Acoustic Energy AE1 Active
Acoustic Energy AE1 Active Acoustic Energy AE1 Active Acoustic Energy AE1 Active Acoustic Energy AE1 Active Acoustic Energy AE1 Active Acoustic Energy AE1 Active

Полочна акустика Acoustic Energy AE1 Active

  • ID товару: 5715

Новий товар

AE1 Active відмінно підходить, як для домашньої Hi-Fi системи, так і звукозаписної студії. Роздільна регулювання високих та низьких частот, наявність лінійного входу RCA та балансного XLR.

Ціна за 2 шт.

Більше деталей

57 900 грн.

30 Товари(ів)
Наявність уточнюйте

- +

Або

Дивитись всі товари бренду: Acoustic Energy

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

AE1 Active – двосмуговий динамік з інтегрованим підсилювачем класу A/B та активними роздільними фільтрами. Ідеальна сполучуваність вбудованого підсилювача та самої акустичної системи позбавляє власника цієї акустики від стомлюючого процесу підбору відповідного підсилювача. Ви можете забути про «демпінг-фактор» та узгодження опору підсилювача та акустики – інженери Acoustic Energy вже зробили це за Вас на високому професійному рівні. Активні фільтри гарантують, що не буде втрати потужності, а вся енергія буде ефективно доставлена до слухача!

Завдяки технології легендарного алюмінієво-керамічного конуса, застосованому в СЧ/НЧ секції, AE1 Active має всі переваги, які були властиві AE1 щодо передачі басу. Алюмінієвий купольний ВЧ, власної розробки з WDT хвилеводом, застосований в AE1 Active дає рівний тональний баланс, підвищену чутливість акустики і кращу адаптивність до місця прослуховування.

AE1 Active відмінно підходить, як для домашньої Hi-Fi системи, так і звукозаписної студії. Роздільна настройка високих і низьких частот, наявність лінійного входу RCA і балансного на професійних роз'ємах XLR гарантує ідеальну сполучність AE1 Active з будь-яким середовищем прослуховування.

 
Характеристики
максимальна потужність2 x 50 Вт AB Class
Частотний діапазон40 Гц – 25 кГц +/- 6 дБ
Кількість динаміків2
Кількість смуг2
Динаміки1 х ВЧ-динамік (27 мм), 1 х НЧ-динамік (125 мм)
Чутливість104 дБ
Частота кросовера3.5 кГц
Розміри (В x Ш x Г), мм300 x 185 x 250 мм
Акустичне оформленняфазоінвертор

Напишіть відгук

Полочна акустика Acoustic Energy AE1 Active

AE1 Active відмінно підходить, як для домашньої Hi-Fi системи, так і звукозаписної студії. Роздільна регулювання високих та низьких частот, наявність лінійного входу RCA та балансного XLR.

Ціна за 2 шт.

Напишіть відгук

30 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ