Масло льняное органическое Elit Phito 500 мл

Масло льняное органическое Elit Phito 500 мл

  • ID товару: 24310

Новий товар

Корисні властивості лляної олії були відомі людям давно.

Більше деталей

256 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Корисні властивості лляної олії були відомі людям давно. Його широко використовували у Стародавньому Єгипті у косметології, жителі стародавньої Колхіди вважали його незамінним під час лікування опіків. У Стародавній Русі ця олія вважалася незамінним продуктом, який вживали з овочами у піст, на його основі готували святкові страви, додавали у випічку для аромату. А в народній медицині лляній олії просто не було замінників!

Корисні властивості рослинної лляної олії обумовлені її складом. Воно містить вітаміни А, В, Е, К, поліненасичені кислоти Омега-3, Омега-6, Омега-9 та ненасичені жирні кислоти. За вмістом ненасичених жирних кислот лляна олія перевершує продукти нормального раціону. Навіть 1-2 ст. ложки забезпечують добову потребу у них. Омега-3 захищає суглоби, протидіє ряду ферментів, які сприяють руйнуванню хряща, зменшує больовий синдром, запалення та пошкодження суглобів. Завдяки високому вмісту Омега-3 та Омега-6 лляна олія сприяє нормалізації обмінних процесів в організмі. Воно нормалізує роботу всієї травної системи, покращує функції печінки, сприяє лікуванню колітів, гастритів, усуває запори та печію. Знижує рівень холестерину в крові, покращує стан шкіри та волосся, підвищує гостроту зору.

Лляна олія — ефективний протизапальний засіб, що використовується для лікування опіків, ран, забитих місць, екзем, алергічних дерматитів. Воно незамінне при комплексному лікуванні легень та бронхів, нервової системи, нирок та сечового міхура, щитовидної залози. Це масло - важливий помічник при лікуванні простатиту, при відновленні після інсультів, хіміо- та променевої терапії. Воно знадобиться тим, хто мріє схуднути.

Корисним є використання лляної олії і для жінок, зокрема в період вагітності: вона нормалізує гормональне тло, позитивно впливає на розвиток плода, у тому числі на формування нервової системи.

Застосування: Для профілактики та комплексного лікування лляну олію приймають по 1 ст. ложці 2 рази на добу у чистому вигляді або у вигляді добавки до готових страв, салатів.

У кулінарії: У кулінарії лляне масло рекомендують використовувати для приготування різних холодних страв - вінегретів, салатів, соусів. Важливо пам'ятати, що його не можна піддавати тепловій обробці, тому що олія втрачає свої корисні властивості. Лляну олію можна змішувати зі сметаною або майонезом, сиром та зеленню, заправляти ним каші. Одна-дві столові ложки лляної олії забезпечать організм добовою нормою необхідних ненасичених жирних кислот.

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.500
Вид оліїЛляне
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські, органічні
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло льняное органическое Elit Phito 500 мл

Корисні властивості лляної олії були відомі людям давно.

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ