Масло черного тмина органическое Elit Phito 500 мл

Масло черного тмина органическое Elit Phito 500 мл

  • ID товару: 24299

Новий товар

Олія чорного кмину є надзвичайно корисною для серцево-судинної системи.

Благодатно впливають на органи травлення при гастритах, метеоризмі, діареї, дисбактеріозі.

Більше деталей

1 071 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Історія застосування олії чорного кмину має понад 3000 років. Найбільшу популярність ця олія набула завдяки згадці в Корані (пророк Мухаммед назвав його ліками від усіх хвороб, крім смерті), а також завдяки науковим працям Авіценни, який стверджував, що чорний кмин допомагає людині не лише боротися з хворобами, а й сприяє підвищенню життєвої сили .

Олія чорного кмину містить понад 100 різних компонентів, 50 з яких беруть участь в обмінних процесах. До складу олії чорного кмину входять ненасичені та насичені жирні кислоти, фосфоліпіди, 15 амінокислот (з яких 8 – незамінні), каротиноїди, вітаміни групи В, Е, різні макро- та мікроелементи, природні антибіотики, кальцій, залізо, мідь, фосфор калій , магній, марганець, цинк, селен, бор, йод, молібден, хром, стронцій. Унікальний алкалоїд нікелін, який входить до складу олії, діє на наш біологічний годинник, на вилочкову залозу (тимус), стимулюючи її. Вилочкова залоза (тимус) відповідає за контроль над імунітетом та механізмами старіння. Посилюючи захисні сили організму, можна вилікувати будь-яку хворобу.

Олія чорного кмину підвищує імунітет і є тим засобом від хвороб. Жирні ненасичені кислоти приносять організму чималу користь — вони знижують рівень цукру в крові, попереджають хвороби серця та судин (атеросклероз, гіпертонія) знижують рівень холестерину, сприяють зростанню та зміцненню волосся, попереджають їхнє випадання, запобігають передчасному посивінню. Благодатно впливають на органи травлення при гастритах, метеоризмі, діареї, дисбактеріозі.

Олія чорного кмину є надзвичайно корисною для серцево-судинної системи. Комплекс ненасичених кислот Омега-6 та Омега-9, фітостеролів та вітамінів сприяє зміцненню стінок кровоносних судин, зниженню рівня холестерину в крові, запобігає утворенню тромбів та небезпечних атеросклеротичних бляшок.

Протипоказання: не можна вживати вагітним жінкам (тільки зовні), людям із пересадженими органами, оскільки може спровокувати відторгнення.

Для загального зміцнення організму рекомендується приймати після їди 1 ч. ложку чорного кмину (добову дозу не збільшувати). Для комплексного лікування – по 1 ч. ложці та півсклянки води та 1 ст. ложку меду. Все перемішати та приймати за 15 хв. до їжі перед сніданком та вечерею.

У кулінарії: Для загального зміцнення організму рекомендується приймати після їди 1 ч. ложку чорного кмину (добову дозу не збільшувати). Для комплексного лікування – по 1 ч. ложці та півсклянки води та 1 ст. ложку меду. Все перемішати та приймати за 15 хв. до їжі перед сніданком та вечерею.

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.500
Вид оліїЧорного кмину
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські, органічні
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло черного тмина органическое Elit Phito 500 мл

Олія чорного кмину є надзвичайно корисною для серцево-судинної системи.

Благодатно впливають на органи травлення при гастритах, метеоризмі, діареї, дисбактеріозі.

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ