Масло кунжутное сыродавленное Земледар 500 мл
Кунжутну олію приймають для покращення роботи травної системи, стану судин, нормалізації обміну речовин.
Олія кунжуту багата мікроелементами (цинк, кальцій), вітамінами Е, А і має збалансовані поліненасичені кислоти, олеїнову та незамінну лінолеву кислоти, токоферони, білки та натуральні антиоксиданти (сезамол). Комплекс Омега-6 та Омега-9, жирних кислот сприяє покращенню роботи серцево-судинної системи, нормалізації жирового обміну та рівня цукру в крові, зміцненню імунітету, а також нейтралізує негативний вплив шлаків, токсинів та канцерогенів на організм людини.
Кунжутну олію приймають для покращення роботи травної системи, стану судин, нормалізації обміну речовин. При ожирінні олія сприяє схуднення, нормалізує підвищену кислотність шлункового соку, покращує стан шкіри, нігтів і волосся, допомагає при шлунково-кишкових кольках, нефриті, пієлонефриті, нирковокам'яній хворобі, гіперфункції щитовидної залози, має глистогінну дію, полегшує дихання при брон.
Застосування. Олія кунжуту, змішана з лимонною водою (по 1 чайній ложці кожного компонента) допомагає при опіках, фурункулах, корості та виразках на шкірі. Його приймаю по 1 столовій ложці з ранку при хронічному кашлі, пієлонефриті та нирковокам'яній хворобі. Масаж з кунжутною олією дуже корисний дітям, особливо маленьким (до 2-х років).
У кулінарії. Олію кунжуту не можна піддавати термічній обробці, тому його краще додавати в готові страви: супи, каші, м'ясні та рибні страви, підливи. Воно має насичений смак, його можна розбавляти м'якішим арахісовим маслом.
Країна виробник | Україна |
---|---|
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Кількість в упаковці | 1 |
Об `єм | 0.500 |
Вид олії | Кунжутне |
Виробник | Земледар |
Властивості | Вегетаріанські |
Тип олії | Холодного віджиму |
Упаковка | Скляна |
Відгуки
Будьте першим, хто залишить відгук!