Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood
Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood

Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood

  • ID товару: 30671

Новий товар

Акустична система поличного типу, лінійка Sonetto, оформлення фазоінвертор, 3 смуги, НЧ динаміки 2 х 180 мм, СЧ динамік 150 мм, твітер 28 мм, імпеданс 4 Ом, чутливість 90 дБ, частотний діапазон: 38 Гц – 2500 і 2500 , вага 22,6 кг.

Більше деталей

215 000 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Італійці завжди асоціювали свої моделі зі справжньою музикою та мистецтвом. Серія Sonetto не стала винятком, адже в її назві – поезія, а простіше кажучи – сонет. Для тих, хто не знайомий із музичними термінами, сонет - це одинадцятискладний вірш із сюжетно-емоційним переломом. Не дарма Sonus Faber є законодавцем у сегменті luxury High End – італійці роблять продукти, які гарно виглядають, звучать і навіть називаються! І поки інші бренди прагнуть переносити на свої продукти концепції болідів "Формули 1", Sonus Faber слід, швидше за все, філософії Бентлі, де їздові характеристики - лише частина преміальних відчуттів.

Нова лінійка позиціонується виробником у нішу між Olympica та Venere та стає найбільш доступною серією "Made in Italy", т.к. Цілком збирається у Віченці на заводі Sonus Faber.

Корпуси колонок Sonetto мають традиційну для SF форму лютні, яка не лише елегантно виглядає, а й допомагає боротися із внутрішніми резонансами, покращуючи звучання. Причому передня панель плавно переходить у бічні стінки, покращуючи сприйняття цілісного образу колонок. Ще один традиційний штрих до образу преміальних АС – верхня панель, обтягнута шкірою ручного вироблення з логотипом компанії. Є речі, які руки так і тягнуться доторкнутися, саме таким елементом колонок є передня панель з шикарною шкірою, яку хочеться відчути подушечками пальців. З таких дрібних елементів і створюється аура володіння преміальним продуктом.

Але не тільки дизайном славляться твори італійських майстрів, Sonetto є чим похвалитися і з технологічної точки зору. У всіх моделях застосовуються фірмові твітери DAD із шовковим куполом, НЧ-динаміки з алюмінієвим дифузором, а також середньочастотники з дифузором із целюлози та інших натуральних волокон. Колонки (навіть поличкові) стало простіше розміщувати з портом фазоінвертора, встановленому на підставі АС. Всі моделі випускаються у трьох кольорах: білий матовий, чорний лак та "дерево".

Ця трисмугова акустична система чудово впишеться як у середні, так і великі приміщення. Її чарівне звучання пожвавить усі емоції, які автор вклав у музичний твір – ви це відчуєте буквально шкірою. Колонки витримують до 300 Вт потужності, що підводиться, оснащені чотирма динаміками і починають звучати від 38 Гц - низи тут знатні, і музика, і кіно від цього тільки виграють. У висоту ці колонки – трохи більше метра, тож домінувати навіть у середньому за розміром приміщенні вони навряд чи будуть. До того ж їх можна поставити близько до стіни – фазоінвертор спрямований у підлогу і звучанню це не зашкодить.

 
Характеристики
БрендSonus Faber
МодельSonetto V
ТипАкустична система
Тип установкиПідлоговий
Потужність(RMS/MAX): 50-300 Вт
Частотний діапазон38 Гц – 25 кГц
Кількість каналів2.0
Імпеданс4 Ом
Кількість смуг3
Чутливість90 дБ
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірДерево
Розміри (В x Ш x Г), мм1072 x 258 x 409 мм
Вага без упаковки22,6 кг

Напишіть відгук

Підлогова акустика Sonus Faber Sonetto V Wood
Акустична система поличного типу, лінійка Sonetto, оформлення фазоінвертор, 3 смуги, НЧ динаміки 2 х 180 мм, СЧ динамік 150 мм, твітер 28 мм, імпеданс 4 Ом, чутливість 90 дБ, частотний діапазон: 38 Гц – 2500 і 2500 , вага 22,6 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ