Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan
Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan

Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan

  • ID товару: 32582

Новий товар

Triangle Signature Theta - це двосмугова акустична система, призначена для розміщення на спеціальній стійці (ex S04). Вона оснащена корпусами високої щільності із серії Magellan у поєднанні з високоякісним глянсовим оздобленням, що забезпечує сучасну та елегантну естетику.

Нехай вас не дурять її компактні розміри: чистота та глибина нижнього регістру надзвичайно вражають для колонки такого розміру. Колонка оснащена 16-сантиметровим (6,5 дюйма) паперовим мідвуфером із напівроликовим підвісом, який пожвавлює інструменти та людські голоси. Твітер із рупорним навантаженням розташований у верхній частині корпусу, щоб уникнути резонансів від корпусу.

Більше деталей

67 483 грн.

63 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Triangle

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ідеальний вибір для середніх приміщень площею від 15 до 30 м², Signature Theta призначена для любителів музики, які шукають компактні колонки з вражаючою музичністю, потужністю та швидкістю. Її також можна використовувати як тиловий канал у домашньому кінотеатрі високого класу.

Полочна акустика Triangle Theta

Французька Triangle давно і не без успіху прокладає собі шлях до серця досвідчених меломанів. Ще один крок у цьому напрямі — випуск АС серії Signature, в яких компанія реалізувала весь свій тридцятирічний досвід. У поличних моніторах Theta найяскравіше мають проявитися переваги фірмового твітера з рупорним оформленням.

Річ красива, витончена і практично ідеальна по виконанню - ось що можна сказати, коли ставить ці монітори на стійки. Виготовляють їх на фабриці в Суасоні, де кожен примірник проходить ретельний контроль. Корпуси з криволінійними стінками, як тепер прийнято робити для мінімізації внутрішніх резонансів, виконані з семишарового сендвіча MDF і вкриті десятьма шарами лаку. На відміну від моделей Signature у Theta порт фазоінвертора не розділений горизонтальною перегородкою, а має традиційну конструкцію. При відносно невеликій площі дифузора в розподілі повітряного потоку немає особливого сенсу, та й добротність акустичного оформлення виходить вищою.

Акустика допускає роздільне підключення смугами. Робочий діапазон ділиться в області 2,7 кГц, але фільтрами якого порядку документації не вказується. З особливостей відзначу внутрішнє проведення американськими кабелями Kimber Kable. 16-сантиметровий мідбас теж непростий – легкий дифузор із целюлози з мініатюрним загостреним центральним ковпачком має антирезонансне покриття. У нього довгохідний гумовий підвіс та литий кошик, що сприяє ефективному охолодженню звукової котушки. Головка встановлена угорі, ближче до рупора для більшої когерентності випромінювання. Твітер — TZ2500, найдосконаліший високочастотний випромінювач серед Triangle, що випускаються.

Скільки вже копій зламано з приводу твітерів подібної конструкції — з литим алюмінієвим розтрубом і фазовирівнюючою центральною «кулею», в яких внутрішній жорсткий випромінювач узгоджений спереду рупорним хвилеводом, а ззаду задемпфований пружністю повітря в ретельно розрахованій камері. Такі ВЧ-головки відрізняються, як правило, високою ефективністю та відмінними імпульсними характеристиками, але найчастіше вносять легке забарвлення через резонанси, що виникають в оформленні.

Французькі інженери-акустики стільки сил витратили на пошук оптимальної форми центральної «кулі», що підфарбування як таке тепер практично не відчувається. Проте якийсь «сухий» відтінок на металевих дискантах все ж таки є. Не варто вважати це мінусом, оскільки не відчувається втрата гармонійної ясності. А наше слухове сприйняття, як відомо, влаштоване так, що невеликі тональні відхилення мозок сам коригує. Через хвилин 15 - 20 прослуховування перестаєш помічати цю особливість твітерів Triangle.

Зате скільки в них переваг! Всі повітряні складові, все вокальне дихання, сибілянти та шиплячі звуки TZ2500 відтворюють із винятковою чистотою та детальністю. У картині для слухача не залишається загадкових фрагментів. Подібної точності та щирості відтворення позбавлені багато АС порівнянної вартості із звичайними м'яко-купольними пищалками.

Адже Theta, крім відкритого і ясного верхнього регістру, показують і надзвичайно багату середину. Монітори в цій смузі звучать рівно, старанно, без слідів будь-якої компресії або тембральної стиснення. Звідси — чисті виразні образи, гармонізоване звучання в області переходу смуг, яке пробирає до мурашок, і наповнений силою мідбас. Перелічені особливості виявляються набагато яскравішими, коли слухаєш не звичайні CD, а музику в HD-форматах.

Хоча нижній регістр динамікою і стрункістю вражає вже не так сильно, я не схвалив би ідею щодо установки додаткового сабвуфера. По-перше, Theta, демонструючи швидкісний характер подачі НЧ, водночас досить ефектно дограє найглибший бас. По-друге, з власного досвіду знаю, що до поличної акустики з таким характером буває дуже проблематично підшукати сабвуфер, що добре узгоджується. Шукану збільшення в динаміці по низах отримуєш, а чіткість на вищому басі втрачається безповоротно.

Насамкінець ще одне спостереження — сцена. Коли бачу рупор, одразу подумки кажу: «прощавай, сцено». Але у Signature Theta навіть за мого упередженого, можливо, ставлення до такого оформлення я не знайшов, до чого причепитися. З недоліків — лише вловима прив'язка флангових образів до пищалкам. В іншому простір побудований ідеально — і образи на передньому плані знаходяться на своїх місцях, і другі-треті плани читаються легко, і природна глибина є. Ось чому, коли слухаєш улюблені композиції на цій акустиці, з якоюсь особливою легкістю перемикаєшся з банального аналізу на те, що аудіофіли іноді називають суперстереоефектом. Це коли здається, що ти не просто чуєш та розрізняєш усіх виконавців, а й бачиш їх.

Характеристики:

  • Призначення: домашня
  • Установка: полична
  • Тип: пасивна
  • Номінальна потужність: 90 Вт
  • Кількість каналів: комплект 2.0
  • Чутливість: 90 дБ
  • Опір: номінальний 8 Ом, мінімальний 4,4 Ом
  • Потужність, що підводиться: номінальна до 90 Вт, пікова до 120 Вт
  • Відтворюваний діапазон: 45 - 20000 Гц При нерівномірності: ±3 дБ
  • Габарити: 465 х 233 х 372 мм
  • Маса (кожен): 11,55 кг
 
Характеристики
БрендTriangle
МодельSignature Theta
ТипАкустична система, Пасивна акустика
Тип колонкиПолочна
максимальна потужність120 Вт
номінальна потужність90 Вт
Частотний діапазон45 Гц – 20 кГц
Кількість каналів2.0
Імпеданс8 Ом
Чутливість90 дБ
Матеріал корпусуДерево (МДФ)
КолірЧервоне дерево (Mahogany)
Розміри465 x 233 x 372 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
вага, кг11,55

Напишіть відгук

Акустична система Triangle Signature Theta Mahogan

Triangle Signature Theta - це двосмугова акустична система, призначена для розміщення на спеціальній стійці (ex S04). Вона оснащена корпусами високої щільності із серії Magellan у поєднанні з високоякісним глянсовим оздобленням, що забезпечує сучасну та елегантну естетику.

Нехай вас не дурять її компактні розміри: чистота та глибина нижнього регістру надзвичайно вражають для колонки такого розміру. Колонка оснащена 16-сантиметровим (6,5 дюйма) паперовим мідвуфером із напівроликовим підвісом, який пожвавлює інструменти та людські голоси. Твітер із рупорним навантаженням розташований у верхній частині корпусу, щоб уникнути резонансів від корпусу.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ