Підсилювач Takstar HA-101 Black
Підсилювач Takstar HA-101 Black Підсилювач Takstar HA-101 Black Підсилювач Takstar HA-101 Black Підсилювач Takstar HA-101 Black Підсилювач Takstar HA-101 Black

Підсилювач для навушників Takstar HA-101 Black

  • ID товару: 22900
  • Артикул: 90402524

90402524

Новий товар

Портативний підсилювач для навушників, потужність 1 Вт на 16 Ом, міні-джек 3,5 мм.

Більше деталей

4 070 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TAKSTAR

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Takstar HA-101 – портативний підсилювач для навушників, виконаний в ультралаконичному дизайні. Відрізняється збалансованим звучанням, достатньою потужністю, щедрим комплектом постачання (включаючи чохол для зберігання) та демократичною вартістю.

При першому знайомстві з HA-101 складається враження, що продукт родом із ЄС, що не так. Виною такому враженню може послужити його строгий дизайн, що виключає різного роду декор, що однозначно плюс для особливої цільової аудиторії продукту. Порадувала і складання пристрою: його корпус виконаний з алюмінієвого сплаву, анодованого до темного відтінку матового; якість припасування деталей - передбачувано висока. Схема управління представлена лише двома маніпуляторами: активатором додаткового баса та колесом регулювання гучності, що виступає паралельно "вимикачем" підсилювача. Набір інтерфейсів (з свою чергу) представлений портом micro-USB для заряджання батареї або запиту від мережі; 3.5 мм навушниковим аудіоджеком, а також 3.5 лінійним роз'ємом для підключення до джерела звуку. До речі, вся необхідна комутація передбачена комплектом постачання.

В основу підсилювального тракту закладені чіпи 0PA1612 та LME49600, доповнені ємними конденсаторами та низькошумним трансформатором. Примітно, що загальний фоновий шум підсилювального ланцюга становить чи не зразкові для даного класу пристроїв -97 дБВ, що в комплексі з помірним вихідним імпедансом дозволяє HA-101 органічно кооперувати не тільки з безліччю повнорозмірних навушників моделей, але і з чутливими IEM-ами. А ось максимальне значення вихідного струму становить 1 (THD≤1% 1 KHz RL: 16Ω), що теж досить непогано. Живить весь тракт в міру потужний акумулятор на 880 мАч, що забезпечує аж до 12 годин автономної роботи в умовах середньої гучності.

Головним завданням Takstar HA-101 є посилення вхідного аудіосигналу без істотних змін почерку джерела цього сигналу. Як наслідок, інженери Такстар віддали перевагу нейтральній звуковій сигнатурі, що дозволить слухачеві сповна оцінити автентичне звучання улюбленого смартфона/плеєра в парі з високоомними навушниками. Тим не менш, загальне звучання зв'язки можна частково змінити: для цього потрібно активувати режим посилення басу, який додасть загальної звукової картини м'якості, а області мід-басу (80 Гц) - вагомості та енергійності.

Характеристика:

  • Тип пристрою: Підсилювач

  • Формат пристрою: Портативний

  • Функція ЦАП: Ні

  • Підсилювач для навушників:

  • Входи: 3.5 мм

  • Виходи: 3.5 мм

  • Вихідна потужність навушникового підсилювача, мВт: 1000

  • Колір чорний

 
Характеристики
БрендTakstar
МодельTakstar HA-101 Black
Входи3.5 мм
Виходи3.5 мм
КолірЧёрный

Напишіть відгук

Підсилювач для навушників Takstar HA-101 Black

Портативний підсилювач для навушників, потужність 1 Вт на 16 Ом, міні-джек 3,5 мм.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ