Вбудовувані колонки Earthquake ECS-SS-82 Чорний
Вбудовувані колонки Earthquake ECS-SS-82 Чорний Вбудовувані колонки Earthquak ECS-SS-82 Вбудовувані колонки Earthquak ECS-SS-82 Вбудовувані колонки Earthquak ECS-SS-82

Вбудовувані колонки Earthquake ECS-SS-82 White

  • ID товару: 5707
  • Артикул: ECS-SS-82

ECS-SS-82

Новий товар

Загальний частотний діапазон (Гц): 30 – 30 000; Максимальна потужність підсилювача: 300; Імпеданс (Ом): 8; Кількість смуг: 2; Кількість динаміків: 2; Кількість каналів: 1.0; Тип: пасивна; Установка: вбудована ;

Ціна за шт.

Більше деталей

13 480 грн.

144 Товари(ів)

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: EarthQuake

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Динамік Edmeless SweetSpot SS82 у стелі додає унікальні можливості для категорії гучномовців. Щоразу, коли потрібен спрямований стельовий звук, Edgeless SS82 забезпечить приголомшливий звук повного спектру. Низькочастотний гучномовець знаходиться під кутом 20 градусів, а твітер з шовковим куполом може бути незалежно розташований для гнучкості дисперсії. Якщо установка в стелі можлива лише навколо зовнішнього обода кімнати, як і в багатьох старих будинках, вона може забезпечити чудове покриття всього приміщення. Він також може використовуватися в системі об'ємного звучання, оскільки він дає звук спрямованості, яка потрібна для правильного відтворення звуку в кіно. Edgeless SS82 – ідеальний спосіб реалізувати Dolby Atmos. Завдяки розширеному низькочастотному відгуку на 30 ГГц Edgeless SS82 може легко працювати без використання сабвуфера. Edgeless SS82 у кожному кутку кімнати дасть велике охоплення потужним басовим відгуком.

Спрощена установка решітки SweetSpot використовує магніти Neo, щоб витягнути ґрати на місце, забезпечуючи рівне і чисте припасування.

Розширене тональне керування з налаштуваннями + - 3 дБ як для високих частот, так і для низьких частот дає слухачеві гнучкість, що дозволяє адаптувати акустичну систему до кімнати та особистим уподобанням.

У гучномовцях Eddeless Sweetspot є матеріал для демпфування ехо-сигналу R435, який усуває відображення та заломлення, викликані звуком, що відскакує від твердих поверхонь. В результаті чутне покращення відтворення звуку незалежно від форми та розміру кімнати.

Простий механізм встановлення Turn-N-Lock™ робить установку швидкою та надійною.

Позолочені та пружні фіксуючі стійки для швидкого з'єднання, які ніколи не будуть ослаблені або несправні.

З декоративними решітками та рамками для динаміків нові динаміки Edmeless SweetSpot можуть бути адаптовані до будь-якого декору, що робить їх видимими лише для вух.

 
Характеристики
БрендEarthQuake
МодельECS-SS-82
ТипАкустична система
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована в стелю
максимальна потужність30 – 300 Вт
Частотний діапазон30 Гц – 30 кГц
Імпеданс8 Ом
Кількість смуг2
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка203 мм, Поліпропілен
Твіттер25 мм, шовк
Чутливість91 дБ
Розміри(ДхГ) 285 x 150 мм
Розмір отвору, що вирізаєтьсядіаметр 245 мм Глибина 147,5 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт

Напишіть відгук

Вбудовувані колонки Earthquake ECS-SS-82 White

Загальний частотний діапазон (Гц): 30 – 30 000; Максимальна потужність підсилювача: 300; Імпеданс (Ом): 8; Кількість смуг: 2; Кількість динаміків: 2; Кількість каналів: 1.0; Тип: пасивна; Установка: вбудована ;

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ