Мережевий плеєр Aurender X100L-12TB
Мережевий плеєр Aurender X100L-12TB Мережевий плеєр Aurender X100L-12TB Мережевий плеєр Aurender X100L-12TB

Мережевий плеєр Aurender X100L-6TB

  • ID товару: 7336

Новий товар

Мережевий програвач/сервер Aurender X100L 6Tb стане відмінним вибором для відтворення Hi-Res-форматів та для зберігання великих аудіо-бібліотек, оскільки комплектується вбудованими жорсткими дисками сумарним об'ємом 6 ТБ, які надійно зафіксовані та задемпфовані всередині корпусу.

Більше деталей

163 959 грн.

Дивитись всі товари бренду: Aurender

Доставка

При замовленні від 5000 грн

безкоштовно

Києвом:

Кур'єром 90 грн.

1-2 робочі дні

По Україні:

Нова Пошта

Відправка замовлення на наступний день

Вартість та термін уточнюйте

Гарантія
  • Обмін/повернення протягом 14 днів
Оплата
  • Картою на сайті
  • Готівкою при отриманні
  • Переказ з Visa / MasterCard
 
Опис

Модель Aurender X100L 6Tb поєднує функції мережевого плеєра і NAS-сервера, так як комплектується двома вбудованими HDD сумарним об'ємом в 6 Тб. Програвач використовує багато технологій, запозичені у флагмана W20. Внутрішні хард-диски надійно закріплені у корпусі та захищені від вібрацій. Для кешування тут задіяна твердотільна пам'ять SSD об'ємом 120 Гб. Після того, як файли потраплять до такого SSD-буфера, жорсткі диски автоматично йдуть в режим standby, завдяки чому вдається збільшити їх термін служби і позбавитися різних шумів, пов'язаних з їх роботою. Високошвидкісний буфер також допомагає мінімізувати джиттер та вирішити проблеми із затримками відтворення. Останнє особливо актуально при програванні файлів по локальній мережі з NAS-серверів або при використанні зовнішніх накопичувачів, підключених USB-входу.

Апарат впевнено працює фактично з усіма основними аудіоформатами та підтримує відтворення Hi-Res-аудіо. Для підключення до ЦАП є добре екранована від зовнішніх перешкод плата з USB-виходом, оснащена висококласною схемою живлення з мінімумом шумів і виконана за тими ж технологіями, які застосовувалися в старшій моделі W20. За таким USB-портом доступна передача DSD64/DSD128 та PCM до 32 біт/384 кГц. Для копіювання/програвання файлів із флешок, вінчестерів та інших накопичувачів передбачена пара стандартних USB-входів. Підключення до локальної мережі та доступ до її ресурсів, включаючи сервери NAS, забезпечує гігабітний інтерфейс LAN, за допомогою якого також можна оновити програмне забезпечення програвача.

Плеєр Aurender X100L 6Tb зібраний у невеликому алюмінієвому корпусі, ширина якого становить приблизно половину стандартного розміру Hi-Fi-компонентів. На фасаді знаходиться 3,3-дюймовий AMOLED-дисплей, здатний працювати в режимі індикатора стрілки, що відображає рівень сигналу. Живлення забезпечує вбудований імпульсний SMPS-блок із пасивним охолодженням.

Для управління програвачем бажано використовувати багатофункціональну програму Conductor App, розроблену компанією Aurender для планшетів iPad. Є спрощена версія для Android пристроїв. Програма відкриває доступ до різних налаштувань плеєра та підтримує роботу з потоковими online-сервісами, включаючи TIDAL. За допомогою встановленого на комп'ютер менеджера Aurender Media Manager можна створити повну базу даних для всіх аудіофайлів, що зберігаються у бібліотеках, підключених до локальної мережі пристроїв. Для програвання цих файлів достатньо інтегрувати в цю мережу Aurender X100L 6Tb та активувати програму Conductor App.


Особливості мережевого програвача Aurender X100L 6Tb

  • Невеликий алюмінієвий корпус, 3,3-дюймовий AMOLED-дисплей
  • Загальний обсяг HDD-пам'яті 6 ТБ, системна буферна SSD-пам'ять 120 ГБ
  • Асинхронний вихід USB за допомогою DSD64/DSD128, імпульсний блок живлення
  • Додаток Aurender Conductor App для керування та доступу до онлайн-сервісів

Характеристики мережевого програвача Aurender X100L 6Tb

Внутрішнє сховище 6 ТБ (2 х 3 Тб)
SSD для системи та кеш-пам'яті 120 ГБ
Пам'ять RAM 4 ГБ
Операційна система Linux
Плата центрального процесора фірмова плата Aurender
Керування за допомогою додатків Aurender Conductor iPad App, Android Phone App (Lite-версія)
Підтримка online-сервісів TIDAL та Qobuz через додаток Aurender Conductor App так
Підтримка програмного забезпечення Aurender Media Manager для ПК/Mac так
Сумісність Aurender Media Manager Mac OS X 10.9 і вище, Windows 7 та вище
Дисплей 3,3" AMOLED (активна матриця на органічних світлодіодах), інформація про трек, індикатор рівня сигналу коричневого кольору, індикатор рівня сигналу синього кольору, меню плей-листа
Формати файлів, що підтримуються DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, APE, MP4 та ін.
Входи 2 х USB для зовнішніх накопичувачів, гігабітний LAN-порт
Виходи спеціалізований USB-порт (Audio Class 2.0, підтримка PCM 32 біт/384 кГц, DSD64/DSD128) з екранованою платою та малошумливою схемою живлення для підключення до USB-ЦАПу
Блок живлення імпульсний SMPS, 100 Вт, з пасивним охолодженням
споживана потужність пікова: 52 Вт, в режимі відтворення: 26 Вт, standby: 2,6 Вт
Габарити (ШхВхГ) 215x83x355 мм
Вага 7,5 кг

 
Характеристики
БрендAurender
МодельX100L – 6TB
ТипМережевий плеєр
Входи2 х USB для зовнішніх накопичувачів, гігабітний Ethernet (LAN)-порт
Виходипорт USB (Audio Class 2.0, підтримка PCM 32 біт/384 кГц, DSD64/DSD128) з екранованою платою та малошумливою схемою живлення для підключення до USB-ЦАПу
споживана потужністьпікова: 52 Вт, в режимі відтворення: 26 Вт, standby: 2,6 Вт
Розміри (В x Ш x Г), мм83x215x355
ДодатковоВнутрішнє сховище 6 ТБ (3,5" HDD, 2 х 6 ТБ)
Вага без упаковки7,5 кг

Напишіть відгук

Мережевий плеєр Aurender X100L-6TB

Мережевий програвач/сервер Aurender X100L 6Tb стане відмінним вибором для відтворення Hi-Res-форматів та для зберігання великих аудіо-бібліотек, оскільки комплектується вбудованими жорсткими дисками сумарним об'ємом 6 ТБ, які надійно зафіксовані та задемпфовані всередині корпусу.

Напишіть відгук

Меню

Зв'яжіться з нами
Порівняння 0
КНОПКА
СВЯЗИ