Акустична система Canton InCeiling 443
Акустична система Canton InCeiling 443 Акустична система Canton InCeiling 443 Акустична система Canton InCeiling 443

Акустична система Canton InCeiling 443

  • ID товару: 4317

Новий товар

Ціна за штуку

Динаміки InCeiling виглядають елегантно, легко монтуються та звучать чудово. Спеціально розроблений для стельової установки, він не залишає бажати кращого.

Більше деталей

5 963 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Canton

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

InCeiling 855 T - це гучномовець на 100 вольт/70 вольт для стельового монтажу. Під непомітно обрамленою магнітною сіткою металева сітка - перемикач для адаптації до підсилювача. Перемикання вручну, градації потужності становлять 100 Вт, 50 Вт і 25 Вт при роботі на 100 вольт, а положення перемикача 8 Ом для використання в приватному секторі або популярних багатокімнатних аудіосистемах. Дизайн: без логотипу компанії на металевій сітці та стандартного білого кольору вбудовані динаміки серії InCeiling 855 T можуть бути пофарбовані – у будь-який бажаний настінний та стельовий колір. Металева сітка з тонкою рамкою утримується твердо і постійно на вбудованому динаміці кількома високоефективними магнітами.

технологія

Моделі серії InCeiling 855 T працюють з коаксіальним керамічним середньочастотним та високочастотним системами. Для оптимального досягнення гучномовця в зоні прослуховування можна повертати твітер і, таким чином, оптимально поєднувати з місцем прослуховування. Шасі з 5,5-дюймовим корпусом з хвильовим простором, розробленим з діапазону hi-fi, забезпечує оптимальне відтворення низьких та середніх частот. Вбудований трансформатор на 100 вольт спеціально розроблений для якості звуку. Ефективність та результат звуку дуже потужні та захоплюючі 45-річна інженерія гучномовців, широка область променя також заповнює простір між динаміками музикою. InCeiling 855 T можна безпечно та швидко встановити у стелю завдяки технології Easy-Lock, що забезпечує стабільну та зручну установку.

використання

Динамік 100 В із трансформатором

Номінальна/музична стійкість

90/160 Вт

Ефективність (1 Вт/1 м)

91 дБ

Частотна

42...40 000 Гц

частота зрізу кросовера

3000 Гц

НЧ-динамік

1 х 135 мм, керамічна

ВЧ-динамік

1 х 25 мм, керамічна

гарантія

5 років

Діаметр (Ø)

29 см

виріз для монтажу

27 см

глибина

9 см

товщина стель

максимум 4 см

вага

3,2 кг

Підходить для

Конференц-зали, торгові центри, ресторани, бари, музеї, готелі, зали для проведення заходів та навчальних закладів, а також приватні програми, де звукова та 100-ватна технологія відіграють певну роль.

коробка

Керівництво
користувача InCeiling 855 T

Напишіть відгук

Акустична система Canton InCeiling 443

Ціна за штуку

Динаміки InCeiling виглядають елегантно, легко монтуються та звучать чудово. Спеціально розроблений для стельової установки, він не залишає бажати кращого.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ