Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02
Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02 Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02 Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02

Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02

  • ID товару: 22801

Новий товар

Створіть Ethernet-з'єднання зі швидкістю 2.5 Гбіт/с коаксіальним кабелем між точкою доступу і маршрутизатором, підключивши один адаптер MoCA до маршрутизатора, а інший - до точки доступу або повторювача WiFi в іншій кімнаті.

Більше деталей

11 700 грн.

Цього товару більше немає в наявності

Дивитись всі товари бренду: Actiontec

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Отримайте краще Wi-Fi - Створіть Ethernet-з'єднання зі швидкістю 2.5 Гбіт/с коаксіальним кабелем між точкою доступу і маршрутизатором, підключивши один адаптер MoCA до маршрутизатора, а інший - до точки доступу або повторювача WiFi в іншій кімнаті.

Краще ігри, краще стрімінг - Збільшена швидкість та пропускна здатність вашої мережі для ідеального відео 4K та HD, онлайн-ігор, роботи з дому та інших ресурсомістких додатків.

Використовуйте існуючу проводку COAX для створення мережі ETHERNET для забезпечення швидкого та надійного з'єднання Ethernet між маршрутизатором та будь-яким пристроєм з портом Ethernet. Технологія MoCA 2.5 перевершує бездротову за швидкістю, затримкою, надійністю та безпекою.

Підвищення швидкості та покриття мережі WIFI - Завдяки надійності провідної мережі технологія MoCA 2.5 покращує вашу мережу, забезпечуючи затримку, надійність та багато іншого. Адаптери MoCA використовують ті ж коаксіальні кабелі, що і кабельне телебачення або оптоволоконний кабель.

Розширена безпека та простота налаштування - Завдяки новій технології MOCA Protected Setup (MPS) ви отримаєте додаткову безпеку у домашній мережі, що дозволяє безпечно підключати додаткові адаптери. Перенастроювати роутер за допомогою адаптера не потрібно.

Можливість MOCA. Маршрутизатору потрібні вбудовані можливості MoCA, або маршрутизатор може бути наданий за допомогою доданого адаптера MoCA. Більшості маршрутизаторів і модемів/маршрутизаторів потрібний адаптер MoCA. Адаптер MoCA необхідний для кожного пристрою, який підключається до маршрутизатора за допомогою MoCA.

Сумісність - Сумісність з будь-яким маршрутизатором Ethernet і практично будь-яким пристроєм з портом Ethernet, включаючи комп'ютери, Xbox 360, PS3, пристрої потокового мультимедіа, цифрові аудіостримери та багато іншого. Нижче наведено несумісні пристрої.

Несумісність - несумісність з Direct TV, Dish або іншим супутниковим телебаченням, Інтернетом AT&T або коаксіальними мережами U-verse AT&T.

Що в комплекті - Все, що вам потрібно для покращення вашого домашнього Wi-Fi, включає 2 адаптери ECB6250, 2 адаптери живлення, 2 кабелі Ethernet, 2 коаксіальні кабелі і короткий посібник.

Характеристики:

  • Інтерфейси: 1 х 10/100/1000 Base T 802.3ab Ethernet LAN; 1 х MoCA 2.5/2.0/1.1/1.0 Coaxial Jack
  • Розміри мережі: До 16 пристроїв (включаючи NC)
 
Характеристики
БрендActiontec
МодельECB6250K02
ТипПередавач інтернету по коаксіальному кабелю
Інтерфейси1 х 10/100/1000 Base T 802.3ab Ethernet LAN; 1 х MoCA 2.5/2.0/1.1/1.0 Coaxial Jack
Швидкість передачі даних2.5 Гбіт/с

Напишіть відгук

Передавач інтернету по коаксіальному кабелю 1 Gbps Actiontec ECB6250K02

Створіть Ethernet-з'єднання зі швидкістю 2.5 Гбіт/с коаксіальним кабелем між точкою доступу і маршрутизатором, підключивши один адаптер MoCA до маршрутизатора, а інший - до точки доступу або повторювача WiFi в іншій кімнаті.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ