частоти поділу смуг 2000 Гц
  • Вхідні роз'єми пари гвинтових клем
  • Гриль знімний
  • Габарити (ШхВхГ) 240x1017x386 мм
  • Вага 18,6 кг
 
Характеристики
БрендKlipsch
МодельReference R-600F
ТипАкустична система
Тип колонкиПідлогова
Потужність(RMS/MAX): 100/400 Вт
Частотний діапазон38 Гц - 21 кГц +/- 3 дБ
Імпеданс8 Ом
Кількість смуг2
ДинамікиТвітер 1 дюйм (25 мм) Твітер з алюмінієвою купольною мембраною, поміщений у рупор Tracrix 90 х 90 градусів СЧ/НЧ-випромінювач 2 х 6,5 дюйма (165 мм) СЧ/НЧ-драйвер з дифузором IMG
Чутливість96 дБ
Частота кросовера1440 Гц
Матеріал корпусуМДФ
КолірЧорний
Розміри (В x Ш x Г), мм1017 x 240 x 386 мм
Гарантія12 місяців
Вага без упаковки18,6 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Klipsch Reference R-600F Black

Підлогові колонки Klipsch R-600F, що входять до оновленої серії Reference Base цієї компанії, мають доопрацьовану в порівнянні з попередньою версією конструкцію. Зовні колонки стали привабливішими завдяки новому вініловому покриттю під натуральне дерево, а також помітному кріпленню елементів на передній панелі. Крім того, колонки отримали нові опори, які мають досить елегантний вигляд та забезпечують необхідну стійкість.

Klipsch R-600F обладнана двома басовими динаміками діаметром 165 мм. Вони мають дифузори IMG з мідним напиленням, і такі динаміки надають колонкам зі знятими захисними сітками дуже яскравий вигляд. При цьому залишивши грилі на передніх панелях АС Klipsch R-600F можна зробити менш помітними в інтер'єрі. Сітки обладнані магнітними фіксаторами.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ