Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска
Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска

Знятий з виробництва

Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска

  • ID товару: 3973

Новий товар

Антистатичний килимок із натурального коркового дерева. Ефективне гасіння резонансів та зниження рівня фонового шуму.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Thorens

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Аналоговий світ звуку має багато деталей та нюансів, якими не можна нехтувати. Це є частиною "чарівництва" аналогового звуку, який уже багато років знаходить своїх шанувальників, незважаючи на царюючу цифрову еру. Налаштування плеєра - це дуже важлива частина в процесі отримання найкращого звуку. Окрім правильного позиціонування, виставлення тонарма та інших налаштувань безпосередньо механізму програвача, на звук може впливати навіть зчеплення між опорним диском та платівкою. Це зчеплення і вібрації, що взаємно передаються один одному, також частково формують загальну звукову картину програвача. Можливо, вас може не влаштовувати результат. На допомогу може прийти спеціальний мат, що укладається на опорний диск.

Основне, на що може вплинути мат, - прозорість, легкість діапазону верхніх середніх частот, дисбаланс, зайву холодність або, навпаки, теплоту звучання. Якщо вам здається, що звук зайво теплий, невиразний або подача СЧ-діапазону вас не влаштовує, більше можуть підійти твердий мат (з вінілу, скла, кераміки). Якщо ж звук занадто різкий і холодний, або низькі частоти звучать сухо, можна звернути увагу на мати зі шкіри, пробки або фетру.

Нестатичний мат для опорного диска Thorens Platter Mat Cork & Rubber DM208 складається з дрібних гранул коркового дерева. Призначений для ефективного придушення типового резонансу, який створюється на вінілових дисках під час відтворення, а також для забезпечення безшумної основи.

Характеристики:

  • Тип: мат для програвача
  • Матеріал: пробкове дерево

Напишіть відгук

Антистатичний корковий мат Thorens DM208 для опорного диска

Антистатичний килимок із натурального коркового дерева. Ефективне гасіння резонансів та зниження рівня фонового шуму.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ