Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл
Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл

Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл

  • ID товару: 35548

Новий товар

Подарунковий набір натуральних масел від нідерландського бренду Volatile

Більше деталей

435 грн.

1 Товар
Увага: Останні позиції в наявності!

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Volatile

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Подарунковий набір натуральних масел від нідерландського бренду Volatile

Набір із 5 різних продуктів по 30 мл кожен:

Олія для ванни та душу іланг-іланг

Поживний і заспокійливий б'юті-засіб, до складу якого входять герань, іланг-іланг та сандал.

Масла для душу та ванни Volatile мають ту ж основу, що і масажні олії: 90% мигдальної олії та 10% жожоба. До складу доданий емульгатор, який дозволяє олії добре розчинятися у воді і не пінитися. Ця олія підходить як для ванни, так і для душу. Ви можете натертися ним перед або після прийняття душу потім легенько змити. Б'юті-продукт створює на шкірі тонкий шар живильного та доглядаючого масла, що запобігає висиханню шкіри. Після цього не потрібне додаткове зволоження після водних процедур. Засіб можна додати до ванни, близько 10 мл. Розслабтеся та насолоджуйтесь процесом.

Ylang Ylang Bath Oil містить 2% чистої ефірної олії.

Склад: Prunis amygdalus, simmondsia california/chinensis, pelargonium graveolens, sanfalum album, canaga odorata, trideceth-9, m peg 5 octanoate

Олія для масажу Entspannung (Релаксація)

Масажне масло, допомагає розслабити втомлене та напружене тіло. Усі масажні олії нідерландського бренду мають однакову основу: 10% жожоба та 90% мигдальної олії. В основу Entspannung для розслаблюючого ефекту були додані ефірні олії герані, лаванди та бензоїну. Ідеальне поєднання чистих натуральних олій та ефірок. Оскільки продукт не має водяної основи, він довше зберігається і не відчувається на шкірі холодним.

Склад: Prunus amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lavandula Hybrida Grosso Herb Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Dipropylene Glycol, Cedrus At tronellol, Geraniol, Citral, Coumarin

Олія для шкіри Rosewood

Олія Rosewood (рожеве дерево) або Палісандр часто використовується в поживних засобах для догляду за шкірою. Засіб містить 89% мигдальної олії, 9% жожоба та 2% олії рожевого дерева. Олія рожевого дерева або палісандра використовується для омолодження шкіри. Воно має чудові властивості стимуляції клітин та регенерації тканин, що робить його цінним інгредієнтом для догляду за зрілою шкірою, часто використовується як засіб від прищів.

Склад: Prunus amygdalus, simmondsia california/chimensis, aniba roseadora

Гель для душу Morgenfrische («Свіжий ранок»)

Гель для душу Volatile має основу з натурального бетаїну з зволожуючим кремом як активний інгредієнт. Цей м'який гель живить і доглядає шкіру, має нейтральний PH. Ідеальний засіб для приємного початку дня, збагачений лавандою, грейпфрутом та пальмарозою.

Склад: Aqua, sodium c14-16 olefin sulfonate, cocamidoproyl, hydroxysuftaine, sucrose cocate, cocamide dea, eucalyptus globus, pinus sylvestris, dmdm, hydantoin, metyldibromo, glutanoritrile phenoxy

Гель Алое Віра

Гель заспокоює та омолоджує шкіру. Засіб має очищувальну, пом'якшувальну, заспокійливу і доглядаючу дію. Завдяки охолодному ефекту алое віра також часто використовується як засіб після засмаги. Гель, отриманий з рослини, діє на подразнену шкіру людини, загоює та знімає роздратування.

Склад: Aqua, Alcohol denat., Pentylene glycol, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Aloe barbadensis extract, Tetrasodium EDTA.

 
Характеристики
ТипБазове, Косметичне
ВидЖожоба, Мигдальне
ПризначенняМасажне, Розслаблююче, Зволожуюче
Країна виробникНідерланди
Об `єм30 мл
ВиробникVolatile
Область застосуванняОбличчя, Тіло
Тип шкіриДля всіх типів
Склад наборуГель для душу, Олія, Олія для душу, Масажна олія

Напишіть відгук

Подарунковий міні-набір масел для догляду за тілом Various Volatile 5 x 30 мл

Подарунковий набір натуральних масел від нідерландського бренду Volatile

Напишіть відгук

29 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ