Навушники HiFiMAN HE1000se
Навушники HiFiMAN HE1000se Навушники HiFiMAN HE1000se Навушники HiFiMAN HE1000se Навушники HiFiMAN HE1000se

Знятий з виробництва

Навушники HiFiMAN HE1000se

  • ID товару: 6733

Новий товар

HE1000se – це оновлення тисячної моделі HiFiMAN. Навушники трохи затемнені з тим самим об'ємним і звуком, що залучає. Низькі частоти HE1000se здаються реалістичними та природними з гарною деталізацією, і це не дивлячись на динаміку та енергію, які вони видають за хорошого підсилювача.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: HiFiMan

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

HE1000se – це оновлення тисячної моделі HiFiMAN. Навушники трохи затемнені з тим самим об'ємним і звуком, що залучає.

Зовнішній вигляд

Міняти те, що вже заслужило на визнання і зарекомендувало себе з кращого боку не розумно. Цю фразу взагалі можна поставити цитатою від виробника, оскільки конструкція навушників не змінилася ні краплі. В оновленні використана чорна шкіра та темніше дерево. Роз'єми для підключення кабелю стали трохи ширшими, оскільки в цій версії використані 3,5 мм TRS конектори (ура!). До речі, кабелю три: портативний 1,5 метра з 3,5 мм джеком і два триметрові з XLR і 6,3 мм роз'ємами. І всі три з OCC міді.

Технологія

Нанометрова діафрагма

Основою всієї лінійки планарних навушників HiFiMAN є фірмова діафрагма з дуже малою вагою. Вона зарекомендувала себе вкрай малою кількістю спотворень, високою точністю відтворення аудіо та неймовірною реактивністю навіть на сигнал із мінімальною потужністю.

Акустично невидимі магніти

Форма магнітів планарних навушників виробника є півкільцями, які практично не залишають після себе акустичної тіні. Це дає можливість діафрагмі розкритися на повну для вашого задоволення

Звук

Навушникам потрібен хороше джерело, як у питанні посилення, і у питанні цифро-аналогового перетворювача. Навушники дуже прискіпливі до посилення і дозволу, а, як кажуть, не для того мама квіточка ростила

Нижні частоти

Низькі частоти HE1000se здаються реалістичними та природними з гарною деталізацією, і це не дивлячись на динаміку та енергію, які вони видають за хорошого підсилювача. Якщо порівнювати з попередньою версією, то вони трохи підняті, але, скоріше, у бік натуральності, ніж дисбалансу та превалювання басу над СЧ. Дане рішення надало низам більше вагомості та натуралізму, зробило його більш текстурним та відчутним.

Середньочастотний діапазон

Тут забезпечує превалює точність та дозвіл, які чудово відтворюють вокал та інструментальні композиції. Тонально насичені, що залучають середні частоти відбивають дрібні деталі, куди іншим навушникам не вистачить сил. Це Ananda зведена в тисячний ступінь – середній діапазон здається неймовірним та майже ідеальним.

Дзвіночкові частоти

У верхньому діапазоні розміщені яскраві деталі високого рівня, які іноді здаються трохи яскравими; подібно до низу, високі вибухові але з хорошим контролем. Не надто різкий або дискомфорт, з безліччю нюансів, де це необхідно. Жіночий вокал і струни, здається, знаходять нове життя завдяки цьому бездоганному високому рівню. Саме тут дуже багато залежить від підсилювача.

Сцена

Hifiman попрацювали на славу, створивши повітряну та точну сцену з гарним відчуттям простору. У будь-якому треку все здається реалістичним і чудово позиціонованим. Це почуття простору і глибини поширюється попри всі треки і майже залежить від музичного жанру композиції, але особливо добре відчувається на інструментальних треках. Особливо виразно перевага відчувається при балансному підключенні.

Характеристики:

  • Тип випромінювача: Ізодинамічні
  • Кількість випромінювачів: 1
  • Імпеданс: 35 Ом
  • Чутливість: 96 дБ
  • Діапазон частот: 8 Гц - 65 кГц
  • Довжина кабелю: 1,5 м, 3 м
  • Рознімання: Jack 6,3 мм, MiniJack 3,5 мм, XLR
  • Знімний кабель: Так
  • Форма коннетора: L-подібний
  • Мікрофон: Ні
 
Характеристики
БрендHiFiMAN
МодельHE1000se
Частотний діапазон8 Гц - 65 кГц
Довжина шнура3 м, 1.5 м
Імпеданс35 Ом
Чутливість96 дБ
Роз'ємиJack 6,3мм, MiniJack 3,5мм, XLR
Тип випромінювачаІзодинамічні
Особливості конструкціїЗнімний кабель

Напишіть відгук

Навушники HiFiMAN HE1000se

HE1000se – це оновлення тисячної моделі HiFiMAN. Навушники трохи затемнені з тим самим об'ємним і звуком, що залучає. Низькі частоти HE1000se здаються реалістичними та природними з гарною деталізацією, і це не дивлячись на динаміку та енергію, які вони видають за хорошого підсилювача.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ