Підсилювач для навушників Schiit Magni 3
Підсилювач для навушників Schiit Magni 3 Підсилювач для навушників Schiit Magni 3

Підсилювач для навушників Schiit Magni 3

  • ID товару: 11635
  • Артикул: SCH-07-3

SCH-07-3

Новий товар

Третя генерація найдешевшого з підсилювачів шиїтів для навушників і преампів Magni . Молодший брат молодшого брата (мається на увазі Magni 2) у сім'ї підсилювачів американської компанії Schiit Audio

Більше деталей

4 200 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Schiit

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Третя генерація найдешевшого з підсилювачів шиїтів для навушників і преампів Magni . Молодший брат молодшого брата (мається на увазі Magni 2) у сім'ї підсилювачів американської компанії Schiit Audio.

Щодо імені, то тих скандинавів розбере з їхніми міфами: може й було у Тора з велетнею чотири сини з однаковим ім'ям «Магні». Для зручності батьки шиїтівські свої моделі пронумерували - «Магні Перший», «Магні Другий» і так далі. На Magni 2 стався перший збій при плануванні сім'ї – у «Магні-2» народився братик, ласкаво названий як Magni 2 Uber .

З таким апаратом можна не думати, які у вас навушники. «Магні» під силу якісно розкачати навушники з будь-яким імпедансом, включаючи максимальний 600 Ом . Якісно - це означає чисто і без надриву, з можливістю "прикрутити" зайві децибели, коли вони не потрібні. Мало того, у ролі підсилювача Magni 3 впорається і з парою невеликих колонок, підключених до RCA- виходу.

Для легких « затичок» у Magni 3 передбачений режим Lo з рівнем посилення 6 дБ. При зміні завдання, наприклад, під час роботи з тугими навушниками чи моніторами, перемикач гейну перетворюється на положення «Hi», що забезпечує виході більш, ніж 6-кратное посилення 17 дБ. У попередника – «Магні-2 Убер» – цифри були нижчими (3 та 17 дБ відповідно). Клас підсилювача на борту Magni 3 AB.

Як правило, власнику Magni 3 не потрібно викручувати в крайнє праве положення ручку аналогового регулятора гучності, єдиного органу керування на лицьовій панелі Магні-3. Тут же знаходиться 6,3 мм гніздо підключення навушників.

З гучністю у Magni 3 все більше, ніж добре, тому що важко спрогнозувати ситуацію, коли може не вистачити чесних 2 ват на виході (при 32 Омах навантаження).

На задній панелі, окрім вже згаданого аналогового виходу та тумблера гейна, є стереовхід під штекер типу «тюльпан». По звуковій частині – це все. Простота і надійність – одна з переваг Magni 3.

Що ніяк не відбивається на звучанні девайсу. У «Магні-3» чистий та повнокровний звук, без тональних перекосів та підфарбовувань. У балансі один з одним знаходяться чудово контрольований бас, душевна серединка та ВЧ-область, налаштована без зайвої різкості та яскравості.

Schiit Magni 3 – невибагливий, універсальний, «Made in USA», солдат звукового фронту, який розбереться з проблемою посилення гранично ефективно та надзвичайно делікатно.

Характеристики:

  • Тип пристрою: Підсилювач
  • Формат пристрою: Стаціонарний
  • Функція ЦАП: Ні
  • Підсилювач для навушників:
  • Входи: RCA
  • Виходи: 6.3 мм, RCA
  • Вихідна потужність навушникового підсилювача, мВт: 2000 (32 Ом)
  • Колір: срібний
  • Гарантія: 24 місяців офіційної гарантії від Schiit (докладніше про гарантію)
 
Характеристики
БрендSchiit
МодельMagni 3
ТипПідсилювач для навушників
КолірСірий

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників Schiit Magni 3

Третя генерація найдешевшого з підсилювачів шиїтів для навушників і преампів Magni . Молодший брат молодшого брата (мається на увазі Magni 2) у сім'ї підсилювачів американської компанії Schiit Audio

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ