ЦАП та підсилювач для навушників Schiit Fulla 3

ЦАП та підсилювач для навушників Schiit Fulla 3

  • ID товару: 9105
  • Артикул: SCH-19-3

SCH-19-3

Новий товар

Schiit Fulla 3 – настільний ЦАП/підсилювач оснащений мікрофонним інтерфейсом. Крім того, пристрій цікаво своїм приємним збалансованим звуком, фірмовим дизайном та добротною збіркою.

Гарантія 24 місяці.

Більше деталей

4 760 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Schiit

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Хоча Schiit Audio воліють не змішувати (наприклад, DSD і PCM), цей тип пристроїв потрапив у винятки. Двічі. «Цапусей» в лінійці продуктів компанії всього два: Jotunheim і Fulla 2, співвідношення їх вартості 4 до 1. «Йотунхейм», звичайно ж, монстр, велетню міць якого можна варіювати, якщо додавати – зменшувати або апгрейдувати його модулі, що його замінюють. Бюджетна «Фулла 2» у десктопному виконанні більше схожа на додаток до якогось великого агрегату, але ви переконаєтесь, що це не так.

Адже, як не крути, в пантеоні богів стародавніх скандинавів Фулла, хоч і юна, але богиня, до того ж рідня могутньої Фрігг – дружині Одіна. Фулла тільки виглядає юною та тендітною. Насправді вона володіє багатьма силами: Fulla 2 видає 550 міліват при 16-омному навантаженні і навіть на повнорозмірні 300-омні навушники 40 мВт вистачить із запасом. Головний талант – дар чарівності. Ви будете зачаровані, а вірніше, загіпнотизовані звуком її голосу. Для конвертації «цифри» в аналоговий звук на борту «Фули 2» коштує чіп AKM AK4490 (у «Йотунхейма» такий самий, але в кількості двох штук – по одному чіпу на канал). Мікросхеми цієї серії від Asahi Kasei Microdevices підтримують роботу з файлами 768 кГц PCM та 11200 кГц DSD. Ось вам і маленька "коробочка" вагою 255 г і габаритами 9 на 6,3 на 3,5 см!

На передній панелі бачимо велику крутилку потенціометра – аналогового регулятора гучності. З одного (переднього) торця – навушниковий 6,3 мм роз'єм та 3,5 мм аналоговий вхід, при підключенні до нього «Фулла» працює як чистий підсилювач, схема ЦАП не задіюється. Там же, на задній панелі пристрою, розташовуються два гнізда мікроЮСБ – живильне та порт data-кабелю.

Fulla 2 може отримувати живлення від повербанка, зарядки телефону, будь-якого іншого 5-вольтового БП, а також пристроїв-джерел (ПК, планшета, смартфона). Теоретично у зв'язці із зовнішнім акумулятором «Фулла» перетворюється на цілком собі портативний пристрій. Виробник не акцентує увагу на такій можливості, адже він не може відповідати за всі USB-зарядки, серед яких можуть бути недостатньо потужні. Однак мандрівників, ентузіастів висококласного звуку, більше ніж флешковий форм-фактор F2 навряд чи зупинить. У «Фули 2» є два лінійні виходи (обидва під 3,5 мм роз'єми типу «джек»): на перший сигнал йде, минаючи внутрішній підсилювач, другий вихід використовується для того, щоб після попереднього посилення передати звук на активні колонки або підсилювач потужності . Коли в переднє гніздо F2 вставляється штекер навушників, виходи з преампа автоматично знеструмлюються.

Щодо звукового почерку другої «Фули» можна констатувати, що інженери Schiit Audio примножили ті якості девайсу, за які аудіофільська спільнота полюбила «Фуллу» №1. Бас настільки щільний, що спочатку здається вибуховим, особливо після прослуховування тепліших пристроїв. Удар і відмінна динаміка зберігаються незалежно від того, яке навантаження - низько-або високоомне - підключене до виходів пристрою.

Характеристики:

  • Бренд: Schiit
  • Модель: Fulla 3
  • Тип: Підсилювач для навушників
  • Частотний діапазон: 20 Гц – 20000 кГц
  • ЧИП: AKM AK4490 з фільтром на базі TI OPA1662
  • Вихідна потужність: 16 Ом: 400 мВт/кан. RMS; 32 Ом: 250 мВт/кан. RMS; 50 Ом: 200 мВт/кан. RMS; 300 Ом: 40 мВт/кан. RMS;
  • Вхід: USB Micro-USB
  • Виходи: Jack 6,3 мм; 3.5 мм Mini Jack
  • Коефіцієнт нелінійних спотворень: Менше 0,002%
  • Співвідношення сигнал/шум: Більше 105 дБ
  • Колір: Графіт
  • Розміри (Г x Ш x В), мм: 89 x 64 x 35 (з ручкою регулятора гучності)
  • Вихідний опір: Навушники – 0,5 Ом; Лінійний вихід – 75 Ом; Задній 3,5 мм джек - 10 кОм
  • Вага: 0,26 кг
 
Характеристики
БрендSchiit
МодельFulla 3
ТипПідсилювач для навушників
Частотний діапазон20 Гц – 20000 кГц
ЧІПAKM AK4490 з фільтром на базі TI OPA1662
Вихідна потужність16 Ом: 400 мВт/кан. RMS; 32 Ом: 250 мВт/кан. RMS; 50 Ом: 200 мВт/кан. RMS; 300 Ом: 40 мВт/кан. RMS;
Вхід USBMicro-USB
ВиходиJack 6,3 мм; 3.5 мм Mini Jack
Коефіцієнт нелінійних спотвореньМенш 0,002%
Співвідношення сигнал/шумПонад 105 дБ
КолірГрафіт
Розміри (Г x Ш x В), мм89 x 64 x 35 (з ручкою регулятора гучності)
Вихідний опірНавушники – 0,5 Ом; Лінійний вихід – 75 Ом; Задній 3,5 мм джек - 10 ком
Вага0,26 кг

Напишіть відгук

ЦАП та підсилювач для навушників Schiit Fulla 3

Schiit Fulla 3 – настільний ЦАП/підсилювач оснащений мікрофонним інтерфейсом. Крім того, пристрій цікаво своїм приємним збалансованим звуком, фірмовим дизайном та добротною збіркою.

Гарантія 24 місяці.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ