Кросовер Behringer CX2310 V2
Кросовер Behringer CX2310 V2 Кросовер Behringer CX2310 V2 Кросовер Behringer CX2310 V2 Кросовер Behringer CX2310 V2

Кросовер Behringer CX2310 V2

  • ID товару: 27333
  • Артикул: BE-0862

BE-0862

Новий товар

BEHRINGER CX 2310 SUPER X - 2-смуговий стерео/3-смуговий моно кросовер. Активний кросовер CX2310 має ті ж професійні якості, що і його «старший брат» CX3400: прецизійні схеми, високоякісні компоненти, надмалошумні операційні підсилювачі, збалансовані входи та виходи та інтуїтивне управління.

Більше деталей

6 051 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

BEHRINGER CX 2310 SUPER X - 2-смуговий стерео/3-смуговий моно кросовер.

Активний кросовер CX2310 має ті ж професійні якості, що і його «старший брат» CX3400: прецизійні схеми, високоякісні компоненти, надмалошумні операційні підсилювачі, збалансовані входи та виходи та інтуїтивне управління. На додаток до 2-х смугового стереорежиму і 3-х смугового монорежиму цей кросовер має окремий регульований моновихід для підключення до сабвуфера.

Двосмуговий стереофонічний / 3-смуговий монофонічний кросовер CX2310 забезпечує напрочуд точне поділ звукових частот завдяки сучасній схемі, чудовій першокласні компоненти, надмалошумні операційні підсилювачі та збалансоване підключення вводу/виводу. Крім того, CX2310 оснащений незалежно регульованим виходом для сабвуфера, що ефективно забезпечує додаткову смугу низькочастотну в діапазоні регулювання від 10 до 235 Гц. Використовуючи 1% метало-плівкові резистори, а також інші компоненти з надзвичайно жорсткими допусками, CX2310 може гарантувати хірургічно точний вибір частоти з неймовірно низьким тепловим шумом. Простіше кажучи, простий у використанні SUPER-X PRO CX2310 - один із найкращих за звучанням кросоверів у своєму класі!

Якість звуку

Коли звукова система правильно налаштована, вона стає потужною, збалансованою та ефективною. Бас напористий і щільний, а вокал та інструменти насичені, чіткі та чітко окреслені. Точна обробка сигналів кросовера CX2310 захищає важливі компоненти гучномовців та підвищує загальну ефективність системи. Всі вхідні та вихідні роз'єми балансні/небалансні XLR та оснащені фільтрами низьких частот 25 Гц для захисту низькочастотного драйвера, а також перемикачами відключення звуку та інвертування фази, що робить пошук та усунення несправностей навіть у великій системі практично без зусиль!

Що таке кросовер?

Швидше за все, якщо ви читаєте це, ви вже знаєте, що таке кросовер і знаєте, що він вам потрібний. Але якщо ви новачок у багатосмугових системах гучного зв'язку, ось короткий огляд. Гучномовці (які ми називаємо перетворювачами) перетворять електричні сигнали на звукові хвилі. І незалежно від того, наскільки добре спроектовано чи виготовлено перетворювач, він просто не може відтворити весь звуковий спектр сам по собі. Низькочастотні звуки, як правило, навантажують перетворювач на максимум, через що той же перетворювач не може відтворювати високі частоти з тією якістю звуку, якого він заслуговує. (Спробуйте заспівати високим фальцетом наступного разу, коли тиснутимете свою межу!)

Ось чому високоякісні звукові системи використовують кілька динаміків (вуфери та твітери) для розподілу роботи. У той час як низькочастотний динамік (зазвичай більший перетворювач) виконує всю важку роботу, твітер може легко обробляти високочастотний контент. Три- та чотирисмугові системи ще більше розподіляють роботу, дозволяючи окремим перетворювачам відтворювати частотний діапазон, для якого вони були розроблені. Функція кросовера полягає у поділі цих завдань між різними підсилювачами та перетворювачами.

Розділяй і володарюй

CX2310 забезпечує два режими роботи: 2-смугове стерео, для лівого та правого низьких частот (низькочастотні динаміки) та високих частот (високочастотні динаміки); і 3-смуговий моно для низьких, середніх і високих частот. У будь-якому режимі є додатковий вихід монофонічного сабвуфера з власними регуляторами частоти і рівня. Ця додаткова функція ефективно перетворює CX2310 на стереофонічний 2-смуговий + монофонічний 1-смуговий або монофонічний 4-смуговий частотний кросовер. Вихід сабвуфера представлений монофонічному режимі, оскільки люди сприймають надзвичайно низькі басові частоти як всеспрямовані. Для вашої зручності передня панель CX2310 оснащена елегантною світлодіодною матрицею, що легко читається, так що ви можете відразу побачити, який режим роботи був обраний і які елементи управління активні в даний момент.

Виняткова цінність

- Високоточний CX2310 - це надефективний і доступний спосіб оптимізувати продуктивність вашої звукової системи та водночас захистити ваші цінні інвестиції в гучномовці! Зверніться до авторизованого дилера Behringer або купіть SUPER-X PRO CX2310 онлайн вже сьогодні!

- Професійний 2-смуговий стерео/3-смуговий монофільтр з 24 дБ/октавними фільтрами Linkwitz-Riley.

- Додатковий вихід для сабвуфера з незалежним регулюванням частоти

- Абсолютно рівна сумарна амплітудна характеристика, нульова різниця фаз

- Індивідуальні регулятори посилення вихідного сигналу для всіх діапазонів

- Індивідуальні перемикачі відключення звуку на виході для легкого налаштування діапазону

- Індивідуальна інверсія фази для миттєвої корекції фази

- Перемикач фільтр верхніх частот 25 Гц фільтр на кожному вході для захисту низькочастотних динаміків.

- Сервобалансні та позолочені роз'єми XLR для всіх входів та виходів.

- Дуже високоточні потенціометри для оптимальної точності та відтворюваності.

- Перемикачі з підсвічуванням для безпечної роботи у темряві на сцені.

- Внутрішнє імпульсне джерело живлення (100 - 240 В ~) для безшумного звуку та низького енергоспоживання.

- Розроблено та вироблено в Німеччині

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

- Сумісність з 19": Так, можлива установка у стійку

- Вбудована висота (U): 1

- Сумісність із MIDI: Ні

- Цифровий: Ні

- Вхід для мікрофона: Ні

- Кількість каналів: 2

- Частотна характеристика від (Гц): 5

- Частота відгук до (Гц): 60000

- Компресор: Ні

- Еквалайзер: Ні

- Експандер: Ні

- Гейт: Ні

- Лімітер: Ні

- Посилення: Так

- Регульована атака/звільнення: Ні - Обрізання низьких частот

: Так

- Байпас: Ні

- GroundLift: Ні

- Перемикач педів: Ні

- активний/пасивний: активний

- Входи: XLR

- Виходи: XLR

- Фантомне харчування: Ні

- Світлодіодний затискач: Ні

- Перемикач навушників: Ні

- Адаптер: Ні

Напишіть відгук

Кросовер Behringer CX2310 V2

BEHRINGER CX 2310 SUPER X - 2-смуговий стерео/3-смуговий моно кросовер. Активний кросовер CX2310 має ті ж професійні якості, що і його «старший брат» CX3400: прецизійні схеми, високоякісні компоненти, надмалошумні операційні підсилювачі, збалансовані входи та виходи та інтуїтивне управління.

Напишіть відгук

1 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ