Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг
Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг

Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг

  • ID товару: 32589

Новий товар

Трисмугова акустика підлоги Triangle Antal Anniversary, випущена до 40-річного ювілею знаменитої французької компанії, має бездоганну конструкцію і має чудове звучання. Колонки оснащені новим твітером з магнієвим куполом, анодованим рожевим золотом, що є однією з особливостей даної моделі.

Більше деталей

42 784 грн.

63 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Triangle

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Також у Triangle Antal Anniversary використовується фірмовий СЧ-динамік з дифузором з натуральної целюлози та два потужні басовики, які відтворюють глибокі та сфокусовані низькі частоти. Ювілейна акустика Triangle Antal Anniversary виготовляється на заводі компанії у Франції.

Новий високочастотний динамік

У колонках Triangle Antal Anniversary використовується новий твітер, оснащений куполом із магнієвого сплаву, додатково вкритим рожевим золотом. Така структура забезпечила високу жорсткість купола та його стійкість до резонансів, що гарантувало повітряне та незабарвлене звучання у широкому частотному діапазоні. Твітер навантажений на фірмовий рупор із компресійною камерою, що дозволило додатково підвищити ефективність його роботи, а також вирівняти діаграму спрямованості колонки.

Покращений середньочастотний динамік

У колонках Triangle Antal Anniversary використовується фірмовий середньочастотний динамік із дифузором із натуральної целюлози, який став уже своєрідною візитною карткою висококласної акустики компанії. Однак у цій моделі він був додатково покращений за рахунок зміни профілю діафрагми, що дозволило отримати ще більш артикульоване та точне відтворення вокалу та музичних інструментів. Крім того, для нового СЧ-динаміка вдалося спростити схему фільтра розділення, що також позитивно позначилося на якості звучання акустики.

НЧ-динаміки нового покоління

Акустика Triangle Antal Anniversary оснащена низькочастотними динаміками нового покоління з дифузорами з комбінованого матеріалу, що складається з деревини в поєднанні з лляним волокном і карбоном. Це дозволило отримати дуже легкі і в той же час жорсткі дифузори, які не деформуються навіть при швидкому переміщенні з великою амплітудою. Завдяки таким НЧ-динамікам Triangle Antal Anniversary відтворюють глибокі і точні баси для колонок таких розмірів.

Спеціальна конструкція корпусу

Корпус колонок Triangle Antal Anniversary виконаний з MDF-панелей значної товщини і має внутрішні перегородки, які не тільки підвищують його жорсткість, але й служать захисту динаміків від вібрацій, а також гасіння резонансів. Навіть за найвищої гучності прослуховування звучання колонок Triangle Antal Anniversary залишається повністю нейтральним і незабарвленим. Колонки Triangle Antal Anniversary мають зовнішнє оздоблення шпоном натурального дерева та лаком, яке виробляється вручну.

Увага до всіх елементів конструкції

У колонках Triangle Antal Anniversary використовуються розділові фільтри, виконані з добірних компонентів аудіофільського класу, а блок гвинтових роз'ємів, що передбачає можливість підключення за схемами Bi-Wiring/Bi-Amping, змонтований на алюмінієвій панелі, що також покрита рожевим золотом. На цю панель нанесено спеціальний логотип, що підкреслює ексклюзивний статус Triangle Antal Anniversary.

Зроблено у Франції

Колонки Triangle Antal Anniversary випускаються на заводі компанії у Франції, що гарантує високу якість їхнього звучання та чудову надійність.

Характеристики:

  • Акустичне оформлення: фазоінвертор
  • Число смуг: 3
  • Діапазон частот: 37 Гц – 22 кГц (+/- 3 дБ)
  • Чутливість: 92 дБ
  • Потужність, що підводиться: 140 Вт
  • Мінімальний імпеданс: 3 Ом
  • ВЧ-динамік: купол з магнієвого сплаву діаметром 25 мм, покритий рожевим золотом, у круглому металевому рупорі.
  • СЧ-динамік: 165 мм, дифузор із целюлози
  • НЧ-динамік: 2 х 165 мм, дифузор деревної маси, лляного волокна та карбону
  • Розміри (Ш x В x Г): 200 x 1090 x 345 мм
  • Вага: 26,8 кг
 
Характеристики
БрендTriangle
МодельAntal Anniversary
ТипПідлогова акустика
Тип колонкиПідлогова
Потужність140 Вт
Частотний діапазон37 Гц - 22 кГц
Імпеданс3 Ом
Кількість смуг3
Чутливість92 дБ
Матеріал корпусуДерево
КолірДерево
Розміри (Ш х В х Г), мм200 x 1090 x 345 мм
Акустичне оформленняФазоінвертор
вага, кг26,8

Напишіть відгук

Акустика підлогова Triangle Antal Anniversary Wooden MHG 91dB/W/m, 120W, 1080x200x355, 22.5кг

Трисмугова акустика підлоги Triangle Antal Anniversary, випущена до 40-річного ювілею знаменитої французької компанії, має бездоганну конструкцію і має чудове звучання. Колонки оснащені новим твітером з магнієвим куполом, анодованим рожевим золотом, що є однією з особливостей даної моделі.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ