Сабвуфер Polk Audio PSW 111
Сабвуфер Polk Audio PSW 111 Сабвуфер Polk Audio PSW 111 Сабвуфер Polk Audio PSW 111 Сабвуфер Polk Audio PSW 111

Сабвуфер Polk Audio PSW 111

  • ID товару: 4478
  • Артикул: 236444

236444

Новий товар

Ціна за штуку

Активний сабвуфер у компактному форм-факторі, динамік 8”, фазоінвертор на нижній панелі, потужність підсилювача 300 Вт, клас D, діапазон регулювання фільтра 60 – 120 Гц, габарити 432 x 381 x 381 мм, вага 10,4 кг.

Більше деталей

18 468 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Polk audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

У корпусі розміром кубічний фут сабвуфера Polk Audio PSW 111 об'єднані багато передових технологій цієї компанії, розроблені в області акустики даного класу. Цей компактний саб відмінно підходить для розміщення навіть у невеликих кімнатах, де він буде майже непомітний, проте забезпечить потужні, швидкі та глибокі баси.

Такі характеристики Polk Audio PSW 111 забезпечило застосування фірмової концепції Dynamic Balance – поєднання правильно вибраних матеріалів НЧ-динаміка, геометрії корпусу, електронної схеми за точного інженерного розрахунку. Аналізатор спотворень Klippel з урахуванням технології комп'ютерного моделювання забезпечив максимально ефективну роботу 8-дюймового басовика з допомогою оптимізації конструкції його магнітної системи. Підвіска дифузора була точно підібрана за показником гнучкості, щоб забезпечити його вільне переміщення з великою амплітудою і в той же час погасити будь-які паразитні вібрації. Дифузор низькочастотного динаміка виготовлений з композитного матеріалу, за рахунок чого при невеликій масі має високу механічну жорсткість. Потужність вбудованого підсилювача складає 300 Вт, при цьому його вихідні каскади розраховані для досягнення максимального демпфування навантаження, тобто отримання сфокусованого та опрацьованого басу.

Басовик у сабвуфері Polk Audio PSW 111 навантажений на фазоінвертор, вихідний отвір якого виведено на нижню панель для досягнення рівномірного поширення звукових хвиль у кімнаті прослуховування. Корпус саба, виготовлений із товстих МДФ, оснащений спеціально розрахованими внутрішніми стяжками для гасіння паразитних вібрацій та задемпфований. Сабвуфер оснащений лінійним стерео, LFE та акустичними входами, що забезпечує гнучкість підключення як у домашньому кінотеатрі, так і у двоканальних комплектах. Для налаштування звучання PSW 111 передбачені регулятори рівня сигналу та частоти налаштування вхідного фільтра. Також передбачені перемикач абсолютної фази сигналу та схема автоматичного включення сабвуфера при появі на вході сигналу та відключення після його відсутності протягом певного часу.


Особливості активного сабвуфера Polk Audio PSW 111

  • Фазоінвертор на нижній панелі
  • Конструкція Dynamic Balance
  • Лінійні, LFE та акустичні входи

Характеристики активного сабвуфера Polk Audio PSW 111

Потужність підсилювача 300 Вт
Динамік 8 дюймів, композит
Діапазон регулювання фільтра 60 - 120 Гц
Тип корпусу фазоінвертор на нижній панелі
Входи стерео (RCA), LFE (RCA), акустичний (пружинні)
Регулювання гучність, вхідний фільтр, перемикач фази
Схема автоувімкнення є
Габарити (ШхВхГ) 432 x 381 x 381 мм
Вага 10,4 кг

Напишіть відгук

Сабвуфер Polk Audio PSW 111

Ціна за штуку

Активний сабвуфер у компактному форм-факторі, динамік 8”, фазоінвертор на нижній панелі, потужність підсилювача 300 Вт, клас D, діапазон регулювання фільтра 60 – 120 Гц, габарити 432 x 381 x 381 мм, вага 10,4 кг.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ