Кабель SCP 14/2OFC-HD-WT-D 152m

Кабель акустичний SCP 14/2OFC-HD-WT-D

  • ID товару: 21294
  • Артикул: SCP0721401D

SCP0721401D

Новий товар

Акустичний кабель SCP 14/2OFC-HD-XX-D — Конструкція 2×2.11 мм2 (вита неекранована пара) багатожильних провідників з безкисневої міді (99.97%), ізольованих ПВХ (PVC) у ПВХ стійкою до сонячного світла та для безпосереднього укладання в ґрунт (Heavy Duty PVC-UV) оболонці.

Ціна вказана за 1м

Більше деталей

144 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: SCP

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Акустичний кабель SCP 14/2OFC-HD-XX-D — Конструкція 2×2.11 мм2 (вита неекранована пара) багатожильних провідників з безкисневої міді (99.97%), ізольованих ПВХ (PVC) у ПВХ стійкою до сонячного світла та для безпосереднього укладання в ґрунт (Heavy Duty PVC-UV) оболонці. Збалансована конструкція пари. Розривна нитка Rip Сord нейлонова нитка для легкого витягування та зняття оболонки із ПВХ. Класифікація Direct Burial - кабель для укладання в ґрунт у кабельній трасі.

Застосовується для підключення аудіо систем у системах мультирум та домашнього кінотеатру. Hi-End професійне аудіо під час монтажу в стіну, підключення акустичних систем домашнього кінотеатру та стерео систем. Телефонні та інші канали зв'язку, такі як голос, дані та аудіо для локальних систем клієнтів. Клас 2 та 3 низьковольтне харчування. Стійкий до прямого сонячного світла під час зовнішньої установки.

Маркування кабелю — З послідовними маркуваннями фути/метри та позначеннями кімнати/зони/виходу для легкої ідентифікації кабелю. Інформацію про місцезнаходження та застосування можна обвести маркером. Кожна кімната позначається абревіатурою, яка повідомляє Вам, де конкретно йде кабель (тобто Br1, GAR, KIT тощо).

Oxygen Free Copper - Безкиснева мідь (OFC) в акустичних кабелях серії FX, щоб забезпечити чудову якість звуку у Ваших системах. Вища чистота міді означає кращу передачу сигналу низького рівня та відмінний звук.

Кругла оболонка — Щоб допомогти Вам витягуючи кабель не зачепитися, оболонка якомога кругліша. Інші дизайни оболонки із заповнювачем робить кабелі більш дорогими та складними в зачистці. Відсутність заповнювачів та заміна їх на ідеальну оболонку.

Direct Burial — Кабель класифікований для безпосереднього укладання в ґрунт, зберігаючи для Вас гроші та необхідність купівлі 2 різних кабелів для внутрішніх/зовнішніх застосувань. Це означає менше кабелю для покупки та запасу на Вашому складі.

Rip Сord – Розривна нитка для легкого витягування та зняття зовнішньої оболонки кабелю.

Зовнішня оболонка Heavy Duty PVC-UV ПВХ дуже стійкий до ультрафіолетового випромінювання і для безпосереднього укладання в грунт для запобігання гнучкості.


Характеристики

  • Тип кабелю: Акустичні в бухтах
  • Область застосування: застосовується в стереосистемах та домашніх кінотеатрах для з'єднання акустичної системи з AV-ресивером, підсилювачем, стереоресивером, CD-ресивером
  • Країна (Головний офіс): США
  • Довжина у бухті: 152 м
  • Колір зовнішньої оболонки: Білий
  • Матеріал провідника: мідь
  • Опис матеріалу: багатожильний провідник (105/0.16 OFC), безкиснева мідь високого ступеня очищення (99.97%)
  • Перетин акустичного кабелю в бухті: 2x2.1 кв.мм
  • AWG №: 14
  • Зовнішня оболонка: Heavy Duty PVC-UV
  • Ізоляція провідника (-ів): ПВХ

Ціна вказана за 1м

 
Характеристики
БрендSCP
Модель14/2OFC-HD-WT-D
Тип кабелюАкустичний
Перетин акустичного кабелю2х2.08 мм²
ЗастосуванняДля закладки у стіну, Для внутрішнього застосування, Для домашнього кінотеатру
Матеріал ізоляціїполівінілхлорид (ПВХ)
Матеріал провідникаЧиста безкиснева мідь OFC
Зовнішня оболонкаHeavy Duty PVC-UV
Кількість провідників2
КолірБілий
Доставка/оплатаЦіна вказана за 1 м

Напишіть відгук

Кабель акустичний SCP 14/2OFC-HD-WT-D

Акустичний кабель SCP 14/2OFC-HD-XX-D — Конструкція 2×2.11 мм2 (вита неекранована пара) багатожильних провідників з безкисневої міді (99.97%), ізольованих ПВХ (PVC) у ПВХ стійкою до сонячного світла та для безпосереднього укладання в ґрунт (Heavy Duty PVC-UV) оболонці.

Ціна вказана за 1м

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ