Цифровий пульт мікшерний Behringer S32
Цифровий пульт мікшерний Behringer S32 Цифровий пульт мікшерний Behringer S32 Цифровий пульт мікшерний Behringer S32

Цифровий пульт мікшерний Behringer S32

  • ID товару: 26830
  • Артикул: BE-0801

BE-0801

Новий товар

Мікшерний пульт Behringer S32 – стейджбокс з 32 підсилювачами Midas та 16 виходами. Стейджбокс S32 – це одна із новинок компанії Behringer. На відміну від моделі S16, цей пристрій обладнано 32 входами з підсилювачами Midas та 16 виходами. Новинка може використовуватися як мультикор з будь-яким аналоговим мікшером або у зв'язці із цифровою консоллю X32 та системою персонального моніторингу.

Більше деталей

62 152 грн.

77 Товари(ів)
Передзамовлення

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Behringer

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Behringer S32 стейджбокс, забезпечує 32 дистанційно керованих мікрофонних підсилювачів MIDAS і 16 аналогових збалансованих XLR. KLARK TEKNIK, лідер у галузі високоякісної цифрової обробки звуку, винайшли технологію AES50 SuperMac, яка використана в S32. З пори появи у 1970 MIDAS має довгу історію інновацій та лідерства у світі консолей аудіо мікшування.

Зайняті в найвідоміших установках у всьому світі легендарні консолі MIDAS, такі як XL4 і H3000, швидко стали галузевим стандартам. MIDAS заробив їхню бездоганну репутацію через їхній без-компромісний підхід до обробки аудіо та якості складання, особливо зокрема, підсилювачів, які вважаються експертами галузі найкращими. Behringer з гордістю включає мікрофонні підсилювачі MIDAS у свої продукти для отримання максимально високої якості аудіо в будь-якому середовищі. S32 був спочатку розроблений для флагмана цифрових пультів мікшера - X32, але з можливістю AES50 мережі можна в потужний набір функцій S32 додавати ще і ще.

Ядро X32 може бути використане для запуску незалежного моніторного міксу, він також може передавати і обмінюватися всім I/O з FOH і, при цьому неважливо, чи ви використовуєте консолі серії X32 або будь-який інший цифровий мікшер, який підтримує MADI, Dante, ADAT або AES50 введення/виводи. Всесвітньо відомі інженери Klark Teknik, MIDAS, TurboSound та Behringer усі зібралися разом, щоб створити щось справді інноваційне, те, що змінить живі виступи та студійні роботи назавжди – ласкаво просимо до ULTRANET. Ця революційна технологія плавно передає до 16 незалежних каналів 24-бітових цифрових аудіо та керуючих даних за допомогою одного кабелю Cat 5e між сумісними цифровими пристроями – змішувачі, I/O, гучномовці та персональні системи моніторингу.

Переваги, реалізовані через цифрові мережі ULTRANET, у порівнянні з традиційними аналоговими методами, включають: всі звукові сигнали непроникні для радіочастотної інтерференції (RFI); сигнал перехресних перешкод усувається, та простоту використання у значній кількості зекономленого часу під час шоу. ULTRANET effectuates потужна цифрова еко-система, яка дає вам безпрецедентну простоту розгортання, продуктивності та управління для систем персонального моніторингу Behringer P16 та спікерів серії Turbosound IQ.

Тип мікшерного пульта Стейджбокс

Аналогові входи 32 MIDAS повністю програмованих мікрофонних підсилювачів для аудіофільської якості звуку

Аналогові виходи 16 аналогових, серво-збалансований XLR виходу

Гарантія 12 місяців

Behringer S32

Behringer S32 стейджбокс, забезпечує 32 дистанційно керованих мікрофонних підсилювачів MIDAS і 16 аналогових збалансованих XLR. KLARK TEKNIK, лідер у галузі високоякісної цифрової обробки звуку, винайшли технологію AES50 SuperMac, яка використана в S3

Технічні характеристики:

32 MIDAS повністю програмованих мікрофонних підсилювачів для аудіофільської якості звуку

16 аналогових, серво-збалансований XLR виходу

AES50 мережеві порти SuperMac мережеві можливості Кларк Teknik для ультра-низкої латентності

ULTRANET підключник для системи моніторингу P16

Цифрове підключення керування акустичною системою Turbosound із ULTRANET мережевими можливостями

Автоматичний режим AES50 спліт при підключенні між Behringer X32 Series FOH та моніторними консолями

Подвійні порти AES50 для каскадування додаткових S16, SD16 або SD8 stageboxes - без маршрутизатора

2 AES-3 порти (AES/EBU) для прямого підключення контролерів системи PA з цифровими входами

Подвійні виходи ADAT, що забезпечують 16-канальний цифровий вихід на два оптичні роз'єми TOSLINK

Mute All функція виправлення будь-яких входів на сцені

MIDI IN/OUT для двонаправленого зв'язку між консоллю Behringer X32 Series та MIDI пристроями

Дистанційне керування через екранований кабель CAT5e до 100 м

Роз'єм USB для оновлення системи через ПК

"Планета Земля" ("Planet Earth") імпульсне джерело живлення для максимальної гнучкості (100 - 240 В ~), безшумне звуковідтворення, чудові перехідні характеристики плюс низьке споживання енергії

"Побудований як танк", але компактний, на сталевих шасі для встановлення у стійку, займає 3U

Напишіть відгук

Цифровий пульт мікшерний Behringer S32

Мікшерний пульт Behringer S32 – стейджбокс з 32 підсилювачами Midas та 16 виходами. Стейджбокс S32 – це одна із новинок компанії Behringer. На відміну від моделі S16, цей пристрій обладнано 32 входами з підсилювачами Midas та 16 виходами. Новинка може використовуватися як мультикор з будь-яким аналоговим мікшером або у зв'язці із цифровою консоллю X32 та системою персонального моніторингу.

Напишіть відгук

8 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ