Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano
Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano

Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano

  • ID товару: 11279
  • Артикул: ZT88750

ZT88750

Новий товар

Yamaha NS-5000 Right Piano - це полична акустична система, права, 3-смугова, фазоінвертор, діапазон частот: 23 Гц - 40 кГц, ном. опір: 6 Ом, чутливість: 88 дБ, розміри В х Ш х Г: 690 мм х 395 мм х 381 мм, вага: 35 кг (шт.), Колір: чорний лак.

Ціна вказана за шт.

Більше деталей

246 962 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano

1. Нещодавно розроблені діафрагми забезпечують приблизно ту саму швидкість поширення звуку, як і берилій.

Використовувані в акустиці Yamaha NS-5000 високочастотний, середньочастотний і низькочастотний динаміки оснащені діафрагмами, що на 100% виготовляються з ZYLON - створеного в Японії синтетичного волокна, що вважається найміцнішим у світі і має оптимальну еластичність. сплавом розробки Yamaha. М'яка купольна діафрагма ВЧ-динаміка пригнічує піки і провали амплітудно-частотної характеристики, що викликаються власним резонансом діафрагми, і виграє від високої швидкості поширення звуку, що забезпечується волокном ZYLON, порівнянної з тією, яку забезпечує берилій. В результаті виходить напрочуд рівна АЧХ з уніфікованим тембром і однаковою швидкістю поширення звукових хвиль у всьому діапазоні відтворюваних частот. Це забезпечує гранично точне відтворення звуку та комфортні відчуття від прослуховування.

2. Інноваційні камери придушення резонансу (Resonance Suppression Chambers) пригнічують паразитний резонанс у середньо- та високочастотному діапазонах.

У задніх частинах високо- та середньочастотних динаміків встановлені нещодавно розроблені камери придушення резонансу (патент заявлений), що пригнічують паразитний трубний резонанс, що генерується за діафрагмою. Трубний резонанс гаситься двома трубками особливої форми, встановленими відповідно до проведеного розробниками акустичним аналізом. Ці антирезонансні камери підвищують дозвіл звуку, що відтворюється, усуваючи потребу у великій кількості звукопоглинаючого матеріалу всередині корпусу. В результаті частотна характеристика кожного з динаміків залишається рівною та тонкі звукові нюанси не втрачають детальності.

3. Трисмугова полична конструкція під 30 сантиметровий (12 дюймовий) НЧ-динамік успадкувала рішення, вперше застосовані в легендарній моделі NS-1000M.

В результаті скрупульозних досліджень ряду конструкцій корпусів у ході розробки Yamaha NS-5000 розробники вибрали поличне виконання, що продовжує традиції, закладені при створенні випущеної в 1974 моделі NS-1000M - найвищого досягнення серед моніторних акустичних систем Yamaha. Цей фазоінверторний корпус з внутрішнім об'ємом 65 літрів (мінімально можливий розмір для 3-х смугової конфігурації з 30-см (12-дюймовим) НЧ-динаміком) вражає солідністю складання із застосуванням кутових з'єднань зі скосом 45⁰ та інших традиційних способів виготовлення. Внутрішні посилюючі поперечини, виконані на основі аналізу методом кінцевих елементів, пригнічують брязкіт, викликаний вібрацією шести поверхонь корпусу. Крім того, порт фазоінвертора зі скрученим рупором запобігає появі властивого фазоінверторним конструкціям шуму повітряного потоку, що виникає з обох сторін порту, покращує роздільну здатність в низькочастотному діапазоні і підвищує відношення сигнал/шум.

4. Корпус, що ретельно виготовляється, з ламінованої багатошарової фанери, отриманої з японської білої берези з острова Хоккайдо.

Підбираючи матеріал для корпусу акустичної системи Yamaha NS-5000 , розробники провели всебічні дослідження механічної міцності та акустичних властивостей різних матеріалів, приділивши увагу, зокрема, якості місцевої деревини, при обробці якої з пиломатеріалу ретельно видаляється кожен сучок і червоточина для забезпечення довговічності . У результаті вони зупинилися на багатошаровій фанері, що ламінувала, з білої берези з острова Хоккайдо. Передня стінка має товщину 29.5 мм, а решта п'ять - 20 мм (без урахування товщини грунтовки та лакофарбового покриття), за рахунок чого корпус загалом набуває ідеальної жорсткості.

5. Нещодавно розроблена технологія акустичного поглинання усуває потребу в звукопоглинаючому матеріалі, щоб музика не втрачала первозданність звучання.

Внутрішні стоячі хвилі, що уніфікуються в прямокутному корпусі на певній частоті, пригнічуються нещодавно розробленою резонансною трубкою (заявлений патент). Ця технологія усуває колишню потребу великої кількості звукопоглинаючого матеріалу всередині корпусу. При цьому стоячі хвилі практично зникають, і ті, що мають місце в результаті, приголомшливі ефективність і точність звуковідтворення повністю зберігають ту первозданну сутність музики, яка перш за все втрачалася через звукопоглинання.

6. Глянсова чорна рояльна обробка покращує відношення сигнал/шум і, надаючи колонкам розкішний зовнішній вигляд, підвищує насолоду від володіння.

Всі шість зовнішніх поверхонь корпусу мають глянсове чорне рояльне оздоблення, що отримується з використанням тих же спеціальних фарб, ґрунтовки та полірування, що і при виготовленні знаменитих роялів Yamaha. Ця однорідна тверда оболонка ще більше збільшує загальну жорсткість корпусу і в той же час пригнічує дрібні вібрації, за рахунок чого звучання стає яскравішим і значно підвищується сигнал/шум.

7. Кросовер.

Всі динаміки акустичної системи Yamaha NS-5000 підключені по позитивній фазі з єдиною розводкою, щоб звучання було максимально природним і слух, що радує. Компоненти кросовера змонтовані на двосторонній друкованій платі з значними мідними провідниками товщиною 140 мікрон; при цьому укорочений сигнальний тракт на платі зводить до мінімуму втрати аудіоданих під час передачі. Більш того, для зведення до мінімуму випадання сигналу розробники відібрали для кросовера компоненти тільки найвищої якості, серед яких - аудіоконденсатор MCap SUPREME EVO, що вважається еталонним, виробництва німецької фірми Mundorf, атенюатор MResist SUPREME від того ж виробника і важлива аж 1.

Характеристики поличної акустики Yamaha NS-5000 Right Piano:

  • Тип: акустична система
  • Спосіб встановлення: поличковий
  • Тип АС: пасивна, фазоінверторного типу
  • Акустичне оформлення: відкритого типу (фазоінвертор)
  • Опис фазоінвертора: порт на задній панелі зі скрученим рупором
  • Кількість смуг: 3
  • Кількість динаміків: 3
  • ВЧ-динамік: 1 х 30 мм
  • СЧ-динамік: 1 х 80 мм
  • НЧ-динамік: 1 х 300 мм
  • Частотний діапазон: 26 Гц – 40 кГц
  • Рекомендована потужність підсилювача: 200 Вт - 600 Вт на канал
  • Чутливість (2.83 В): 88 дБ
  • Номінальний імпеданс: 6 Ом
  • Частота поділу кросовера: 750 Гц/4.5 кГц
  • Вхідні роз'єми: гвинтові
  • Екраніювання: магнітне
  • Матеріал: дерево/MDF
  • Оздоблення корпусу: рояльний лак
  • Розміри (Ш х В х Г): 395 мм х 690 мм х 381 мм
  • Вага кожної колонки: 35 кг
  • Колір чорний
  • Країна (головний офіс): Японія
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельNS-5000 Right Piano
Тип колонкиПолочна
Рекомендована потужність підсилювача200 Вт – 600 Вт на канал
Частотний діапазон26 Гц – 40 кГц
Імпеданс6 Ом
Кількість динаміків3
Кількість смуг3
ДинамікиВЧ-динамік: 1 х 30 мм, СЧ-динамік: 1 х 80 мм, НЧ-динамік: 1 х 300 мм
Чутливість88 дБ
Частота кросовера750 Гц/4.5 кГц
Матеріал корпусудерево/MDF
Роз'ємивхідні роз'єми гвинтові
КолірЧорний
Розміри (Ш х В х Г), мм395 мм х 690 мм х 381 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Акустичне оформленнявідкритого типу (фазоінвертор)
Особливості конструкціїпорт фазоінвертора на задній панелі зі скрученим рупором, магнітне екранування
Вага35 кг

Напишіть відгук

Полочна акустика Yamaha NS-5000 Right Piano

Yamaha NS-5000 Right Piano - це полична акустична система, права, 3-смугова, фазоінвертор, діапазон частот: 23 Гц - 40 кГц, ном. опір: 6 Ом, чутливість: 88 дБ, розміри В х Ш х Г: 690 мм х 395 мм х 381 мм, вага: 35 кг (шт.), Колір: чорний лак.

Ціна вказана за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ