CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite
CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite

CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite

  • ID товару: 30008

Новий товар

Відзначаючи 110-річчя чудової якості звуку, компанія Denon з гордістю представляє SACD-програвач Denon DCD-A110, випущений обмеженою серією в новому кольорі графіт. У моделі застосовано новий унікальний ЦАП та цифрову обробку сигналу Ultra AL32 для природного і дуже детального звуку.

Більше деталей

170 100 грн.

Дивитись всі товари бренду: Denon

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Грунтуючись на 110-річному досвіді компанії Denon в галузі аудіотехніки, ми створили наш новий флагманський SACD-програвач преміум-класу на безе запатентованої технології Advanced SVH. який перевершить усі ваші очікування. Цей ювілейний SACD-плеєр поставляється в унікальному графітовому кольорі та є ідеальною парою для стереопідсилювача PMA-A110.

  • Чудова якість звуку з 1910 року: Denon з гордістю представляє наш флагманський інтегральний SACD програвач DCD-A110 в унікальному графітовому кольорі.
  • Оригінальний привід Denon: з використанням оригінального запатентованого механізму Denon Advanced SVH для високої точності читання даних з будь-якого диска.
  • Слухайте музику всі залежно від формату: насолоджуйтесь вашою музичною колекцією не лише на SACD/CD, а й на дисках CD-ROM та DVD-ROM
  • Обробка сигналу за технологією Ultra AL32: за допомогою запатентованої технології Denon цифровий аудіосигнал згладжується для отримання максимально аналогової форми сигналу.
  • Повністю аналоговий режим відтворення звуку: увімкніть Analog, щоб вимкнути всі цифрові ланцюги програвача і слухати музику без будь-яких цифрових перешкод.
  • Більш широка та глибша звукова сцена: з новим цифро-аналоговим перетворювачем на безі 4 мікросхем BB1795 ви отримуєте точніший і детальніший звук з ідеально побудованою звуковою сценою.

SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite

Відзначаючи 110-річчя чудової якості звуку, компанія Denon з гордістю представляє SACD-програвач Denon DCD-A110, випущений обмеженою серією в новому кольорі графіт. У моделі застосовано новий унікальний ЦАП та цифрову обробку сигналу Ultra AL32 для природного і дуже детального звуку.

Сертифікат справжності та 5-річна гарантія
Цей флагманський SACD-програвач Denon обмеженої серії 110 Anniversary Edition поставляється зі спеціальним Сертифікатом автентичності з підписом головного інженера Denon та розширеною 5-річною гарантією.

Ultra AL32 Processing
DCD-A110 оснащений технологією Ultra AL32 Processing, найновішою технологією обробки аудіосигналів від Denon. Технологія Ultra AL32 Processing використовує алгоритм інтерполяції вхідного потоку даних, щоб отримати гладкішу форму хвилі, близьку до вихідного аналогового сигналу.

Цей алгоритм підвищує дискретизацію даних, дозволяючи отримати більш аналогову форму сигналу та покращуючи відтворення звуку. У Ultra AL32 Processing ми подвоїли частоту дискретизації потоку даних проти попереднім поколінням - з 384кГц до 1,5МГц. Отриманий в результаті звук відтворюється з високою деталізацією, без перешкод, точно локалізований, виразний в нижньому діапазоні і відповідає вихідному аналоговому сигналу.

Аудіо компоненти найвищої якості
Всі аудіокомпоненти, які ми використовуємо, були ретельно відібрані та оптимізовані для забезпечення найкращої якості звуку. DCD-A110 успадкував ряд компонентів від програвача DCD-SX1 Limited, нашого преміального SACD-плеєра, що продається лише в Японії. Високоточні та якісні комплектуючі широко використовуються в аудіо-ланцюгах та у схемі живлення, забезпечуючи більш високу потужність при наднизькому рівні шуму.

Нова схема цифро-аналогового перетворювача
Чотири цифро-аналогові перетворювачі на мікросхемах Burr Brown PCM1795, що працюють у паралельному режимі, це якісно інший рівень відтворення звуку з найвищою точністю, чудовою сценою та найкращим співвідношенням сигнал/шум.

У DCD-A110 не використовується як постфільтр традиційний операційний підсилювач. Програвач оснащений повністю дискретним каскадом, що фільтрує, з ретельно підібраними та індивідуально налаштованими компонентами, обраними інженерами Denon для досягнення видатних звукових характеристик і широкої і глибокої звукової сцени.

Технологія Advanced SVH та оригінальна конструкція шасі програвача
У конструкції приводу дисків використана фірмова технологія Advanced SVH, яка за рахунок використання потужного литого шасі та демпфуючих вставок з різних матеріалів повністю позбавлена внутрішніх резонансів та внутрішньої вібрації, викликаної обертанням диска. Низький центр тяжкості механізму також пригнічує будь-яку вібрацію, що виникає всередині механізму обертання диска.

Конструкція програвача також стійка до зовнішньої вібрації за рахунок застосування таких заходів, як зниження центру тяжіння та розміщення силового трансформатора поблизу ніжок. Усунення небажаної вібрації зводить до мінімуму помилки під час зчитування інформації з диска, підвищуючи чіткість та точність відтворення звуку.

Схема з максимально короткими електричними ланцюгами
Ланцюги DCD-A110 були ретельно розраховані так, щоб суворо дотримуватися філософії «прямий і короткий тракт» і зробити шляхи проходження електричних сигналів якнайкоротше. Це гарантує точне відтворення вихідного звуку в усьому звуковому діапазоні. Внаслідок цього, перешкоди між ланцюгами, а також взаємні наведення між лівим та правим каналами зводяться до мінімуму, забезпечуючи чистий та дуже прозорий звук.

Вібростійка конструкція шасі Direct Mechanical Ground Construction
Цілісність музичних сигналів погіршується у разі виникнення внутрішніх вібрацій, викликаних обертанням диска чи силовим трансформатором, чи вібрацій, викликаних звуковими коливаннями акустичної системи. Для запобігання таким впливам інженери Denon розробили схему придушення вібрації, яка називається Direct Mechanical Ground Construction. У цій конструкції, силові трансформатори (які самі є джерелами вібрації) були розміщені максимально низько, в результаті чого небажані вібрації гасяться корпусом, не впливаючи на електронні плати. Крім того, алюмінієва плита, на якій встановлений трансформатор, товщиною 1,2 мм, була посилена двома сталевими пластинами товщиною 1,6 мм для отримання тришарової структури високої міцності з достатньою масою, стійкою до вібрацій.

Характеристики Denon DCD-A110 Silver Graphite

Загальні

Формати, що відтворюються:CD, SA-CD, WMA/MP3/AAC
Підтримувані диски:CD, CD-R, CD-R / RW
Мови меню:EN/DE/FR/IT/NL/ES/SE/PL/RU
Пульт ДУ:так

Звук

Частота дискретизації:192 кГц 24 біт
Динамічний діапазон:122 дБ (SACD); 101 дБ (CD)
Діапазон частот:2 Гц – 50 кГц

Роз'єми

Аналоговий:вихід - 1 шт
Коаксіальний:вихід - 1 шт
Оптичний:вихід - 1 шт

Фізичні характеристики

Споживана потужність:42 Вт
Колір:Срібний Графіт
Габарити:434 x 405 x 138 мм
Вага:16,2 кг
 
Характеристики
БрендDenon
МодельDCD-A110
ТипCD/SACD плеєр
Частотний діапазон2 Гц – 50 кГц
Динамічний діапазон122 дБ (SACD); 101 дБ (CD)
Частота дискретизації192 кГц 24 біт
Підтримувані форматиCD, SA-CD, WMA / MP3 / AAC
споживана потужність42 Вт
КолірСірий
Розміри (Ш х В х Г), мм434 x 405 x 138 мм
Пульт ДУЄ
вага, кг16,2

Напишіть відгук

CD/SACD плеєр Denon DCD-A110 Silver Graphite

Відзначаючи 110-річчя чудової якості звуку, компанія Denon з гордістю представляє SACD-програвач Denon DCD-A110, випущений обмеженою серією в новому кольорі графіт. У моделі застосовано новий унікальний ЦАП та цифрову обробку сигналу Ultra AL32 для природного і дуже детального звуку.

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ