Мережевий плеєр Marantz NA8005
Мережевий плеєр Marantz NA8005 Мережевий плеєр Marantz NA8005

Знятий з виробництва

Мережевий плеєр Marantz NA8005

  • ID товару: 3749

Новий товар

Мережевий програвач з цифровими входами та AirPlay, ЦАП Cirrus Logic CS4398, входи: оптичний, коаксіальний, Ethernet, USB, виходи: коаксіальний, оптичний, стерео RCA, габарити 440 x 105 x 343 мм, вага 7,2 кг.

Більше деталей

Дивитись всі товари бренду: Marantz

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Мережевий аудіопрогравач Marantz NA8005 оснащений найсучаснішою цифровою начинкою і має широкі функціональні можливості. Апарат виконаний у класичному дизайні фірми і чудово виглядатиме разом з іншою Hi-Fi технікою Marantz. На фігурній передній панелі програвача, що фрезерується з алюмінію, розташований інформативний дисплей та органи управління основними режимами роботи. Також є USB-роз'єм, до якого можна підключити iPod/iPhone або портативні носії з музичними файлами, а також регульований вихід на навушники.

Програвач оснащений USB-входом для підключення до ПК, що працює в асинхронному режимі, та здатним приймати цифровий потік PCM з параметрами 24 біт/192 кГц, а також DSD (2,8 МГц/5,6 МГц). Крім того, Marantz NA8005 має повний мережевий функціонал і здатний відтворювати lossless-файли з доступних накопичувачів та пристроїв. Також апарат може приймати інтернет-радіо та підтримує популярні on-line сервіси, а сигнал з Apple-пристроїв на Marantz NA8005 можна передати за допомогою AirPlay. Крім того, в плеєрі є коаксіальний та оптичний входи та виходи, а аналогові роз'єми розташовані на достатньому видаленні один від одного для зниження перехресних перешкод та зручного підключення будь-яких кабелів.

Програвач побудований з використанням аудіофільської схемотехніки та компонентів, що дозволило отримати визначну якість звуку. Блок живлення плеєра побудований за лінійною схемою на базі екранованого трансформатора надмірної потужності та конденсаторів великої сумарної ємності. У аналогових каскадах і підсилювачі для навушників встановлені фірмові модулі HDAM SA2, що мають значний вихідний струм і мінімальні спотворення звуку.

Апарат можна використовувати як мережевий аудіоплеєр або транспорт (при підключенні до зовнішнього ЦАП), і як цифровий аналоговий перетворювач для ПК або будь-яких інших цифрових джерел сигналу. Marantz NA8005 має повний набор інтерфейсів для включення до складу інстальованих AV-систем, а для управління ним можна використовувати спеціальний додаток Marantz Remote App.

Особливості мережевого програвача Marantz NA8005

  • Всеформатний мережевий аудіоплеєр
  • USB-ЦАП з підтримкою 24 біт / 192 кГц та DSD
  • USB для підключення Apple-пристроїв
Основні характеристики
Тип пристрою аудіоплеєр
Управління зі смартфона Android/iOS
Підтримка форматів
Аудіофайли MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC
Підключення
Входи аудіо коаксіальний, аудіо оптичний
Виходи аудіо стерео, аудіо коаксіальний, аудіо оптичний, навушники
Інтерфейси USB 2.0 Type A, USB 2.0 Type B, Ethernet, RS-232
Підтримка специфікацій UPnP, DLNA
Підтримка AirPlay є
Аудіо
Макс. бітрейт аудіофайлів 24/192
Макс. бітрейт аудіо в режимі ЦАП 24/192
Особливості підтримка iPhone
Інтернет-радіо є
Конструкція
Дисплей є
Пульт ДУ є
Блок живлення вбудований
Охолодження пасивне
Додатково
Розміри (ШxВxГ) 440x105x343 мм
Вага 7.2 кг
додаткова інформація колір чорний або сріблясто-золотий

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Marantz NA8005
Мережевий програвач з цифровими входами та AirPlay, ЦАП Cirrus Logic CS4398, входи: оптичний, коаксіальний, Ethernet, USB, виходи: коаксіальний, оптичний, стерео RCA, габарити 440 x 105 x 343 мм, вага 7,2 кг.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ