Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver
Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver

Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver

  • ID товару: 7984

Новий товар

Модель TEAC PD-301 є компактним CD-програвачом з вбудованим FM-тюнером і відноситься до 301-ої серії, яку компанія називає «референсною». Програвач оснащений USB-портом для флеш-накопичувачів, який підтримує специфікацію 3.0 з підвищеною швидкістю передачі даних.

Більше деталей

14 625 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: TEAC

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Добротний алюмінієвий корпус має привабливий «тіковський» дизайн і відрізняється чудовими антивібраційними властивостями, а його ширина складає всього 215 мм, тобто. половину від ширини стандартного Hi-Fi-компонента. Завдяки таким невеликим габаритам, модель можна встановлювати навіть на стіл або книжкову полицю. У верхній частині передньої панелі є тонкий щілинний слот для завантаження компакт-диска. Відтворення починається автоматично, як тільки CD увійде до слоту.

Підтримуються звичайні "компакти", а також CD-ROM/R/RW. Доступне програвання стислих форматів MP3 та WMA c CD-R. У центрі фасаду розташований цілком інформативний 2-рядковий дисплей з можливістю регулювання яскравості, який може відображати назву пісні та виконавця для форматів MP3, WMA та AAC з підтримкою ID3-тегів. У правій частині панелі знаходяться 4 кнопки керування відтворенням, а також кнопки викиду диска та селектора джерел. Ліворуч є клавіша живлення/standby з круговим підсвічуванням та USB-порт для флеш-накопичувачів (доступне програвання файлів у форматах WAV, AAC, MP3 та WMA). Не підтримуються жорсткі диски HDD.

Для цифро-аналогового конвертування застосовується чіп Burr-Brown PCM5142 компанії Texas Instruments, завдяки якому вдається одержати насичений і добре збалансований звук. Вбудований FM-тюнер дозволяє запам'ятати 20 пресетів на 20 радіостанцій.

На тильній панелі TEAC PD-301 крім звичайного лінійного RCA-виходу знаходяться два цифрові вихідні роз'єми (коаксіальний та оптичний), завдяки яким можна пустити цифровий сигнал на зовнішній ЦАП з метою підвищення якості звучання. Однак при цьому слід врахувати, що вивести можна лише сигнал з роздільною здатністю до 16 біт/44.1 кГц. Модель комплектується невеликим зручним пультом дистанційного керування.

Характеристики:

  • Відтворення: CD-Audio, MP3/WMA
  • Дискретизація ЦАП: 48 кГц
  • Розрядність ЦАП: 16 біт
  • Діапазон частот: 20 - 20000 Гц
  • Відношення сигнал/шум: 113 дБ
  • Коефіцієнт спотворень: 10.005%
  • Виходи:оптичний
 
Характеристики
БрендTEAC
МодельPD-301-S
ТипCD програвач
Тип установкиПоличний
Частотний діапазон20 - 20000 Гц
ЧІПBurr-Brown PCM5142
FM-тюнерЄ
ВходиUSB A-type; Коаксіальний S/P-DIF; 2 х лінійні
Вхід USBUSB-A
Виходи1 х RCA; 1 х коаксіальний; 1 х оптичний
Лінійний вихідЄ
Коефіцієнт нелінійних спотворень0,0015%
Співвідношення сигнал/шум113 дБ
ДисплейЄ
споживана потужність8 Вт
КолірСірий
Розміри (Ш x Р x В), мм215х232х61 мм
Пульт ДУЄ
ДодатковоФункція Auto Power Save: переводить програвач у режим standby після 30 хв простою; Максимальна кількість файлів, що підтримуються для CD і USB-накопичувачів: 300 (включаючи папки)
Вага без упаковки2.1 кг

Напишіть відгук

Мережевий програвач TEAC PD-301-S Silver

Модель TEAC PD-301 є компактним CD-програвачом з вбудованим FM-тюнером і відноситься до 301-ої серії, яку компанія називає «референсною». Програвач оснащений USB-портом для флеш-накопичувачів, який підтримує специфікацію 3.0 з підвищеною швидкістю передачі даних.

Напишіть відгук

15 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ