Навушники Devialet Gemini Black
Навушники Devialet Gemini Black Навушники Devialet Gemini Black Навушники Devialet Gemini Black Навушники Devialet Gemini Black Навушники Devialet Gemini Black

Знятий з виробництва

Навушники Devialet Gemini Black

  • ID товару: 19326

Новий товар

Devialet Gemini – серйозна заявка на успіх у категорії внутрішньоканальних TWS від французького бренду Devialet. За 15-річний досвід в аудіо, це перший продукт такого формату від бренду-корифею.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Devialet

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Навушники мають фірмову технологію активного шумоподавлення. Доступно три рівні – низький, високий та для літака. Завдяки гібридній структурі навушникам вдається відсікати різні шуми, забезпечуючи комфортне прослуховування в будь-якому оточенні. Пара мікрофонів служить чудовим інструментом для системи гібридного шумоподавлення. Технологія внутрішньої компенсації затримки IDC®️ разом із спеціально розробленими цифровими фільтрами ефективно бореться із зовнішнім шумом. Насолоджуйтесь музикою, де б ви не були, без необхідності викручувати гучність на максимум.

Цікаво, що в Devialet Gemini поряд з ANC передбачено два режими прозорості - високий і низький. Пара мікрофонів у режимі синхронної роботи передають навколишні звуки такими, якими вони є. В результаті для живої розмови більше не потрібно виймати навушник. Фокусуючись на діапазоні частот 300-3000 Гц, технологія дозволяє передати всі нюанси голосу співрозмовника без зайвого шуму. У зовнішньому вигляді переважають плавні форми, а гладкий пластик лише підкреслює лаконічність. Матеріал кейсу дуже схожий на матеріал корпусу Phantom Reactor Matte Black. Що стосується кейсу, то кришка чохла відкривається на кшталт слайду. У навушниках продуманий захист від пилу та вологи, який у свою чергу відповідає класу IPX4. Багато уваги приділено і правильному розташуванню навушників у вусі.

Особливість Devialet Gemini у тому, що вони здатні за п'ять секунд визначити, які саме насадки підійдуть вам найкраще та видати результат через фірмову програму. Функція Ear Active Matching EAM®️ автоматично налаштовує сигнал відповідно до форми внутрішнього вуха людини, щоб досягти захоплюючих вражень від прослуховування. Іншими словами, йдеться не тільки про комфорт та надійність носіння, а й про сприйняття звуку. Крім того, це впливає на пасивну звукоізоляцію. Крім того, в комплекті є 4 пари насадок різного розміру для більш тонкого підбору. Devialet Gemini мають фірмову систему контролю тиску усередині слухового каналу. Pressure Balance Architecture (PBA®) – це технологія, яка по суті полягає у застосуванні каскадних декомпресуючих камер. Кожна камера має спеціальну зовнішню сітку. В результаті це підвищує пасивну звукоізоляцію системи. Як результат – відмінний звук, позбавлений спотворень та комфорту при тривалому використанні. Сенсорна панель дозволяє керувати всіма передбаченими функціями.

Налаштування за умовчанням дуже інтуїтивні, а саме: одиночний торкання для відтворення або паузи, тривалий торкання для перемикання між режимами активного шумозаглушення та прозорості, подвійний торкання для активації голосового помічника (Siri або Google Assistant). Переналаштувати сенсорне керування можна у додатку від виробника. Фірмова програма Devialet Gemini, яка доступна до встановлення на смартфон (підтримується на Android та iOS), у свою чергу дозволяє зручно керувати всіма функціями навушників. До того ж, завдяки підтримці 6-смугового еквалайзера, можна персоналізувати не лише керування, а й звук. Вбудований акумулятор забезпечує навушникам більше 6 годин роботи від однієї зарядки в режимі відтворення до 4 при дзвінках або ANC. Кейс, однак, підвищує час роботи до 24 години. Повна зарядка акумулятора навушників займає 1.5 год. У той же час, для повної зарядки кейсу потрібно 3.5 години. До того ж, він підтримує бездротову зарядку. Комплектація Навушники Кейс для зарядки Кабель для зарядки Type-C Силіконові амбушюри: маленькі маленькі середні — 2 пари великі Інструкція швидкого старту Гарантійний талон

Характеристики:

  • Тип конструкції: Внутрішньоканальні
  • Акустичне оформлення: Закриті
  • Тип випромінювача: Динамічні
  • Кількість випромінювачів: 1
  • Розмір випромінювача: 10 мм
  • Діапазон частот: 5 Гц - 20 кГц
  • Тип підключення: TrueWireless
  • Версія Bluetooth: 5.0
  • Кодек Bluetooth: AAC, Apt-X, SBC
  • Активне шумозаглушення (ANC): Так
  • Мікрофон: Так
  • Дальність роботи: 10 метрів
  • Вага: 8 г
  • Гарантія: 12 міс.
 
Характеристики
БрендDevialet
МодельGemini Black
ТипНавушники
КолірЧорний
Вага8 г

Напишіть відгук

Навушники Devialet Gemini Black

Devialet Gemini – серйозна заявка на успіх у категорії внутрішньоканальних TWS від французького бренду Devialet. За 15-річний досвід в аудіо, це перший продукт такого формату від бренду-корифею.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ