Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black
Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black

Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black

  • ID товару: 33705

Новий товар

Гімнастичний ролик для преса U-Powex допоможе вам знайти фігуру вашої мрії. Він підключає в роботу практично все тіло (спина, руки, ноги, живіт і плечі), ефективно покращує фізичну форму і формує фігуру за короткий час.

Більше деталей

Обмежена спеціальна пропозиція

420 грн.

521 грн.

-101 грн.

346 Товари(ів)

- +

Або
Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Гімнастичний ролик для преса U-Powex допоможе вам знайти фігуру вашої мрії. Він підключає в роботу практично все тіло (спина, руки, ноги, живіт і плечі), ефективно покращує фізичну форму і формує фігуру за короткий час. Крім того, цей тренажер допоможе поліпшити тонус всього організму і може бути корисним при виконанні різноманітних вправ. Комфорт забезпечується за допомогою нековзних ручок і подвійного колеса, що забезпечує максимальну стійкість. Покращіть свій фізичний стан і створіть фігуру своєї мрії!

Ролик для преса U-Powex має міцну конструкцію, що гарантує безпеку при використанні. Руків'я мають сталевий сердечник для більшої міцності та покриті м'яким і приємним для рук пінним матеріалом, який вбирає вологу. З цього навіть під час тривалих тренувань колесо U-Powex не вислизає з рук. А гумовий протектор запобігає ковзанню колеса, що забезпечує комфорт і безпеку під час тренувань.

Переваги ролика U-Powex

  • Підключає в роботу м'язи практично всього тіла
  • Має нековзні ручки
  • Має подвійне колесо для кращої стійкості
  • Покращує фізичну форму
  • Робить тіло більш рельєфним
  • Покращує тонус всього тіла

Тренажерний гімнастичний ролик призначений для:

  • Коригування форми живота
  • Підтягування груп м'язів плеча
  • Зовнішньої поверхні стегна
  • Гомілка
  • Сідничні м'язи
  • Внутрішні та зовнішні м'язи преса.

Але особливо гімнастичний ролик для преса відмінно підходить для тренувань м'язів черевного преса. Дає непогану силове навантаження і займає мало місця у квартирі. При таких навантаженнях залучені багато м'язів, особливо добре опрацьовуються паралельно руки й стегна, тому, що необхідно тримати напругу і рівновагу, щоб не впасти носом в підлогу. Вправи з роликом гімнастичним виконувати зручно, оскільки він забезпечений не схильною до ламання віссю зі сталі, а також пристосованими для утримування в руці ручками. Ще одним важливим плюсом гімнастичного ролика є те, що він є, мабуть, одним з найдешевших тренажерів.

Чому варто вибрати продукцію U-Powex?

Використовуючи товари U-Power, Ви можете бути впевнені, що вибрали продукцію високої якості. Перед тим як продукція запускається в масове виробництво, вона піддається ретельній перевірці на міцність протягом мінімум 6 місяців.

Якщо Ви вперше тримаєте ролик для преса в руках, то запам'ятайте, що це коліщатко вимагає певної фізичної підготовки, тому починати тренування краще з вправ на колінах, а потім переходити на ноги. Розгляньмо пару більш наочних прикладів найпопулярніших вправ, які Ви зможете з легкістю виконувати вдома в зручний для Вас час.

Варіанти вправ з гімнастичним роликом:

Перед початком занять необхідно буде підготувати гімнастичний (або туристичний) килимок, а також рукавички, які допоможуть не допустити утворення мозолів на руках і допоможуть запобігти травми через зісковзування. Рівень навантаження при тренуваннях з гімнастичним роликом регулюється, по-перше, вихідним положенням, по-друге, кількістю підходів.

  1. Для початківців спортсменів оптимальним буде вихідне положення "стоячи на колінах": тримаючись за ручки колеса прямими руками, потрібно максимально далеко прокатати ролик вперед, поступово опускаючи тулуб паралельно підлозі, а потім, зафіксувавши позицію, повернутися у вихідне положення, прокочуючи снаряд руками у зворотний бік. Для початку рекомендується виконати не менше восьми повторів в одному підході. Всього підходів-3-5. Якщо вправа виявилася занадто складним або практично нездійсненним, кількість повторів на початковому етапі можна трохи скоротити.
  2. Другий рівень складності - катання ролика з положення стоячи. Розставивши ноги на ширину плечей, слід нахилитися, не згинаючи коліна, поставивши колесо ролика перед собою. Прокатувати снаряд вперед необхідно до тих пір, поки між ногами і верхньою частиною тулуба не утворюється тупий кут. Після того, як максимальна напруга м'язів буде зафіксовано, слід повільно повернутися у вихідне положення, прокочуючи ролик назад. Оптимальна кількість повторів в цьому, більш складній вправі, має становити не менше 6 разів з трьома-п'ятьма підходами та двохвилинними перервами між ними.
  3. Як варіант для тренування косих м'язів живота, можна застосовувати вправи з роликом, прокочуючи його в праву і ліву сторони поперемінно.
  4. Найскладніший рівень, який освоять лише треновані атлети з розвиненою мускулатурою, передбачає виконання вправи з положення лежачи. Ноги при цьому зімкнуті, шкарпетки повинні упиратися в підлогу. Ролик прокочується руками до положення стоячи та назад. Коліна і руки повинні залишатися прямими, а тулуб при вихідному положенні - не торкатися підлоги. Для одного підходу досить шести повторів.

Кожну вправу рекомендується виконувати повільно, неодмінно фіксуючи початкову і кінцеву точки положення тіла. Важливо стежити за диханням, вдихаючи і видихаючи повітря розмірено і ритмічно. Поступове підвищення навантаження має відбуватися шляхом збільшення кількості повторів і підходів за одне тренування. Відпочинком між підходами можуть стати стрибки зі скакалкою або біг на місці протягом 2 хвилин.

Характеристики  
Основні
Виробник  U-powex
Країна виробникКитай
КонструкціяРозбірна
Максимальна вага користувача120 кг
ПризначенняДомашнє
Система навантаження  Власна вага
СтанНовий
ТипРолик для преса
Колір Чорний
Користувальницькі характеристики
Висновок СЕЗВідповідає санітарно-епідеміологічним нормам
Гарантія14 днів
Країна РеєстраціїКитай
Склад матеріалуПВХ, ЕВА, стальний стрижень
Тип колесаПодвійні

Напишіть відгук

Колесо для преса U-Powex Ab wheel with mat (d18.5cm.) Black

Гімнастичний ролик для преса U-Powex допоможе вам знайти фігуру вашої мрії. Він підключає в роботу практично все тіло (спина, руки, ноги, живіт і плечі), ефективно покращує фізичну форму і формує фігуру за короткий час.

Напишіть відгук

5 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ