Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black (JBLHPCCBLK)
Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black (JBLHPCCBLK) Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black (JBLHPCCBLK) Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black (JBLHPCCBLK)

Знятий з виробництва

Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black

  • ID товару: 8899
  • Артикул: JBLHPCCBLK

JBLHPCCBLK

Новий товар

JBL Charging Case Black (JBLHPCCBLK) - це портативна батарея ємністю 400 мАч у вигляді чохла для бездротових навушників JBL Headphones, а також більшості бездротових навушників-вкладишів.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: JBL

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

JBL Charging Case Black (JBLHPCCBLK) - це портативна батарея ємністю 400 мАг у вигляді зарядного чохла для бездротових навушників JBL, а також більшості бездротових навушників-вкладишів.

За допомогою JBL Headphones Charging Case насолоджуйтесь додатковим часом (до 16 годин) відтворення музики на бездротових навушниках-вкладишах.

Невелику та компактну, круглу портативну батарею можна переносити з собою куди завгодно навіть у кишені, оскільки через габарити її вага майже не відчутна. Повністю заряджена батарея подарує до 16 години додаткового часу відтворення для бездротових навушників.

Пристрій підтримує функцію швидкого заряджання. Зокрема, 15-хвилинна підзарядка навушників від батареї подарує цілу годину безперервного відтворення музичного звучання. Для того, щоб розпочати процес заряджання за допомогою батареї, необхідно помістити навушники всередину пристрою і підключити до JBL за допомогою вбудованого кабелю microUSB.

Зарядний чохол JBL для навушників виконаний із міцного кремнієвого матеріалу, що забезпечує оптимальний захист вміщеного всередину аксесуара.

JBL Headphones Charging Case також оснащений чотирма світлодіодними індикаторами рівня заряду, зовнішньою кнопкою живлення та вбудованим фіксатором ременя, що кріпиться до корпусу та сприяє зручному перенесенню пристрою. У комплектацію до батареї входять зарядний кабель та детальна інструкція із застосування.

особливості:

  • Міцний захист - Ваші навушники залишатимуться в безпеці під час заряджання
  • Портативний, компактний дизайн та зручна форма
  • Легка вага
  • Світлодіодні індикатори рівня заряду акумулятора
  • Збільшення тривалості роботи навушників до 16-ї години
  • Швидка підзарядка

Напишіть відгук

Портативна батарея для навушників JBL Headphones Charging Case Black

JBL Charging Case Black (JBLHPCCBLK) - це портативна батарея ємністю 400 мАч у вигляді чохла для бездротових навушників JBL Headphones, а також більшості бездротових навушників-вкладишів.

Напишіть відгук

20 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ