Масло амарантовое органическое Elit Phito 250 мл

Масло амарантовое органическое Elit Phito 250 мл

  • ID товару: 24328

Новий товар

1 268 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Elit Phito

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Олія насіння амаранту - це вітамінна суміш біологічно активних речовин. Воно містить до 77% жирних кислот, до 8% сквалену, до 9% фосфоліпідів, до 2% фітостеринів, вітамін Е, каротиноїди та ін. Дивує те, що, маючи такий насичений вміст активних компонентів, олія амаранта не має протипоказань, її можна давати навіть дітям.

Амарантове масло відоме тим, що має найбільший серед інших масел вміст сквалену. Сквален - одна з найважливіших сполук, яка нормалізує рівень холестерину, відіграє важливу роль у жировому та стероїдному обміні, бере участь у виробленні більшості стероїдних гормонів і вітаміну D, є складовою ліпідного шару шкіри, захищає клітини організму від впливу токсинів, крім того, він на організм киснем, гальмує ріст пухлин, протидіє негативному впливу ракових клітин, має яскраво виражений протипухлинний ефект. Сквален підвищує імунітет, має унікальні відновлювальні властивості, загоює як поверхневі тканини, так і внутрішні органи. Олія амаранта відновлює життєві сили, покращує самопочуття, омолоджує організм.

Амарантове масло має широкий спектр дії: його рекомендують вживати при серцево-судинних захворюваннях, захворюваннях шкіри, нервової та травної систем, для зняття болю в суглобах, підвищення імунітету та загальної опірності організму, як профілактика та терапія онкологічних захворювань. Воно гальмує розвиток склерозу кровоносних судин, забезпечує організм нерадіоактивним йодом.

За кількістю біологічно активних речовин амарантовому маслу немає рівних серед рослинних олій! Це не лікувальний препарат, а натуральний продукт, який стоїть на захисті вашої краси, здоров'я та довголіття.

 
Характеристики
Доставка/оплатаТовар на замовлення. Термін доставки до 14 днів.
Кількість в упаковці1
Об `єм0.250
Вид оліїАмарантове
ВиробникElit Phito
ВластивостіВегетаріанські, органічні
Тип оліїХолодного віджиму
УпаковкаСкляна

Напишіть відгук

Масло амарантовое органическое Elit Phito 250 мл

Напишіть відгук

12 інших товарів в цій категорії:

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ