Стельова акустика Episode SIG-34-IC White
Стельова акустика Episode SIG-34-IC White Стельова акустика Episode SIG-34-IC White Стельова акустика Episode SIG-34-IC White Стельова акустика Episode SIG-34-IC White

Стельова акустика Episode SIG-34-IC White

  • ID товару: 11046

Новий товар

Signature by Episode - найуніверсальніший, найдинамічніший і зручний в установці динамік у галузі. Розроблений та спроектований з науковою спрямованістю, Signature забезпечує високоякісний звук завдяки низькому спотворенню, широкій дисперсії та плоскій частотній характеристиці.

Більше деталей

8 580 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Episode

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Signature by Episode - найуніверсальніший, найдинамічніший і зручний в установці динамік у галузі. Розроблений та спроектований з науковою спрямованістю, Signature забезпечує високоякісний звук завдяки низькому спотворенню, широкій дисперсії та плоскій частотній характеристиці. Крім того, колонки Signature оснащені інтуїтивно зрозумілими функціями, такими як Push Lock від Swarm, а також можливістю встановлення в один або два етапи та повним набором аксесуарів для безпрецедентної зручності за будь-якої установки.

Поліпропіленовий низькочастотний динамік з передовою установкою забезпечує бездоганну чіткість та різкі баси для високоякісного звучання у будь-якій кімнаті. Високочастотний динамік, що регулюється, забезпечує прямий звук для створення більш захоплюючих вражень, що налаштовуються для кожної програми.

Створений з гладким оздобленням та елітними компонентами, розробленими для досягнення принципів звучання NRC, Signature by Episode забезпечує реалістичні тони, приємні для слуху та не стомлюючі слухача з часом. Завдяки висококласному низькочастотному та високочастотному динаміку ці штуковини забезпечують глибокі баси та неперевершену тональну чіткість для реалістичного звучання на будь-якому рівні прослуховування. Чудова якість звуку Signature досягається завдяки дотриманню трьох принципів звучання: низький рівень спотворень, широка дисперсія та плоска частотна характеристика.

Одноступінчасте встановлення має конструкцію без перемичок для однопровідного підключення до задньої частини заднього ящика (продається окремо) для встановлення без використання інструментів. Двоетапна установка дозволяє попередньо змонтувати і встановити задній ящик на раму, не допускаючи падіння ізоляції через стелю і підтримуючи тиск під час домашніх випробувань ефективності. Крім того, коли ви повернетеся, щоб закінчити роботу, динамік встановлюється в підставку та задню скриньку без проводів та інструментів. Кожен динамік Signature by Episode поставляється з підставкою та має сумісну підставку, яку можна придбати окремо.

Фірмова коробочка твітера вентилюється ззаду, щоб знизити резонансну частоту твітера, що дозволяє системі перетинатися для більшої дисперсії та меншого спотворення. Чим нижче кросовер, тим менше роботи, яку має виконати НЧ-динамік для вищого відтворення в смузі частот, що забезпечує більшу просторовість під час прослуховування музики.

Доступні кронштейни для прихованого монтажу пропонують унікальний дизайн, що дозволяє перетворити будь-який динамік Signature by Episode та Episode на приховане рішення, що забезпечує плавний перехід від ґрат до стіни без розтріскування гіпсокартону або необхідності встановлення нового динаміка. Ви не заперечуватимете, передавши це просте рішення на користь Drywaller, щоб допомогти зробити роботу

Структура магніту на рамі динаміка майже в 2 рази більша, ніж у інших архітектурних колонок, що запобігає вібрації ґрат при гучній гучності та вигин у часі.

Інвертовані об'ємні оточення мають параболічну конструкцію, щоб забезпечити ширший конус у лінійній формі без коливання об'ємного звучання, що дозволяє голосніше відтворювати динамік без спотворень.

Колонки Signature by Episode сумісні з кронштейнами ES-ESS і кількома пофарбованими в тонку оправу ґратами для гладкого мінімалістичного оздоблення. І як додатковий плюс, колонки Signature by Episode мають ті ж розміри вирізу, що й інші колонки Episode, що забезпечує максимальну універсальність. Цей динамік сумісний з ES-ESS-BRKT-IC та SIG-CRADLE-IC.

Технічні характеристики:

  • Бренд: Episode
  • Низькочастотний динамік: діаметром 4 дюйми
  • Номінальна потужність: 80 Вт
  • Частота кросовера: 2,75 кГц
  • Чутливість: 89 дБ
  • Частотний відгук: 57 Гц – 20 кГц
  • Імпеданс: 8 Ом
  • Матеріал конуса: Поліпропілен
  • Твіттер: 3/4 дюйма Шовковий купол
  • Кут покриття: 120 град.
  • Рознімання: позолочені Push Terminal
  • Тип монтажу: у стелі
  • Розмір вирізу: 15,8 см
  • Монтажна глибина 11,7 см
  • Готовий розмір (розмір із ґратами) 19,05 см
  • Вага: 1,4 кг
 
Характеристики
БрендEpisode
МодельSIG-34-IC White
Тип акустики, що вбудовуєтьсяСтельова акустика
Колірбілий
РозміриРозмір вирізу: 15,8 см
Вага1,4 кг

Напишіть відгук

Стельова акустика Episode SIG-34-IC White

Signature by Episode - найуніверсальніший, найдинамічніший і зручний в установці динамік у галузі. Розроблений та спроектований з науковою спрямованістю, Signature забезпечує високоякісний звук завдяки низькому спотворенню, широкій дисперсії та плоскій частотній характеристиці.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ