Масло облепиховое органическое Elit Phito 250 мл

Масло облепиховое органическое Elit Phito 250 мл

  • ID товару: 24295

Новий товар

230 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Першими цілющі якості натуральної масло обліпихи помітили на Сході. Його використовували в тибетській медицині, воно стало одним з головних складових раціону буддистських ченців у важкі часи. Поживна та енергетична цінність цієї ефірної олії висока. Аскети по кілька місяців могли харчуватися самим рисом і маслом обліпихи. При цьому не хворіли на цингу — всі необхідні вітаміни вони отримували з яскраво-жовтогарячої олії.

Масло обліпихи має протизапальну, регенеруючу, біостимулюючу дію, тому незамінно при опіках, ранах, пролежнях та інших ураженнях шкіри. Воно має антибактеріальний ефект і сприяє швидкому загоєнню ран, не залишаючи на місці ураження жодних рубців або шрамів. Його використовують при лікуванні токсичних гепатитів, виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, гастритів зі зниженою кислотністю шлункового соку. Препарат незамінний при стоматитах, пульпітах, гайморитах, ларингітах, тонзилітах, фарингітах.

Масло обліпихи — полівітамінний природний продукт з високим вмістом аскорбінової кислоти. За кількістю вітаміну Е, який сприяє засвоєнню жирів та регулює статеву функцію, воно посідає перше місце серед інших олій. Особливо цінним у ньому є природне співвідношення вітаміну Е та каротину.

Протипоказання: Жовчнокам'яна хвороба, гострий холецистит, захворювання підшлункової залози, гіперацидний гастрит.

Застосування: Для профілактики та комплексного лікування масло обліпихи рекомендується приймати внутрішньо 2 рази на день (вранці та ввечері) за 15-20 хвилин до їди по 1 ч. ложці. При лікуванні опіків особливо ефективна суміш вазелінового та обліпихового масел, взятих порівну. Масло обліпихи з нутряним свинячим салом у співвідношенні 1:10 досить ефективно при лікуванні шкірних хвороб.

У кулінарії: Олія обліпихова активно використовується в кулінарії, має приємний аромат і смак, відмінно підходить для заправки овочевих салатів.

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.250
Вид оліїОбліпихове
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські, органічні
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло облепиховое органическое Elit Phito 250 мл

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ