Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6
Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6 Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6 Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6 Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6 Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6 Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6

Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6

  • ID товару: 27558
  • Артикул: SCPSIMPLY45

SCPSIMPLY45

Новий товар

Обтискний інструмент Simply45 - це професійний високопродуктивний обтискний інструмент з храповим механізмом для припинення проходження Simply45 через модульні заглушки RJ45 (UTP/STP).

Більше деталей

5 159 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: SCP

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Обтискний інструмент Simply45 - це професійний високопродуктивний обтискний інструмент з храповим механізмом для припинення проходження Simply45 через модульні заглушки RJ45 (UTP/STP).

(Деталі: Simply45-Cat6, Simply45-Cat5E, Simply45-Cat5E-SH, Simply45-Boot-Cat6, Simply45-Boot-Cat5E)

Simply45-C rimper призначений для роботи з роз'ємами та черевиками Simply45 RJ45, але також працює з іншими прохідними модульними роз'ємами RJ45, такими як Platinum Tools EZ-RJ45.

особливості:

1. Храповий механізм для повного циклу стиснення. Обтискний інструмент із храповим механізмом вимагає, щоб установник завершив повний цикл обтиску. В той час, як деякі бренди RJ45 усувають цю функцію у своїх обтискних інструментах, Simply45 знає, що обтискний інструмент з храповим механізмом має вирішальне значення для забезпечення правильної посадки штирів RJ45 на провідники та правильної обрізки наскрізних проводів. Обтискний інструмент із храповим механізмом запобігає неповному підключенню роз'єму.

2. Синхронізовані ручки = більше сили при меншому зусиллі рук. В обтискному інструменті Simply45 використовуються синхронізовані ручки, які стискаються разом під час циклу обтиску. Ця синхронізація подає постійне та рівномірне зусилля безпосередньо на штепсельну розетку та на обрізку дроту. Результатом є більш плавний, швидкий та простий процес стискання. Інструмент для обтискання роз'ємів RJ45 Simply45 забезпечує більше зусилля, ніж будь-який інший обтискний інструмент RJ45. Рукоятки інструменту відкриваються на 4,25 дюйми (108 мм). Цей важіль забезпечує більше зусилля за меншого зусилля руки під час циклу обтиску. Інші обтискні інструменти RJ45 можуть працювати нормально, коли ви обтискаєте кабелі Cat5e, але коли ви починаєте обтискати кабелі LAN Cat6 або Cat6a, Зазвичай для завершення циклу обтиску потрібне сильне стиснення обох рук. Це пов'язано з тим, що в більшості інших обтискних інструментів RJ45 використовується тільки одна рукоятка для створення обтискного зусилля. У конструкції обтискного інструменту Simply45 RJ45 використовуються обидві рукоятки, що працюють в тандемі для забезпечення зжимного зусилля з набагато менше зусиль. Обтискання кабелю Cat6 однією рукою дуже простий. Це знижує стомлюваність рук, особливо коли вам потрібно виконати багато з'єднань на день.

3. Армована сталь для більшої стабільності. Виробник обернув обтискний інструмент Simply45 з армованої сталі для забезпечення стабільності інструменту під час циклу опресування. Проаналізувавши інші обтискні інструменти на ринку RJ45, виробник виявив, що інструменти, що використовують різні вставки, викликають велику нестабільність під час циклу обтиску. Згодом ця нестабільність призводить до погіршення обрізки проводів та неповної установки контактів RJ45 на провідники. Стабільність обтискного інструменту призводить до більш плавного циклу обтиску, кращого набору штифтів, більш послідовної обрізки дроту та більшої довговічності з часом. Тому цей обробний ніж працює плавно з меншими зусиллями.

4. Удосконалена конструкція різального леза. Інженери Simply45 витратили багато часу на розробку обтискного інструменту для проходу RJ45, який згодом забезпечував би стабільне обрізання проводів урівень з вилкою. Наскрізний обтискний інструмент Simply45 включає ці інженерні рішення. Ці інженерні особливості включають:

  • рівномірне зусилля, що прикладається до обрізних лез синхронізованими рукоятками обтискного інструменту;
  • більш стабільне обтискне гніздо;
  • фіксоване вирівнювання положення відвалу, що не потребує регулювання;
  • точніший кут без вигину леза;
  • різальне лезо із загартованої сталі з алмазним поліруванням.

В результаті виходить більш акуратне і стабільне обрізання проводів протягом багатьох циклів загортання.

5. Шаблон вирівнювання проводів там, де це потрібно. Лазер Simply45 гравірує схеми вирівнювання дротів типу A/B під обтискною муфтою. Ми також перераховуємо шаблон, що відповідає тому, як модульна вилка RJ45 вставляється в інструмент. Це дозволяє легко виконати останню перевірку, щоб переконатися, що дроти правильно вирівняні всередині вилки перед обтиском. Ця функція була рекомендована професійними установниками як остання перевірка перед обтиском модульного штекера RJ45. Усуває помилку, пов'язану з встановленням вирівнювання проводів нагору ногами у вилку.

6. Легка зміна леза. Тупі та зношені леза є однією з основних причин неправильного обрізання проводів при проході через модульні вилки RJ45. Виробник зробив заміну лез швидкою та легкою. 30 секунд — це все, що потрібно, щоб замінити лезо для обрізки. Жодних коригувань не потрібно. Усього один гвинт, і ви замінили лезо для обрізки. Компанія Simply45 вважає, що якщо ви зробите заміну ножів для обрізання дуже простий, установники змінюватимуть ножі для обрізання частіше.

7. Встановіть компенсатори натягу/чохли під час циклу обтиску. Simply45 пропонує вбудовані пристрої розвантаження від натягу/чохли, які притискаються до модульної вилки RJ45 під час циклу обтиску. Процес швидкий та безпечний. Використання компенсаторів натягу (чохлів) дуже важливе для захисту клем модульної вилки RJ45. Вбудовані пристрої для зняття натягу Simply45 працюють набагато краще, ніж інші пристрої для зняття натягу. Вбудовані пристрої розвантаження від натягу Simply45 мають вузьку форму (такої ж ширини, як модульна вилка RJ45). Це ідеально підходить для багатопортових патч-панелей, тому що ви можете легко вставляти та виймати вилки з роз'ємів.

8. Багатофункціональність. Наскрізний обтискний інструмент Simply45 також включає вбудовані кусачки та інструмент для зачистки проводів.

9. Працює з роз'ємами Platinum EZ-RJ45. Обтискний інструмент Simply45 працює з роз'ємами Platinum Tools EZ-RJ45. Це дозволяє установникам відразу скористатися обтискним інструментом Simply45 RJ45 і при цьому витратити запаси роз'ємів EZ, що є у вас. Таким чином, ваші попередні вкладення в акції RJ45 не будуть витрачені марно. EZ-RJ45 є зареєстрованим товарним знаком SullStar Technologies Inc.

10. Ергономічна ручка. Компанія Simply45 розробила цю модель з ергономічною рукояткою, яка знижує стомлюваність рук та знижує ймовірність їх прослизання.

Характеристики:

  • Тип аксесуару: обтискний інструмент
  • Особливості конструкції: удосконалена конструкція різального леза
  • Додатково: храповий механізм, ергономічна ручка, синхронізовані рукоятки, легка зміна лез, багатофункціональність
  • Матеріал: армована сталь
  • Розміри: 295 мм x 115 мм x 30 мм
  • Вага: 0.488 кг
  • Колір: червоний/чорний
 
Характеристики
БрендSCP
МодельSimply45 Heavy Duty Crimp Tool for RJ45 Plugs Cat5E & Cat6
Типобтискний інструмент
Колірчервоний Чорний
Розміри295 мм x 115 мм x 30 мм
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 шт
Додатковохраповий механізм, ергономічна ручка, синхронізовані рукоятки, легка зміна лез, багатофункціональність
Особливості конструкціїудосконалена конструкція різального леза
ВагаВага: 0.488 кг
Матеріалармована сталь

Напишіть відгук

Обжимний інструмент SCP Simply45 Heavy Duty Crimp Tool для RJ45 Plugs Cat5E & Cat6

Обтискний інструмент Simply45 - це професійний високопродуктивний обтискний інструмент з храповим механізмом для припинення проходження Simply45 через модульні заглушки RJ45 (UTP/STP).

Напишіть відгук

19 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ