ЦАП+підсилювач cocktail Audio X35 Black
ЦАП+підсилювач cocktail Audio X35 Black ЦАП+підсилювач cocktail Audio X35 Black

ЦАП+підсилювач Cocktail Audio X35 Black

  • ID товару: 7229

Новий товар

CocktailAudio X35 - це найінноваційніша система Hi-Fi в режимі «все-в-одному», яка є CD Ripper, Музичний сервер, Мережевий стример, Музичний рекордер з вбудованим підсилювачем потужністю 200 Вт і т.д.

Більше деталей

86 100 грн.

Дивитись всі товари бренду: Cocktail Audio

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

CocktailAudio X35 - це найінноваційніша система Hi-Fi в режимі «все-в-одному», яка є CD Ripper, Музичний сервер, Мережевий стример, Музичний рекордер з вбудованим підсилювачем потужністю 200 Вт і т. д. Просто підключіть динаміки, щоб випробувати справжній звук високої точності та відмінні функції. Просто підключивши акустику, ви одразу отримаєте відмінну систему hifi з універсальними функціями. X35 забезпечить вам якість звуку на рівні аудіофілів. Захоплююча якість звуку, що забезпечується кваліфікованими компонентами та технологією проектування схем.


Оснащений кваліфікованими компонентами, такими як ESS SABRE³² Референсний ЦАП ES9018K2M, два високопродуктивних цифрових підсилювача, генератор TCXO і високоякісний тороїдальний трансформатор, включаючи ізольовану технологію проектування схем джерела живлення та власні ноу-хау R&D для проектування.


Високопродуктивні системні ресурси та спеціалізоване програмне забезпечення. Заснований на двоядерному процесорі ARM Cortex A9, що працює на частоті 1,0 ГГц, та спеціально розробленому програмному забезпеченні, X35 отримав все готове для забезпечення високої продуктивності роботи, безліч функцій, заснованих на розширеному програмному забезпеченні, розробленому вдома.


Високопродуктивні два цифрові підсилювачі для лівого та правого каналу з динамічним, загальним 200Вт посиленням та низьким гармонійним спотворенням. X35 має два цифрові підсилювачі, вбудовані окремо для лівого та правого каналів, для створення потужного звуку з надзвичайно низьким спотворенням.


Підтримка різних аудіо-форматів високої роздільної здатності DSD64, DSD128, DSD256, DXD (24 біт / 352,8 кГц), до 32 біт / 384 кГц PCM-сигнал, включаючи HD FLAC (24 біт / 192 кГц), HD W / 192 кГц), APE / CUE, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, AIF, AAC, M4A, MP3, Ogg Vorbis, PCM, M3U, PLS і т.д.


CD Ripping із метаданими CD Gracenote та обкладинкою альбому. Завантажте всі свої компакт-диски в базу даних музики X35 у форматі FLAC, ALAC, WAV або MP3 за допомогою метаданих CD та обкладинки альбому від Gracenote. Функція бази даних музики. X35 має добре організовану базу даних Music Database, яка пропонує дуже приємні та зручні функції, такі як ПОШУК, відображення на дисплеї за текстом або обкладинкою тощо.


Вхід із фонокоректором для вашого вінілового програвача. Просто підключіть LP програвач до X35 безпосередньо. Ви можете насолоджуватися чудовою музикою LP з відмінним звуком і записувати її в X35 у цифровому файлі. Звичайно, X35 пропонує дуже розумну та зручну функцію автоматичного різання для редагування записаної музики з легкістю


Запис із частотою дискретизації 192 кГц, X35 пропонує функцію запису для інтернет-радіо, DAB+/FM-радіо, аналогового входу, фонового входу, входу AUX та цифрового входу. Ви можете зробити власну колекцію цифрової музики з високоякісним звуком.


Підключіть X35 до вашої мережі для потокової передачі музики на інші пристрої, з інших пристроїв, прослуховування музичних сервісів на базі хмарних обчислень і віддаленого керування за допомогою мобільних пристроїв за допомогою нашої програми дистанційного керування, NOVATRON MusicX або керуванням за допомогою WebInterface. Управління віддалено за допомогою мобільних пристроїв за допомогою програми віддаленого управління, що настроюється, MusicX. Керування віддалено за допомогою ПК через веб-інтерфейс. Ви можете керувати X35 через ПК завдяки функції веб-інтерфейсу.


Підтримка різних мережевих протоколів, таких як UPnP Server/Client/Renderer, Samba Server/Client. Ви можете передавати пісні на інші сумісні пристрої та інші пристрої, які знаходяться в одній мережі. AirPlay та Spotify підключення. Ви можете відтворювати пісні з пристроїв iOS та музики від Spotify на X35 бездротовою мережею


Основні музичні потокові служби вже інтегровані. Ви можете отримати доступ до десятків тисяч інтернет-радіостанцій та онлайн-музичних сервісів, таких як TIDAL, Deezer та Qobuz. 7-дюймовий великий екран дозволить вам легко керувати X35 за допомогою інтуїтивно зрозумілого графічного інтерфейсу та підключати його до телевізора або зовнішнього екрана, щоб переглянути більший графічний інтерфейс або слайд-шоу фотографій під час прослуховування музики.


Вбудований DAB+/FM-тюнер. Насолоджуйтесь високоякісним цифровим радіо через DAB + Tuner та записуйте будь-яку пісню або транслюйте з високою якістю звуку.


Передня панель X35 оснащена алюмінієвою пластиною товщиною 13 мм із різкою з ЧПК та загальним металевим корпусом. Литі під тиском алюмінієві ніжки забезпечують жорсткість, поряд із додатковим опором від зовнішніх вібрацій. Сховище для музичного сервера. 3.5"/2.5" жорсткий диск SATA та твердотільний накопичувач (SSD) приймаються до X35, який підтримує до 8 Тб. Ви можете легко встановити сховище завдяки спеціальному відсіку (скрині) накопичувача для зберігання даних.

Загальні
Назва COCKTAILAUDIO X35 Black
Виробник COCKTAILAUDIO (Корея)
Тип пристрою Підсилювач, мережевий програвач, CD програвач, ЦАП
Напруга живлення, 100 – 240
Колір Чорний (Black)
Габарити, мм 441 x 330 x 111
Гарантія 2 роки
Основні характеристики
Кількість каналів 2
Потужність 8 Ом, Вт 2 х 100
Коефіцієнт гармонік, % 0,0004
Динамічний діапазон, дБ 127
Аудіо ЦАП Sabre32 ES9018K2M
Підтримувані формати DSD64, DSD128, DSD256, DXD 24Bit/352.8KHz, HD WAV 24Bit/192KHz, HD FLAC 24Bit/192KHz, APE/CUE, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, AIF, AAC, M4A, MP3 , M3U, PLS
Поточні протоколи DLNA, UPnP, інтернет радіо, потокові сервіси TIDAL, Deezer, Qobuz, Spotify Connect
Відтворювані диски CD, CD-DA, CD-R, CD-RW, DVD-R/RW
Об'єм HDD Опціонально 2.5/3.5-дюймовий HDD/SSD SATA, до 8TB, файлова система, що підтримується: Linux (ext3), NTFS, FAT32
Вбудований тюнер DAB+/FM
Фонокоректор ММ-тип
Привід Є
Пульт ДУ Є
Особливості Копіювання CD на внутрішній накопичувач
Сполучні роз'єми вхід
Coaxial 1 x S/PDIF (RCA), 1 x AES/EBU (XLR)
Optical 1 x Toslink
Ethernet 1 x Ethernet (RJ45)
WiFi Опціональний USB WiFi донгл 801.11b/g/n
USB 4 х USB тип А
Аналогові аудіо 2 x RCA, 1 x 3,5 мм
Антена FM Є
Сполучні роз'єми вихід
Coaxial 1 x S/PDIF (RCA), 1 x AES/EBU (XLR)
Optical 1 x Toslink
Аналогові аудіо 1 x RCA
Акустичні 2 пари
Навушники 1 х 6,3 мм
 
Характеристики
Брендкоктейль Audio
МодельX35
ТипЦАП+підсилювач
Кількість каналів2
Динамічний діапазон127 дБ
Входи1 x S/PDIF (RCA), 1 x AES/EBU (XLR) Optical 1 x Toslink Ethernet 1 x Ethernet (RJ45) WiFi ,Аналогові аудіо 2 x RCA, 1 x 3,5 мм
Вхід USBUSB 4 х USB тип А
Виходи1 x S/PDIF (RCA), 1 x AES/EBU (XLR) Optical 1 x Toslink Аналогові аудіо 1 x RCA Акустичні 2 пари Навушники 1 х 6,3 мм
живлення100 - 240 В
Об'єм вбудованого HDDОпціонально 2.5/3.5-дюймовий HDD/SSD SATA, до 8TB, файлова система, що підтримується: Linux (ext3), NTFS, FAT32
Підтримувані форматиDSD64, DSD128, DSD256, DXD 24Bit/352.8KHz, HD WAV 24Bit/192KHz, HD FLAC 24Bit/192KHz, APE/CUE, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, AIF, AAC, M4A, MP3 , M3U, PLS
Коефіцієнт гармонійних спотворень:0,0004
КолірЧорний
Розміри (Ш x Р x В), мм441 x 330 x 111
Пульт ДУЄ
ОсобливостіВідтворювані диски CD, CD-DA, CD-R, CD-RW, DVD-R/RW
ЦАПSabre32 ES9018K2M
MM-фонокоректорММ-тип

Напишіть відгук

ЦАП+підсилювач Cocktail Audio X35 Black

CocktailAudio X35 - це найінноваційніша система Hi-Fi в режимі «все-в-одному», яка є CD Ripper, Музичний сервер, Мережевий стример, Музичний рекордер з вбудованим підсилювачем потужністю 200 Вт і т.д.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ