Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
При замовленні від 5000 грн
безкоштовно
Києвом:
1-2 робочі дні
По Україні:
Нова Пошта
Відправка замовлення на наступний день
Вартість та термін уточнюйте
Борошно червоної сочевиці виготовляється методом жорнової обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і має корисні властивості.
Сочевиця знижує ризик виникнення серцево-судинних захворювань, діабету, ожиріння, і водночас покращує колір обличчя, стан шкіри та волосся.
Цей продукт не тільки наповнить ваш раціон корисними мікроелементами, але й забезпечить цінним білком, якого в сочевиці стільки, що можна практично повністю замінити м'ясо. При цьому в їжу надходять жирні кислоти, що у поєднанні з високим вмістом клітковини покращують роботу органів травлення, знижують рівень холестерину крові.
Це низькокалорійний продукт, що сподобається тим, хто стежить за своєю вагою, а також підійде шанувальникам натуральної та безглютенової їжі.
Сочевичне борошно не є прямою заміною пшеничного борошна і добре гармонує з вівсяним, лляним, гречаним, спельтовим та іншими. Покращує текстуру овочевих котлет та оладки, прикрасить своїм ароматом рибні страви та запіканки.
Вид | З червоної сочевиці |
Країна виробник | Україна |
Доставка/оплата | Товар на замовлення. Термін доставки до 14 днів. |
Вага | 500 г |
Виробник | Земледар |
Властивості | Безглютенові , Дієтичні , Натуральні |
Упаковка | Паперова |