Мікшерний пульт Yamaha MG06X
Мікшерний пульт Yamaha MG06X Мікшерний пульт Yamaha MG06X Мікшерний пульт Yamaha MG06X Мікшерний пульт Yamaha MG06X

Мікшерний пульт Yamaha MG06X

  • ID товару: 19289

Новий товар

Компактний пульт мікшерний YAMAHA MG06X націлений на забезпечення чудового звучання в найрізноманітніших умовах мікшування. Оснащені тими ж мікрофонними передсилювачами, що і наші професійні консолі класу High-End, мікшер YAMAHA MG06X гарантує першокласне звучання, надійність та ефективність, яким славиться ця серія.

Більше деталей

5 325 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Yamaha

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Компанія YAMAHA представила новий пульт мікшерний YAMAHA MG06X. З інтуїтивним та простим у використанні інтерфейсом, мікшер YAMAHA MG06X відрізняється 6-ма каналами та зручністю використання для найрізноманітніших завдань та користувачів. Незалежно від сфери застосування, будь-то живих виступів, звукозапису або інсталяції, мікшерн YAMAHA MG06X дозволить працювати зі звуком з максимальною продуктивністю та неперевершеною у своєму класі якістю звучання.

Основні особливості YAMAHA MG06X:

  • 6-ти канальний мікшерний пульт
  • макс. 2 мікрофонних / 6 лінійних входів (2 моно + 2 стерео)
  • 1 стереошина
  • мікрофонні підсилювачі D-PRE з інвертованою схемою Дарлінгтону
  • високоякісні ефекти: SPX з 6 програмами
  • симетричні виходи XLR
  • атенюатор (PAD) на моновходах
  • фантомне харчування +48 В
  • металева конструкція

Компактний пульт мікшерний YAMAHA MG06X націлений на забезпечення чудового звучання в найрізноманітніших умовах мікшування. Оснащені тими ж мікрофонними передсилювачами, що і наші професійні консолі класу High-End, мікшер YAMAHA MG06X гарантує першокласне звучання, надійність та ефективність, яким славиться ця серія. Мікшерний пульт YAMAHA MG06X славиться своєю звуковою чистотою та м'яким відгуком, оснащений на досконалому рівні пульт YAMAHA MG06X дає вам саме ті інструменти, які дозволяють створити ваш власний унікальний звук.

Мікрофонні підсилювачі D-Pre
Мікшерний пульт YAMAHA MG06X оснащений високоякісними дискретними преампами D-PRE студійного рівня типу Class A, розробленими фахівцями YAMAHA. Преампи працюють за інверсною схемою Дарлінгтона, що складається з двох транзисторів у послідовному включенні, і забезпечує в результаті збільшений рівень сигналу при нижчому імпедансі. Передаючи натуральний жирний бас і гладкі відкриті верхи з дуже малим коефіцієнтом спотворень, преампи D-PRE здатні працювати в надзвичайно широкому діапазоні частот. Тим самим це говорить про здатність легко «перетравити» сигнал від будь-якого джерела без надмірного його «фарбування» та зберігаючи всі нюанси його оригінальної хвильової форми. Володіння такою "чистою" лінійною звуковою платформою заощадить ваш час, виключить зайву еквалізацію та обробку ефектами, часто необхідну для того, щоб "вилікувати" мікс.

Високоякісні операційні підсилювачі
Мікшерний пульт YAMAHA MG06X оснащений новим високоякісним операційним підсилювачем, розроблений спільно з виробником напівпровідникових приладів спеціально для консолей цієї серії. У той час як більшість операційних підсилювачів орієнтовані на електричний дизайн та ефективність, ми з виробником фокусувалися насамперед як звучання. Операційний підсилювач MG01 характеризується переробленою електричною схемою, в якій оптимізовано внутрішні компоненти та комутацію з використанням високоякісної кремнієвої підкладки та мідної проводки для максимальної деталізації звучання.

Фантомне харчування та дискретне зниження чутливості
Оснащений можливістю фантомного живлення, мікшер YAMAHA MG06X дозволяє повною мірою насолодитися збільшеним частотним діапазоном та високою чутливістю конденсаторних мікрофонів. Вхідні канали YAMAHA MG06X дозволяють підключати джерела мікрофонного і лінійного рівнів. А перемикач PAD знижує чутливість входу для сигналів великого рівня, що часто зустрічається під час роботи з підзвученими інструментами під час виступу. Ця функція дозволить уникнути кліпінгу та спотворень звуку.

Вбудований процесор ефектів SPX
Грамотна обробка ефектами завжди надає міксу лиск і професіоналізм. Моделі пультів MG з абревіатурою X та XU оснащуються цифровими мультиефектами процесорами Yamaha SPX, пропонуючи різнобічну колекцію ефектів. SPX допоможе розфарбувати ваш мікс, додавши глибину в мовні програми та атмосферу у виступ живої групи. Зокрема якісний «реверб» та затримка розширюють просторові рамки звуку з непідробним реалізмом та натуралізмом.

Світлодіодна індикація рівнів
Зручна світлодіодна індикація рівня, що легко читається, дозволяє оперативно моніторити рівні сигналів.

З надійними, стійкими до ударів сталевими корпусами з порошковим напиленням, мікшерний пульт YAMAHA MG06X пропонує неперевершений рівень надійності. Корпус та основна панель YAMAHA MG06X, виконані в лаконічному контурованому дизайні для оптимального теплообміну, рознесені із джерелом живлення. Це допомагає знизити шуми для аналогових схем та підвищити термін служби компонентів. Розміщення контрольних ручок управління над поверхнею корпусу гарантує, що будь-який вплив чи тиск на ручки не торкнеться плати або компонентів усередині.

Технічні характеристики YAMAHA MG06X:

  • Тип: аналоговий мікшерний пульт
  • Підсилювачі: D-Pre студійного класу
  • Операційний підсилювач: М01
  • Процесор ефектів: SPX
  • 3 типи реверберації та 3 типи ефекту затримки, для вокалу та інструментів.
  • Входи: 2 мікрофонні, 6 лінійних
  • Еквалайзер: 2-х смуговий hi-pass
  • Перемикач: PAD
  • Виходи: XLR балансні
  • Живлення: 48В.
  • Габарити: 14.9 x6.2 x20.2 см
  • Вага: 0.9 кг
 
Характеристики
БрендYamaha
МодельMG06X
ТипМікшерний пульт
Входи2 мікрофонних, 6 лінійних
ВиходиXLR балансні
живлення48 Ст.
Розміри (Ш х В х Г), мм149 x 62 x 202
ВагаВага: 0.9 кг
Еквалайзер2-х смуговий hi-pass

Напишіть відгук

Мікшерний пульт Yamaha MG06X

Компактний пульт мікшерний YAMAHA MG06X націлений на забезпечення чудового звучання в найрізноманітніших умовах мікшування. Оснащені тими ж мікрофонними передсилювачами, що і наші професійні консолі класу High-End, мікшер YAMAHA MG06X гарантує першокласне звучання, надійність та ефективність, яким славиться ця серія.

Напишіть відгук

5 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ