Акустична система KEF R7 White
Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White Акустична система KEF R7 White

Акустична система KEF R7 META Titanium Gloss SE

  • ID товару: 31097

Новий товар

R7 META - це система середнього розміру підлоги в новій серії R від KEF, дуже потужна, але не занадто велика, вона оживляє музику і фільми. Завдяки парі 165-мм (6,5 дюйма) гібридних алюмінієвих басових драйверів і Uni-Q, що поєднують 125-мм (5 дюймів) середньочастотний драйвер і 25-мм (1 дюйм) алюмінієвий купольний твітер, R7 превос.

Ціна вказана за пару.

Більше деталей

233 100 грн.

Дивитись всі товари бренду: KEF

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

KEF R7 META – це трисмугова акустична система підлогового типу в корпусі з фазоінвертором. Діапазон відтворюваних частот 33 Гц – 50 кГц (-6 дБ). Максимальна вихідна потужність 111 дБ. Вихідна (рекомендована) потужність підсилювача 15 Вт – 250 Вт.

Інженери KEF не йдуть на компроміси. Стрункий зовнішній вигляд акустичної системи KEF R7 META поєднує в собі такий же динамік Uni-Q як і у старших моделей, з середньочастотним динаміком діаметром 125 мм і алюмінієвим купольним твітером діаметром 25 мм, що дозволяє отримати такий же рівень відтворення у верхньому та середньочастотному діапазоні . Низькочастотні динаміки, розміром 165 мм, так само відтворюють виключно чистий рівень басу, як у невеликій кімнаті, так і в комплексі з рештою колонок об'ємного звучання, що є частиною домашнього кінотеатру.

Лінійка гучномовців KEF R має набагато більше спільного із серією Reference, ніж із попереднім поколінням R Series. Це не оновлені в порівнянні з моделями, що випускалися раніше, а абсолютно нові пристрої. KEF вперше вдалося застосувати таку кількість технологічних рішень і досягти такої високої якості відтворення в акустиці цієї цінової категорії.


Неймовірний драйвер Uni-Q 12-го покоління. В основі конструкції моделей нової лінійки – фірмовий драйвер Uni-Q 12 покоління, оснащений новою моторною системою для покращення звучання на середніх частотах. Крім того, розробники приділили велику увагу впливу на звук зазору між ВЧ і СЧ діафрагмами Uni-Q, який повинен бути мінімальним, але може розширюватися на певних резонансних частотах. Нова структура і спеціальне демпфування позаду твітера дозволяють позбутися цих резонансів, внаслідок чого високі частоти стали більш м'якими, прозорими та детальними.

Конструкція фазоінвертора передбачає значний бас без резонансних шумів. Як відомо, фазоінверторне акустичне оформлення дозволяє гучномовцю досягти нижчих частот, але часто створює проблеми через турбулентні шуми та резонанси порту, які зазвичай «вилазять» у середньочастотний діапазон. Тому перед інженерами KEF постало нове завдання – якимось чином нівелювати слабкість фазоінверторної конструкції, зберігши її позитивні сторони. Щоб знайти рішення, дослідний відділ KEF за допомогою методів обчислювальної аеродинаміки та FEA (метод кінцевих елементів) перевірили безліч варіантів фазоінверторних систем та зупинилися на оригінальній конструкції. Порт має розтруби спеціального профілю на обох кінцях, що усуває завихрення повітряного потоку та зменшує поперечні резонанси. Стіни труби виконані з гнучкого матеріалу для боротьби з поздовжніми резонансами порту.

Низькочастотні драйвери створюють глибокий, швидкий, артикулований бас. Для нової R Series KEF розробив НЧ-драйвери, які дозволили досягти високої якості відтворення басу під час використання динаміків меншого діаметра; останнє було необхідно, щоб зробити фронтальні панелі гучномовців вужчими, відповідно до сучасних трендів у дизайні. Нові НЧ-динаміки мають більший хід, оснащені моторною системою з низькими спотвореннями та діафрагмами з підвищеною жорсткістю. В результаті колонки нової серії R відтворюють глибокий, потужний, швидкий та артикульований бас.


Дизайн преміального рівня, який проявляється через сучасні тренди та увага до деталей. Дизайн колонок нової R Series заслуговує на окрему згадку. У цих гучномовців більш "стрункі" корпуси з вузькими передніми панелями. Дифузори динаміків, ніжки гучномовців та логотипи з назвою бренду виконані в тих же кольорах, що й корпуси АС – таке рішення використовується вперше.

Система внутрішніх розпірок, як відмінне вирішення проблеми небажаних вібрацій. У новій серії R використовується система внутрішніх розпірок Constrained Layer Damping, яка передбачає додаткове демпфування точок кріплення розпірок до стін корпусу колонки. Цей метод дозволяє ефективно гасити небажані вібрації.

Shadow Flare є чистим і прозорим звучанням. Як і в інших акустичних системах KEF, СЧ-діафрагма модуля Uni-Q виконує функції своєрідного хвилеводу для високих частот, але в моделях нової R-серії на додаток до цього застосована спеціальна кільцева накладка Shadow Flare: вона радикально знижує вплив дифракційних ефектів, що виникають на краях корпусу колонки. В результаті звучання акустичної системи стає набагато чистішим і прозорішим.

Грилі з мікрофібри, які не впливають на звук. Ще одна важлива інновація акустичних систем KEF R Series - це захисні грилі з мікрофібри, що виглядає як замша. Для кожного з динаміків у грилі робиться 1801 отвір, що дозволяє мінімізувати вплив гриля на звучання АС та забезпечити високий рівень захисту дифузорів.


Характеристики акустичної системи KEF R7 META:

  • Тип акустики: пасивна, фазоінверторного типу
  • Спосіб встановлення акустики: підлогова
  • Тип підключення: провідна
  • Кількість смуг: 3
  • Рекомендована потужність підсилювача: 15 Вт – 250 Вт
  • Максимальна вихідна потужність: 111 дБ
  • Клеми: Bi-amping/bi-wiring
  • Діапазон відтворюваних частот: 33 Гц – 50 кГц (- 6 дБ)
  • Чутливість ( 2.83 В/1 м ): 88 дБ
  • Частота поділу кросовера: 400 Гц/2.9 кГц
  • Номінальний імпеданс: 8 Ом
  • Мінімальний опір: 3.2 Ом
  • Кількість динаміків: 4
  • Низькочастотний динамік: 2 x 165 мм (6.5 дюйми), гібридний алюміній
  • Середньочастотний динамік: 1 х 125 мм (5 дюймів), алюмінієвий конус
  • Високочастотний динамік: 1 х 25 мм, вентильований алюмінієвий купол
  • Гармонічні спотворення (90 дБ, 1 м, при 120 Гц – 20 кГц): менше 0.3%
  • Розміри з клемою (В х Ш х Г): 1062 мм x 200 мм x 383.5 мм
  • Вага: 31.4 кг
  • Колір: Titanium Gloss Special Edition
 
Характеристики
БрендKEF
МодельR7
ТипАкустична система
Тип колонкиПідлогова
Рекомендована потужність підсилювача15 Вт – 250 Вт
Частотний діапазон33 Гц - 50 кГц (- 6 дБ)
Імпеданс3.2 Ом – 8 Ом
Кількість смуг3
Динаміки2 x 165 мм (6.5 дюйми), гібридний алюміній 1 х 125 мм (5 дюймів), алюмінієвий конус 1 х 25 мм, вентильований алюмінієвий купол
Чутливість88 дБ
Частота кросовера400 Гц/2.9 кГц
КолірБілий
Розміри (В x Ш x Г), мм1062 мм х 200 мм х 383.5 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за пару
Вага без упаковки31.4 кг

Напишіть відгук

Акустична система KEF R7 META Titanium Gloss SE

R7 META - це система середнього розміру підлоги в новій серії R від KEF, дуже потужна, але не занадто велика, вона оживляє музику і фільми. Завдяки парі 165-мм (6,5 дюйма) гібридних алюмінієвих басових драйверів і Uni-Q, що поєднують 125-мм (5 дюймів) середньочастотний драйвер і 25-мм (1 дюйм) алюмінієвий купольний твітер, R7 превос.

Ціна вказана за пару.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ