Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White
Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White

Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White

  • ID товару: 8399

Новий товар

Ця колонка з двома коаксіальними смугами складається з динаміка НЧ/СЧ Flax діаметром 21 см і твітера з увігнутим куполом з мембраною алюмінієво-магнієвого сплаву.

Ціна за шт.

Більше деталей

18 450 грн.

100 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Вбудована акустика розроблена для відтворення якомога реалістичнішого звучання всіх форм музики або програм домашнього кінотеатру. Непомітна колонка ідеально зливається з вашими стінами та стелею. Ця колонка з двома коаксіальними смугами складається з динаміка НЧ/СЧ Flax діаметром 21 см і твітера з увігнутим куполом з мембраною алюмінієво-магнієвого сплаву. Динамік діаметром 21 см оснащений лляною мембраною Flax, що змагається зі знаменитими мембранами W, що використовуються в лінійках Utopia, Sopra та Electra. Ця міцна та легка мембрана забезпечує нейтральний та чіткий звук. Твітер, що регулюється, дозволяє коригувати високі частоти під акустику приміщення.

Колонка Focal 300 ICW 8, що вбудовується, надзвичайно проста в установці. Монтажна рамка EQI (easy Quick Installation), що входить в комплект, підходить для будь-яких стін і стель завтовшки від 5 до 30 мм. Гвинти та інструменти не потрібні. Рамка обладнана фіксуючими лапками, що підтримують систему у потрібному положенні. Після встановлення рамки достатньо вставити колонку та зафіксувати її, повернувши на чверть оберту. Для завершення встановлення залишиться лише вибрати квадратну або круглу захисну сітку. Завдяки магнітам достатньо встановити її на колонці. Сітка оснащена антивібраційними підкладками, що обмежують ризик виникнення перешкод під час прослуховування. Біла захисна сітка легко фарбується, щоб ідеально зливатися зі стінами або стелею. Колонка захищена від попадання пилу та нечутлива до вологості. Її можна використовувати у ванній кімнаті, кухні.

Хоча вбудовані колонки Focal 300 ICW 8 створювалися для відтворення якомога реалістичнішого звучання всіх форм музики, вони також ідеально підходять для встановлення домашнього кінотеатру 5.1 або багатоканальної системи: 6.1, 7.1, 5.1.2 та ін. Стельові або настінні колонки часто використовуються для передачі ефектів об'ємного звучання Ці непомітні колонки, що легко вбудовуються в стіни і стелі, дозволяють відтворювати всю повноту саундтреків фільмів, не захаращуючи тильну частину вашої вітальні. Колонки ICW з лінійки 300 Series також можуть встановлюватися навколо екрана, як стереоколонки та центральні колонки. Пристрої для домашнього кінотеатру повністю «зникають» у стінах та стелі, дозволяючи вам повною мірою насолодитися екраном та звуковими образами.

Мембрана складається з льоноволоконної серцевини, покритої двома шарами скловолокна. Екологічно чиста тканина надає мембрані легкість, міцність та здатність пом'якшення навантаження. Вона також забезпечує значну нейтральність тембрів. Чудова чіткість середніх та хороша насиченість низьких частот.

Динамік діаметром 21 см забезпечує гарне утримання потужності та виняткову акустичну віддачу. Генерує звук потужністю 90 дБ.

Твітери TNV2 колонок Focal 300 ICW 8 вже використовувалися в лінійках Chorus та Easya. У цій моделі використовується ексклюзивна технологія компанії Focal - увігнутий купол, що забезпечує оптимальну передачу енергії та обмежену спрямованість. Купол із алюмінієво-магнієвого сплаву гарантує наявність унікальних характеристик у плані міцності, пом'якшення високих частот для отримання м'якого та енергійного звучання. Шовковистий звук покращується ще й завдяки підвісу з мікропористого ПВХ, що підтримує купол. Для твітера колонки 300 ICW 8 передбачені 3 регульовані положення (-3 дБ, 0 дБ, +3 дБ), що забезпечують налаштування рівня високих частот звуків у зоні прослуховування. Твітер можна встановлювати з нахилом (±20°) і повертати його на 360°. Ви можете спрямовувати твітер на зону прослуховування для збільшення точності відтворення високих частот та стереофонічності звукового образу. Ці дві настройки забезпечують контроль над частотними частотами осьової колонки.

Характеристики Focal 300 ICW 8

  • Тип Двосмугова стельова акустика
  • Динаміки 210 мм динамік з лляною мембраною FLAX
  • Алюмінієво-магнієвий поворотний ВЧ-динамік з 25-мм увігнутим алюмінієвим куполом.
  • Підтримувана частота (+/-3dB) 48 Гц – 28 кГц
  • Чутливість (2,83V/1m) 90 дБ
  • Номінальний опір 8 Ом (4,5 Ом мінімум)
  • Рекомендована потужність підсилювача 25 - 150 Ватт
  • Регулювання твітера - 3дБ/0дБ/+3дБ
  • Розмір колонки 299 х 127 мм.
  • Розмір вирізу Діаметр 264 мм.
  • Глибина вирізу 122 мм.
  • Вага 3,2 кг.
 
Характеристики
БрендFocal
Модель300 ICW8
ТипВбудована акустика
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну, Вбудована в стелю
Рекомендована потужність підсилювача25 - 150 Ватт
Частотний діапазон48 Гц - 28 кГц (+/-3 дБ)
Опір8 Ом (4,5 Ом мінімум)
Кількість смуг2
ДинамікиВЧ-динамік з 25-мм увігнутим алюмінієвим куполом.
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка210 мм динамік з лляною мембраною FLAX
Чутливість90 дБ
КолірБілий
Зовнішній діаметр (включаючи гриль)299 мм
Повна глибина (включаючи гриль)127 мм
Розмір отвору, що вирізаєтьсяДіаметр 264 мм
Монтажна глибина122 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Вага3,2 кг

Напишіть відгук

Вбудована акустика Focal 300 ICW8 White

Ця колонка з двома коаксіальними смугами складається з динаміка НЧ/СЧ Flax діаметром 21 см і твітера з увігнутим куполом з мембраною алюмінієво-магнієвого сплаву.

Ціна за шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ