Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge
Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge

Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge

  • ID товару: 33943

Новий товар

Компанія Sonus Faber розширила серію колонок Lumina. На додаток до набору, який представлений на нашому сайті, з'явилися ще дві моделі – старші двосмугові поличники Lumina II та підлогові підлоги Lumina V, які зайняли флагманську позицію у лінійці. Підлоги Lumina V набули фірмового рішення Sonus faber - внутрішній обсяг у формі лютні, що збільшує жорсткість і покращує акустичні характеристики. Той самий 150-мм середньочастотник доповнений парою 165-мм басовиків із кастомними сендвіч-діафрагмами аналогічної структури.

Більше деталей

143 728 грн.

109 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Sonus faber

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Кросовер Sonus Faber Lumina V поділяє діапазон на частотах 260 і 2600 Гц, використовуючи принцип Hybrid IFF - Paracross, вперше застосований в акустиці Maxima Amator. Sonus faber підтвердили, що це рішення знижує зворотну ЕРС драйверів, забезпечуючи найкращу узгодженість частотних смуг. До того ж, схема знизила чутливість до радіочастотних перешкод. Передня стінка колонок із багатошарової фанери оформлена матовим деревом, горіхом та венге зі вставками з клена або покрита класичним чорним рояльним лаком. Решта корпусу оброблена чорною шкірою.

Для досягнення максимальної ефективності домашньої розважальної системи, отримання глибоких низькочастотних ефектів (LFE) та повного залучення у фонограму ми рекомендуємо скористатися сабвуферами моделей Sonus Faber Gravis I та Sonus Faber Gravis II. Колонки Lumina у поєднанні із сабвуферами Gravis, у конфігурації 5.1 каналу, додадуть низькочастотні ефекти просторового звучання для фільмів, а також атмосферу об'ємного звуку для музичних концертів.

В імені Lumina (лат. "Світло") зашифрований особливий зміст. LU - означає "luxury" (рус.), MI - "minimalist design" (мінімалістичний дизайн) та NA - "natural sound" (натуральний звук).

Перші дві літери означають розкіш – відчуття цінних миттєвостей, відкриття вишуканих деталей та розуміння справді актуальних речей. Цей факт символізує наше прагнення забезпечити розкішне звучання музики вдома, чому сприяють наші давні традиції використання вишуканих матеріалів та високої майстерності у виготовленні.

Дві другі літери відбивають мінімалізм. Принцип мінімалізму безпосередньо відтворює суть нових колонок, які були ретельно сконструйовані та виготовлені у поєднанні з ідеєю "менше, нехай краще". Нова колекція поєднує в собі фундаментальні цінності Sonus Faber та найкращі матеріали, які уособлюють бренд, наприклад натуральна багатошарова деревина та шкіра. Все це поєднує їх з неймовірною якістю відтворення і здається простим, але водночас приголомшливим дизайном. Простота залишається центральним елементом індивідуальності колекції завдяки легкості установки, доступній ціні та чудовим звуковим характеристикам – надаючи можливість насолодитися справжнім звучанням Sonus faber кожній людині.

Amator - ім'я, що запам'ятовується, яке характеризує всі спеціальні моделі Sonus Faber і стає синонімом унікальності. Будь-який ентузіаст ринку знає, що від цього імені очікується захоплюючого прослуховування.

Схема IFF та філософія фазової когерентності забезпечують ідеальну візуалізацію віртуальної звукової сцени у трьох вимірах. Нові фільтри також забезпечують більшу роздільну здатність та більш точне та послідовне відтворення.

Lumina II Amator доступний у трьох нових глянсових варіантах обробки: червоний, венге та горіх. Ще одна стильна деталь - дерев'яне оздоблення "ялинкою".

Корпус колонок, що входять до колекції, має ідеальну прямокутну форму – дизайнерський відділ Sonus Faber виготовив цей мінімалістичний дизайн, щоб підкреслити якість матеріалів, що використовуються. Пропорції корпусу були опрацьовані найбільш досконалим способом, щоб гарантувати точні обсяги відтворення звуку і компактність для зручності установки.

Багатошарове дерево і натуральний шпон передньої панелі колонки Lumina доступні в обробці знакових колонках преміум-класу, включають горіх і венге, обидва в матовому виконанні зі вставками з клена, а також третій варіант з обробкою в чорному лаку. Решта поверхні колонки вручну обтягнута нашою легендарною чорною шкірою. Хромовані кільця навколо динаміків підкреслюють форми та пропорції та надають яскравості передній панелі, підкреслюючи характер звучання Sonus Faber. Колонки Lumina також мають дві пари нікельованих клем, що дозволяє вдосконалити систему за допомогою двопровідного підключення або двоканального посилення. Кросовери Lumina використовують спеціально розроблені високоякісні конденсатори, виготовлені під маркою Sonus Faber.

Нарешті, останні дві літери втілюють природне відтворення звуку та голосу Sonus Faber. Електроакустична конструкція колонок Lumina націлена на рішення, створені для сучасного способу життя та різних місць прослуховування, без шкоди для відтворення. Багатоканальні системи та мультимедійні рішення ідеально підходять для акустеських систем Lumina, пропонуючи чудове звучання у приміщенні, де слухач може насолодитися захоплюючим та автентичним відчуттям у будь-якому місці кімнати. Завдяки оновленим технологіям колонки Lumina неймовірно легко розміщуються та чудово звучать, де б вони не знаходилися – навіть поряд із задньою стіною чи на книжковій полиці. Принадність нової колекції Lumina полягає в тому, що їх можна розмістити практично в будь-якому місці, і при цьому вони матимуть приголомшливу якість звуку.

При розробці серії Sonus Faber Lumina у компанії не пішли на компроміси заради собівартості та наділили колонки основними технічними рішеннями, які становлять фірмове ноу-хау. Насамперед це знайомий 29-мм купольний твітер із шовку з лаковим просоченням та технологією DAD (Damped Apex Dome). Нагадаємо, що купол у високій точці задемопфований металевою аркою - це дозволяє усунути протифазні спотворення, зберігши широку дисперсію та звуковий тиск на високих частотах.

Як і в ряді старших моделей, середньо- та низькочастотні динаміки виготовлені на спеціальне замовлення німецькою фірмою DKM. Окремо розроблений для поличників 120-мм дифузор СЧ-випромінювачів, як і знайомі по серії Sonetto 150-мм середньочастотники, виготовлені з кількох видів целюлози та натуральних волокон, які висушуються природним способом на відкритому повітрі. Спеціально для серії Lumina були розроблені і паперові 150-мм НЧ-дифузори, розташовані по дві пари в колонках для підлоги. Як і у всіх моделях компанії, у новій серії застосовуються кросовери з патентованою схемою Paracross topology, яка допомагає ефективно нівелювати фазовий зсув між динаміками.

Порти фазінверторів надають додаткову універсальність всьому модельному ряду і розміщені на лицьовій стороні поличних колонок, а також колонці центрального каналу і порти, спрямовані вниз у колонках підлог. Завдяки такому рішенню колонки Lumina набагато менш чутливі до розміщення, забезпечуючи високу якість звуку навіть при безпосередній близькості із задньою стіною або при встановленні на книжкову полицю. Краса акустичних систем Sonus Faber Lumina полягає в тому, що ви можете розмістити їх, де хочете і зможете насолодитися чудовим дизайном даних АС. Стінки корпусів колонок виготовлені з MDF та обтягнуті шкірою. Фронтальна панель виготовлена з жорсткої фанери (як стверджується, зібраної з якісних натуральних сортів дерева), причому дизайнери виставили це напоказ - змій, нічого особистого, задані характеристики корпусу понад усе, але при цьому лицьова частина оброблена натуральним шпоном. Вийшло, ніби аристократ із факультету одягнув трохи демократичніше для зустрічі з виборцями. Колекція Lumina доступна у трьох варіантах обробки: горіх, венге та чорний рояльний лак.

Нова акустика Sonus Faber Lumina зроблена меломанами для меломанів, і її творці вважають, що ви забудете про суєтні цифри вимірювань (і ціннику на додачу), як тільки зазвучить музика. Ми переконалися, що це можливо, але магія найкраще спрацьовує у близьких до ідеальних умов – з дуже якісними компонентами та в акустично підготовленому приміщенні.

Технічні характеристики Sonus Faber Lumina V Amator Wenge:

  • Число смуг: три
  • Акустичне оформлення: спрямований у підлогу фазоінвертор
  • Частотний діапазон: 38-24000 Гц
  • Чутливість: 89 дБ
  • Частота та тип кросовера: 260 Гц, 2 600 Гц, Paracross topology
  • Динамік ВЧ: 29-мм, шовковий купол, антирезонансна DAD-технологія
  • Динамік СЧ: 150-мм, целюлоза
  • Динамік НЧ: 2 х 165-мм, целюлоза
  • Номінальний імпеданс: 4 Ом
  • Рекомендована потужність підсилювача 50-300 Вт
  • Розміри (ВхШхГ): 1049 x 280 x 372,6 мм
  • Вага: 22,5 кг (кожна)
  • Колір: Венге
 
Характеристики
БрендSonus Faber
МодельLumina V Amator
ТипАкустична система
Тип колонкиПідлогова
Рекомендована потужність підсилювача50 – 300 Вт
Частотний діапазон38 Гц – 24 кГц
Імпеданс4 Ом
Кількість смуг2
Чутливість89 дБ
Матеріал корпусуМДФ
КолірВенге (Wenge)
Розміри (В x Ш x Г), мм1049 x 280 x 372,6 мм
Акустичне оформленняФазоінвертор
вага, кг22,5

Напишіть відгук

Акустика підлоги Sonus Faber Lumina V Amator Wenge

Компанія Sonus Faber розширила серію колонок Lumina. На додаток до набору, який представлений на нашому сайті, з'явилися ще дві моделі – старші двосмугові поличники Lumina II та підлогові підлоги Lumina V, які зайняли флагманську позицію у лінійці. Підлоги Lumina V набули фірмового рішення Sonus faber - внутрішній обсяг у формі лютні, що збільшує жорсткість і покращує акустичні характеристики. Той самий 150-мм середньочастотник доповнений парою 165-мм басовиків із кастомними сендвіч-діафрагмами аналогічної структури.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ