Масло пихтовое Elit Phito 100 мл

Масло пихтовое Elit Phito 100 мл

  • ID товару: 24296

Новий товар

Олія ялиці містить дубильні речовини, каротин, аскорбінову кислоту, токофероли. Завдяки своїй високій біологічній активності масло ялиці має цінні косметичні, дезінфікуючі та протизапальні властивості, а також бактерицидну та противірусну дію.

Більше деталей

184 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Ялиця (Abies) - дерево дивовижне, здавна вважалося священним і чудодійним. Ця рослина може існувати тільки в умовах чистого повітря та за відсутності будь-яких промислових забруднень. Його лікувальні сили мало мають собі рівних.

Олія ялиці містить дубильні речовини, каротин, аскорбінову кислоту, токофероли. Завдяки своїй високій біологічній активності масло ялиці має цінні косметичні, дезінфікуючі та протизапальні властивості, а також бактерицидну та противірусну дію. Ялиця здатна пригнічувати стафілококи, крапельні інфекції та паличкоподібні організми, тому в хвойних лісах повітря особливо чисте і свіже.

Ефірне масло ялиці може застосовуватися як у чистому вигляді (зовні), так і у вигляді інгаляцій як основна складова ароматерапії, а також як головний компонент для приготування мазей і бальзамів. При зовнішньому застосуванні їм дезінфікують рани, подряпини, його використовують як допоміжний засіб при лікуванні мокрих екзем, трофічних виразок, фурункулів, панариціїв. З неї готують цілющі мазі: до топленого несолоного внутрішнього свинячого, борсукового, гусячого жиру, мазі Вишневського додають 30-40% олії ялиці. Пов'язку змінюють 2 рази на день.

Особлива тема - застосування олії ялиці в косметології. Воно чудово омолоджує шкіру, розгладжує зморшки, звужує пори. З його допомогою можна вилікувати вугровий висип як у підлітків, так і в зрілому віці. Для цього в будь-який крем капнути 1-2 краплі олії ялиці, перемішати і нанести на обличчя. При надмірному потовиділенні потрібно щодня робити ванни з ефірною олією ялиці. Олія ялиці сприяє успішному лікуванню бронхолегеневих патологій, зокрема очищення трахеї та бронхів, зниженню загальної інтоксикації організму, зменшенню запальних процесів. Для цього роблять інгаляції: на 0,5 л окропу дають 5 крапель олії ялиці і дихають пором 5-10 хв. Пізніше чисту олію втирають у шкіру грудної клітки. При сильному кашлі треба накапати перед сном на кінчик язика 3-5 крапель олії.

Ефірна олія ялиці має хороші проникні властивості, тому її часто використовують при масажі. Проникаючи всередину суглобових тканин, воно покращує мікроциркуляцію крові та лімфи, знімає больові відчуття та відновлює нормальне харчування хрящової тканини. При болях у суглобах, радикуліті, плекситі, міозиті та інших захворюваннях периферичної нервової системи потрібно розпарити тіло у ванній або в душі, після чого втирати в шкіру масло ялиці 2-3 рази на день. Під час нападу стенокардії втирати в шкіру серця олію 3-4 десь у день повільними круговими рухами, але не більше двох днів поспіль. При переломах і забитих місцях треба 2 рази на день втирати в шкіру масло біля болючих місць. Олія ялиці здатна активізувати функцію статевих залоз – як жіночих, так і чоловічих – позитивно впливати на діяльність гормональної системи.

Застосування: Аромалампа - 4-5 крапель; ванни - 6-7 крапель з емульгатором; інгаляції - 4-5 крапель; масаж - 6-7 крапель на 10 г транспортного масла; розтирання - 10 крапель на 10 г транспортного масла на ніч розтерти груди та спину; збагачення косметичних засобів - на 10 г основи 4-6 крапель олії.

У кулінарії: У кулінарії не використовується тільки для зовнішнього застосування!

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.100
Вид оліїЯлицеве
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло пихтовое Elit Phito 100 мл

Олія ялиці містить дубильні речовини, каротин, аскорбінову кислоту, токофероли. Завдяки своїй високій біологічній активності масло ялиці має цінні косметичні, дезінфікуючі та протизапальні властивості, а також бактерицидну та противірусну дію.

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ