Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White
Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White

Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White

  • ID товару: 8402

Новий товар

Focal 300 IW LCR 6 призначена для вбудовування у стіни. Вона розроблена для точної передачі музичних уривків для стереопрослуховування чи перегляду фільмів з багатоканальним звуком. Вона відрізняється природними та чіткими середніми частотами, що ідеально підкреслюють голоси виконавців або діалоги у фільмах.

Ціна за 1шт.

Більше деталей

36 900 грн.

100 Товари(ів)
Наявність та ціну уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Focal

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Focal 300 IW LCR 6 призначена для вбудовування у стіни. Вона розроблена для точної передачі музичних уривків для стереопрослуховування чи перегляду фільмів з багатоканальним звуком. Вона відрізняється природними та чіткими середніми частотами, що ідеально підкреслюють голоси виконавців або діалоги у фільмах. Ця багатоцільова колонка чудово передає всю повноту звуку виробів компанії Focal. Ця колонка з двома коаксіальними смугами складається з двох динаміків НЧ діаметром 16,5 см, двох СЧ динаміків з діаметром по 10 см з мембраною Flax і твітера з увігнутим куполом з алюмінієво-магнієвого сплаву. Ексклюзивна технологія мембран Flax використовує екологічно чисту тканину на основі льону, конкурує зі знаменитими мембранами W в лінійках Utopia, Sopra і Electra. Міцність та легкість цих мембран дозволяють отримувати звук чудової нейтральності та високої роздільної здатності. Твітер ідеально підігнаний під акустику колонки завдяки двом можливостям регулювання.

Колонка Focal 300 IW LCR 6, що вбудовується, надзвичайно проста в установці. Монтажна рамка EQI (easy Quick Installation), що входить до комплекту, підходить для будь-яких стін товщиною від 5 до 30 мм. Гвинти та інструменти не потрібні. Рамка обладнана фіксуючими лапками, що підтримують систему у потрібному положенні. Після встановлення рамки достатньо вставити колонку та зафіксувати її, повернувши на чверть оберту. Для завершення встановлення залишиться лише вибрати квадратну або круглу захисну сітку. Завдяки магнітам достатньо встановити її на колонці. Сітка оснащена антивібраційними підкладками, що обмежують ризик виникнення перешкод під час прослуховування. Біла захисна сітка легко фарбується, щоб ідеально зливатися зі стінами або стелею. Колонка захищена від попадання пилу та нечутлива до вологості. Її можна використовувати у ванній кімнаті, на кухні і т.д.

Хоча вбудовані колонки Focal 300 IW LCR 6 створювалися установки домашнього кінотеатру 5.1 або багатоканальної системи, вони підійдуть для відтворення якомога реалістичнішого звучання всіх форм музики. Настінні або стельові колонки часто використовуються для передачі ефектів об'ємного звучання. Ці непомітні колонки, що легко вбудовуються в стіни, дозволяють відтворювати всю повноту саундтреків фільмів, не захаращуючи тильну частину вашої вітальні. Колонки IW з лінійки 300 Series також можуть встановлюватися навколо екрана, як стереоколонки та центральні колонки. Пристрої для домашнього кінотеатру повністю «зникають» у стінах та стелі, дозволяючи вам повною мірою насолодитися екраном та звуковими образами.

Мембрана складається з льоноволоконної серцевини, покритої двома шарами скловолокна. Екологічно чиста тканина надає мембрані легкість, міцність та здатність пом'якшення навантаження. Вона також забезпечує значну нейтральність тембрів. Чудова чіткість середніх та хороша насиченість низьких частот. Динамік діаметром 16,5 см забезпечує гарне утримання потужності та виняткову акустичну віддачу. Генерує звук потужністю 92 дБ.

Твітери TNV2 колонок Focal 300 IWLCR6 вже використовувалися в лінійках Chorus та Easya. У цій моделі використовується ексклюзивна технологія компанії Focal - увігнутий купол, що забезпечує оптимальну передачу енергії та обмежену спрямованість. Купол із алюмінієво-магнієвого сплаву гарантує наявність унікальних характеристик у плані міцності, пом'якшення високих частот для отримання м'якого та енергійного звучання. Шовковистий звук покращується ще й завдяки підвісу з мікропористого ПВХ, що підтримує купол. Для твітера колонки Focal 300 IW LCR 6 передбачені 3 регульовані положення (-3 дБ, 0 дБ, +3 дБ), що забезпечують налаштування рівня високих частот звуків у зоні прослуховування. Твітер можна встановлювати з нахилом (±20°) і повертати його на 360°. Ви можете спрямовувати твітер на зону прослуховування для збільшення точності відтворення високих частот та стереофонічності звукового образу. Ці дві настройки забезпечують контроль над частотними частотами осьової колонки.

Захисні сітки для всіх акустичних систем тепер повністю відповідають площі передньої панелі і не вимагають запасу при підготовці монтажного місця. Кріпляться вони просто на магнітах, що суттєво полегшує життя інсталяторам. Також спрощена процедура кріплення акустичних систем у ніші після встановлення – у деяких моделях достатньо повернути виведені на передню панель важелі на півоберта, і монтаж завершено.

Характеристики Focal 300 IW LCR 6

  • Динаміки 2 x 16,5 см вуфери, 10 см Льон середнього рівня, 25 мм твітер Al/Mg
  • Чутливість (2,83 В/1 м) 92 дБ
  • Частотна характеристика (+/- 3 дБ) 40 Гц – 28 кГц
  • Низькочастотна точка (-6 дБ) 33 Гц
  • Номінальний імпеданс 8 Ом
  • Мінімальний імпеданс 2,9 Ом
  • Рекомендована потужність підсилювача 50 – 150 Вт
  • Зовнішні розміри (В х Ш х Г) 600 x 220 x 98 мм
  • Діаметр вирізу (X Ш) 568 x 191 мм
  • Глибина вирізу 93 мм
  • Вага нетто (з передніми гратами) 5.65kg
  • Загальна вага (з упаковкою) 7,9 кг
 
Характеристики
БрендFocal
Модель300 IWLCR6
ТипВбудована акустика
Тип акустики, що вбудовуєтьсяВбудована у стіну
Рекомендована потужність підсилювача50 – 150 Вт
Частотний діапазон40 Гц - 28 кГц (+/- 3 дБ)
Імпеданс8 Ом, мінімальний 2,9 Ом
ДинамікиСЧ – 10 см
Діаметр НЧ (НЧ/СЧ) динаміка2 x 16,5 см вуфери
Твіттер25 мм твітер Al/Mg
Чутливість92 дБ
КолірБілий
Розмір отвору, що вирізається(X Ш) 568 x 191 мм
Монтажна глибина93 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Вага без упаковки5.65 кг

Напишіть відгук

Вбудована акустика Focal 300 IWLCR6 White

Focal 300 IW LCR 6 призначена для вбудовування у стіни. Вона розроблена для точної передачі музичних уривків для стереопрослуховування чи перегляду фільмів з багатоканальним звуком. Вона відрізняється природними та чіткими середніми частотами, що ідеально підкреслюють голоси виконавців або діалоги у фільмах.

Ціна за 1шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ